Takım Elbise
-
yassun bunu yazdı:
-----------------------------
Baracuda bunu yazdı:
Hocam bulursan banada haber ver:D
arayıştayım :D bulursam sendeyim :D
eyv. hocam bulursam bende sendeyim:D -
Baracuda bunu yazdı:
-----------------------------yassun bunu yazdı:
Baracuda bunu yazdı:
Hocam bulursan banada haber ver:D
arayıştayım :D bulursam sendeyim :D
eyv. hocam bulursam bende sendeyim:D
tamamdır :D -
Istanbul'da isen ÇEMBERLİTAŞ ta kesin bulursun Beyazıttan Sultan Ahmet e inerkene sağda çembelirtaş takım elbiseciler var öyle dandirikte değil he ama aradığını bulursun orda.. bak dandik değil mallar söliyim öle pazar malı değil güzel mallar var..
-
dur msnden sorayım akon'a nerden almış pezo.
nerden bulurum diye bişey yok çık dolaş marka olsun diyorsan arkadaşların önerdiği markaların mağazalarına bakın marka olmasada olur diyorsan eminönü, beyazıt, s.ahmet filan bakın oralara bulursun elbet istediğin tarzda
-
Az ingilizcen varsa google'ye:
"Akon'un şu konserindeki takım elbisenin modeli" yaz illa ki bir magazin sitesi çıkar ;) :)
-
tutkun bunu yazdı:
-----------------------------Az ingilizcen varsa google'ye:
"Akon'un şu konserindeki takım elbisenin modeli" yaz illa ki bir magazin sitesi çıkar ;) :)
aklıma geldi türkçesiyle arattım ama sonuç yok :D -
aynısı :) PC (Pierre Cardin) parlak siyah tek düğme (spor görünür) içine gri gömlek, ceket düğmesi ile aynı kol düğmesi, şal desenli füme kravat, gri-siyah rugan karma yarı klasik yarı spor ayakkabı aldım nişan için gerçekten yakışıyor tavsiye ederim :} boy uzun, kilo problemin yok ve omuzlar genişse bu aralar bu model tek geçerim.
-
sRcN bunu yazdı:
aynısı :) PC (Pierre Cardin) parlak siyah tek düğme (spor görünür) içine gri gömlek, ceket düğmesi ile aynı kol düğmesi, şal desenli füme kravat, gri-siyah rugan karma yarı klasik yarı spor ayakkabı aldım nişan için gerçekten yakışıyor tavsiye ederim :} boy uzun, kilo problemin yok ve omuzlar genişse bu aralar bu model tek geçerim.
işte boyum iyi :d kilo varda basketbol idmanları bide fitness 1 aya bişe kalmaz :D yarın bakayım pierre cardine -
yassun bunu yazdı:
sRcN bunu yazdı:
işte boyum iyi :d kilo varda basketbol idmanları bide fitness 1 aya bişe kalmaz :D yarın bakayım pierre cardine
istersen bi ara fotolarını çekerim. gri gömlek ile düşünürsen süper konsept ayakkabılar var incele derim. -
sRcN bunu yazdı:
-----------------------------caps ver hocam D: