folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Taksi Plakasi Almayı Düşünüyorum

Taksi Plakasi Almayı Düşünüyorum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    visualeffects
    visualeffects's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo
    maserati bunu yazdı
    visualeffects bunu yazdı

Taksim besiktas civari taksi plakasi 1milyon civari

taksim beşiktaş civarı taksi plakası derken? kurtköyden alıp orda çalıştıramıyorum :D

Nerden alirsan orda calistirirsin :D

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SPY-CX5
    SPY-CX5's avatar
    Savaş Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası
    Erkek

merak ettim şimdi 1.2 trilyon yatırıp taksi plakası alsam, tutup birine 8 bin liraya kiraya verebiliyor muyum?

Herhangi bir sorumluluğu riski vs yok mu

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    visualeffects
    visualeffects's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo
    SPY-CX5 bunu yazdı

merak ettim şimdi 1.2 trilyon yatırıp taksi plakası alsam, tutup birine 8 bin liraya kiraya verebiliyor muyum?

Herhangi bir sorumluluğu riski vs yok mu

Kiraya vermene gerek yok maasli sofor calistirirsin sana daha cok kalir tabi islek bi yerdeyse 1-2 milyona aldigin plakada islek yerdedir zaten. Ama o kadar paraya cok daha karli isler yapabilirsin. O pqrayi bankaya yatirsan aylik faizi 8 bin yapar zaten :D

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKeworks
    DrKeworks's avatar
    Erkek

düşünürsün tabi amk . para var huzur var :P

Cigu bigule :(
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Illegal_Character
    Illegal_Character's avatar
    Erkek
    DrKeworks bunu yazdı

düşünürsün tabi amk . para var huzur var :P

yok hocam para yok yahu yanlş yazdım plaka alıcam ist.da değil bandırma da :)

Kibarlığım affedilmez bir küfürdür belki. Sen anla onu ! Kimse anlamadan ya sustum, ya suçtum. İki türlüde bana ziyandi. Ne insanlar anlayabildi derinliğimi, ne ben anlayabildim onlarin sığlığını. O yüzden hep sustum ve sustukça suç oldum. Ama hic işlenmedim...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mukavim_
    Mukavim_'s avatar
    Erkek
    karakutu bunu yazdı

sen şimdi taksi durağı almak istiyorsun ama bir fikrin yok...  bence bana yatır o parayı daha karlı çıkarsın

gerilerden gelen edit: gereksiz mesıc, silindi Mukavim_ tarafından 26/Kas/13 03:39 tarihinde düzenlenmiştir
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Thelordmax
    Thelordmax's avatar
    Erkek

Başlık çok fena lan :)))

Sadece plaka almayı düşünüyorsan önce çevredeki taksicilerden araştırma yap derim.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Hocam taksicilik zor iş gecesı gunduzu olmayan bı iş yaptıgın muhit önemli, arabaya kımın bindigi belli olmuyor, bunları yapabilicek bir adamsan araştır oyle gir derim. Ayrıca adam ilk bastan sehırı felan yazmamiş hemen istanbul uzerınden yorum yapmıssınız :)

- Ben alışılmış şeyleri sevmem, bilirsin.Yaşamaksa ; dilediğim gibi yaşamalıyım, sevmekse; gönlümce sevmeliyim.Kendi elimle yazmalıyım alın yazımı,ölmekse istediğim anda ÖLMELİYİM.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sezeruludag
    sezeruludag's avatar
    Erkek

Durak almak aslında duraktaki bi taksiyi almaktır düz normal plaka alıp'ta bir durağa girmek bir hayli zor olur tanıdığın vs. olması gerekir herkesin yanlış anlaması bu sebepten.

Hatasız Kod Olmaz... :)
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ersekmen
    Ersekmen's avatar
    Erkek

Hocam taksi plaka işinde bir detay bilirim istersen üstünde inceleme yap  81 il var  ve bir cogu belediye sıfatında  ama 3 5 sene içinde  büyüksehir olucak gibi bir tiyo alırsan suanda belediye olan sehirlerden  taksi plakası al derim  x2 kar yaparsın.  ama detaylı incele tabi kafana yatmasıda önemli

Nasıl anlatsam, inandığın her şeye inanmıyorum. Biliyor musun bir gün gerçekten gideceğim. Neresi onu bilmiyorum. Kuş ölür , sen uçuşu hatırla ...
Toplam Hit: 4728 Toplam Mesaj: 34