Takım Elbise
-
aga altın yıldızda bir takım görmüştüm ama çok tuzluydu ya onu giysen bi bakan bi daha bakmaz direk sana verir amk :). fiyat=799 YTL
-
harddeath0070 bunu yazdı:
-----------------------------aga altın yıldızda bir takım görmüştüm ama çok tuzluydu ya onu giysen bi bakan bi daha bakmaz direk sana verir amk :). fiyat=799 YTL
-----------------------------
çok la o para :D carolinde bakarmı . hazır osmanda gidik ali kaptan depresyondayken -
yassun bunu yazdı:
-----------------------------aga altın yıldızda bir takım görmüştüm ama çok tuzluydu ya onu giysen bi bakan bi daha bakmaz direk sana verir amk :). fiyat=799 YTL
çok la o para :D carolinde bakarmı . hazır osmanda gidip ali kaptan depresyondayken
sen ona çok para dediysen PC ye bakma hiç :} ben sölemedim sende duymadın varsayalım az önceki postu -
sRcN bunu yazdı:
yassun bunu yazdı:
çok la o para :D carolinde bakarmı . hazır osmanda gidip ali kaptan depresyondayken
sen ona çok para dediysen PC ye bakma hiç :} ben sölemedim sende duymadın varsayalım az önceki postu
bulamazsak mecbur hacım :D -
ßeymen'e bak istersen
-
yassun bunu yazdı:
sRcN bunu yazdı:
yassun bunu yazdı:
aga altın yıldızda bir takım görmüştüm ama çok tuzluydu ya onu giysen bi bakan bi daha bakmaz direk sana verir amk :). fiyat=799 YTL
sen ona çok para dediysen PC ye bakma hiç :} ben sölemedim sende duymadın varsayalım az önceki postu
bulamazsak mecbur hacım :D
-----------------------------amk kuzenler her geçtiğimizde bakıyoz :D ama satıldı galiba amk tekti yok şimdi :D beylikdüzü toriumda gördüm bu arada :) manyaktı ya :D bide taksimde gördüm adam 500 Tl dedi deneyin bi dedi istersen veriyim hemen dedi bende yok denemiyim dedim :D adam ısrar ediyo amk :D dedim şimdi ailem gelicek onlarla gelir bakarız ama alıcam satmayın ha dedim :D arkama bakmadan kaçtım :D.
-
Pces bunu yazdı:
-----------------------------ßeymen'e bak istersen
beymen, kiğılı, hatemoğlu, sarar, YKM de tek düğme ceket yok gezmediğim yer kalmamıştı benimde :} benden tavsiye ben gibi tek düğme diye tutturmuş durumdaysan hiç oralara girme zahmetinde bulunma. -
sRcN bunu yazdı:
Pces bunu yazdı:
-----------------------------ßeymen'e bak istersen
beymen, kiğılı, hatemoğlu, sarar, YKM de tek düğme ceket yok gezmediğim yer kalmamıştı benimde :} benden tavsiye ben gibi tek düğme diye tutturmuş durumdaysan hiç oralara girme zahmetinde bulunma.
Moruk aldıgının bi capsini atta bakak :| güzelmi giy resim çekil