Takım Elbise

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bulusma Fatihi
    Baracuda
    Baracuda's avatar
    Erkek

yassun bunu yazdı:
    -----------------------------
    Baracuda bunu yazdı:

Hocam bulursan banada haber ver:D

arayıştayım :D bulursam sendeyim :D

eyv. hocam bulursam bende sendeyim:D

adam bana çay verdi çay. bana çay verdi. çay veren adam kötü olur mu hiç?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    griffin
    griffin's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Baracuda bunu yazdı:

yassun bunu yazdı:
    Baracuda bunu yazdı:

Hocam bulursan banada haber ver:D

arayıştayım :D bulursam sendeyim :D

eyv. hocam bulursam bende sendeyim:D

tamamdır :D

Türkiye, kendisine din olarak Kemalizmi almış, başka hiçbir dine hayat hakkı tanımayarak kitlelere zorla dikte ettirmiştir. Oysa en üst belirleyici İslam'ın ilkeleridir. Her şey ona göre belirlenir." -Recep Tayyip Erdoğan
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WingTsun
    WingTsun's avatar
    Erkek
    Istanbul'da isen ÇEMBERLİTAŞ ta kesin bulursun Beyazıttan Sultan Ahmet e inerkene sağda çembelirtaş takım elbiseciler var öyle dandirikte değil he ama aradığını bulursun orda.. bak dandik değil mallar söliyim öle pazar malı değil güzel mallar var..

Karşılıklı duran iki aynanın tam ortasındayım.. Kendimi kendimden ayırmışım.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaAmLis
    RaAmLis's avatar
    Erkek

dur msnden sorayım akon'a nerden almış pezo.

nerden bulurum diye bişey yok çık dolaş marka olsun diyorsan arkadaşların önerdiği markaların mağazalarına bakın marka olmasada olur diyorsan eminönü, beyazıt, s.ahmet filan bakın oralara bulursun elbet istediğin tarzda

Hayattaki amacını bulamayan, bulmaya yaklaştığını hissettiğinde ise alıkoyulan bu yüzden herşeyi oluruna bırakan ama bunu da beceremeyen kişi.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tutkun
    tutkun's avatar
    Erkek

Az ingilizcen varsa google'ye:

"Akon'un şu konserindeki takım elbisenin modeli" yaz illa ki bir magazin sitesi çıkar ;) :)

Bilen konuşmuyor, konuşan bilmiyor...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    griffin
    griffin's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    tutkun bunu yazdı:

Az ingilizcen varsa google'ye:

"Akon'un şu konserindeki takım elbisenin modeli" yaz illa ki bir magazin sitesi çıkar ;) :)

aklıma geldi türkçesiyle arattım ama sonuç yok :D

Türkiye, kendisine din olarak Kemalizmi almış, başka hiçbir dine hayat hakkı tanımayarak kitlelere zorla dikte ettirmiştir. Oysa en üst belirleyici İslam'ın ilkeleridir. Her şey ona göre belirlenir." -Recep Tayyip Erdoğan
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sRcN
    sRcN's avatar
    Erkek
    aynısı :) PC (Pierre Cardin) parlak siyah tek düğme (spor görünür) içine gri gömlek, ceket düğmesi ile aynı kol düğmesi, şal desenli füme kravat, gri-siyah rugan karma yarı klasik yarı spor ayakkabı aldım nişan için gerçekten yakışıyor tavsiye ederim :} boy uzun, kilo problemin yok ve omuzlar genişse bu aralar bu model tek geçerim.

Wordpress - SEO & Digital Marketing
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    griffin
    griffin's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    sRcN bunu yazdı:
    aynısı :) PC (Pierre Cardin) parlak siyah tek düğme (spor görünür) içine gri gömlek, ceket düğmesi ile aynı kol düğmesi, şal desenli füme kravat, gri-siyah rugan karma yarı klasik yarı spor ayakkabı aldım nişan için gerçekten yakışıyor tavsiye ederim :} boy uzun, kilo problemin yok ve omuzlar genişse bu aralar bu model tek geçerim.
    işte boyum iyi :d kilo varda basketbol idmanları bide fitness 1 aya bişe kalmaz :D yarın bakayım pierre cardine

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sRcN
    sRcN's avatar
    Erkek
    yassun bunu yazdı:
    sRcN bunu yazdı:
    işte boyum iyi :d kilo varda basketbol idmanları bide fitness 1 aya bişe kalmaz :D yarın bakayım pierre cardine

istersen bi ara fotolarını çekerim. gri gömlek ile düşünürsen süper konsept ayakkabılar var incele derim.

Wordpress - SEO & Digital Marketing
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bulusma Fatihi
    Baracuda
    Baracuda's avatar
    Erkek

sRcN bunu yazdı:

caps ver hocam D:

adam bana çay verdi çay. bana çay verdi. çay veren adam kötü olur mu hiç?
Toplam Hit: 4599 Toplam Mesaj: 39