folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Taksi Plakasi Almayı Düşünüyorum

Taksi Plakasi Almayı Düşünüyorum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    akd46
    akd46's avatar
    Erkek

paran varsa al hocam sonuçta yatırım bu en kötü ihtimal sende bir başkasına satarsın 

müdür ...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Illegal_Character
    Illegal_Character's avatar
    Erkek
    Ersekmen bunu yazdı

Hocam taksi plaka işinde bir detay bilirim istersen üstünde inceleme yap  81 il var  ve bir cogu belediye sıfatında  ama 3 5 sene içinde  büyüksehir olucak gibi bir tiyo alırsan suanda belediye olan sehirlerden  taksi plakası al derim  x2 kar yaparsın.  ama detaylı incele tabi kafana yatmasıda önemli

aynen hocam bu büyük şehir olma muhabbetinden dolayı patlama yapıcağı duyumlarını aldm belki riskli olucak ama denemeye değer diye düşünmekteyim

Kibarlığım affedilmez bir küfürdür belki. Sen anla onu ! Kimse anlamadan ya sustum, ya suçtum. İki türlüde bana ziyandi. Ne insanlar anlayabildi derinliğimi, ne ben anlayabildim onlarin sığlığını. O yüzden hep sustum ve sustukça suç oldum. Ama hic işlenmedim...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Illegal_Character
    Illegal_Character's avatar
    Erkek
    akd46 bunu yazdı

paran varsa al hocam sonuçta yatırım bu en kötü ihtimal sende bir başkasına satarsın 

aynen hocam değer kaybetmiycek bi yatırım diye düşünüyorum

Kibarlığım affedilmez bir küfürdür belki. Sen anla onu ! Kimse anlamadan ya sustum, ya suçtum. İki türlüde bana ziyandi. Ne insanlar anlayabildi derinliğimi, ne ben anlayabildim onlarin sığlığını. O yüzden hep sustum ve sustukça suç oldum. Ama hic işlenmedim...
Toplam Hit: 5140 Toplam Mesaj: 34