Taksi Plakasi Almayı Düşünüyorum
-
maserati bunu yazdıvisualeffects bunu yazdı
Taksim besiktas civari taksi plakasi 1milyon civari
taksim beşiktaş civarı taksi plakası derken? kurtköyden alıp orda çalıştıramıyorum :D
Nerden alirsan orda calistirirsin :D
-
merak ettim şimdi 1.2 trilyon yatırıp taksi plakası alsam, tutup birine 8 bin liraya kiraya verebiliyor muyum?
Herhangi bir sorumluluğu riski vs yok mu
-
SPY-CX5 bunu yazdı
merak ettim şimdi 1.2 trilyon yatırıp taksi plakası alsam, tutup birine 8 bin liraya kiraya verebiliyor muyum?
Herhangi bir sorumluluğu riski vs yok mu
Kiraya vermene gerek yok maasli sofor calistirirsin sana daha cok kalir tabi islek bi yerdeyse 1-2 milyona aldigin plakada islek yerdedir zaten. Ama o kadar paraya cok daha karli isler yapabilirsin. O pqrayi bankaya yatirsan aylik faizi 8 bin yapar zaten :D
-
düşünürsün tabi amk . para var huzur var :P
-
DrKeworks bunu yazdı
düşünürsün tabi amk . para var huzur var :P
yok hocam para yok yahu yanlş yazdım plaka alıcam ist.da değil bandırma da :)
-
karakutu bunu yazdı
sen şimdi taksi durağı almak istiyorsun ama bir fikrin yok... bence bana yatır o parayı daha karlı çıkarsın
gerilerden gelen edit: gereksiz mesıc, silindi Mukavim_ tarafından 26/Kas/13 03:39 tarihinde düzenlenmiştir -
Başlık çok fena lan :)))
Sadece plaka almayı düşünüyorsan önce çevredeki taksicilerden araştırma yap derim.
-
Hocam taksicilik zor iş gecesı gunduzu olmayan bı iş yaptıgın muhit önemli, arabaya kımın bindigi belli olmuyor, bunları yapabilicek bir adamsan araştır oyle gir derim. Ayrıca adam ilk bastan sehırı felan yazmamiş hemen istanbul uzerınden yorum yapmıssınız :)
-
Durak almak aslında duraktaki bi taksiyi almaktır düz normal plaka alıp'ta bir durağa girmek bir hayli zor olur tanıdığın vs. olması gerekir herkesin yanlış anlaması bu sebepten.
-
Hocam taksi plaka işinde bir detay bilirim istersen üstünde inceleme yap 81 il var ve bir cogu belediye sıfatında ama 3 5 sene içinde büyüksehir olucak gibi bir tiyo alırsan suanda belediye olan sehirlerden taksi plakası al derim x2 kar yaparsın. ama detaylı incele tabi kafana yatmasıda önemli