Taksici Tanıdığı Olan
-
Arkadaşlar T plaka satın almak istiyorum, amacım plakayı alıp araçı çalıştırmadan bekletmek, Plaka nasıl alınır plaka aldıktan sonra plakayı çalıştırmak gereklimi plaka askıda nasıl durur plaka almak için şart nedir vergisi zartu zurtu nelerdir, bununla ilgili pek bir bilgim yok. Taksici tanıdığı olan varsa bu sorulara cevap arıyorum,
-
-
normal plaka alıp sonra t ye çeviriyorsun diye biliyorum 3-5 müşteriye yapmıştık belediyeden izin felan alınıyordu
ama büyük şehirlerde farklı düzenleme olabilir
-
@
yunusdogan Eyvallah incelim bi,
@
DJ_Alper Yok üstat çevirme filan yok, T plaka ayrı ve artık emniyet limit dolduğundan varmiyor şahsi satandan alacakmışsın,
-
la linki verdim.. şimdi aynı linke tıklıyorum başka site çıkıyo adamlar tasarım değiştirmiş ASD:AW:dAS.AW
edit: alternatif site: http://www.taksiborsa.com/
edit2: http://www.taksiborsasi.com/
yunusdogan tarafından 14/Ağu/13 13:11 tarihinde düzenlenmiştir -
Robinson_Crusoe bunu yazdı
@
yunusdogan Eyvallah incelim bi,
@
DJ_Alper Yok üstat çevirme filan yok, T plaka ayrı ve artık emniyet limit dolduğundan varmiyor şahsi satandan alacakmışsın,
bazı yerlerde sıfırdan satılmıyordur bizim burda ilçe küçük olduğu için sıfırdan veriyorlardı
-
hocam nerede alacaksın? neden kenarda yatırmak stiyorsun istde alırsan 4500-7000 arasında aylık plakayı kiralarsın. araçlı yada araçsız olmasına göre kaldıki ort750bin lira yatırdıktan sonra neden kenarda bekletesin gayrimenkule yatırmak daha mantıklı o parayı.
-
Gaziantep te alacağım burada o kadar pahalı değil plaka, kiraya verme ile filan uğraşamam üstat onun için araç almak gerek o zaman vergi sigorta vs... Gibi durumları var galiba, ama askıya aldınmı plakayı galiba öyle durumlar ortaya çıkmıyormuş,
-
antalyada bi arkadaş var almak istersen bi soralım.
-
Bir arkadaşım var, istersen sorabilirim. 450-500bin gibi bi masrafı oluyormuş bu arada, bilgine :)
-
Arkadaşlar size zahmet sorarsanız çoık memnun olurum, plaka almak için neler gerekli ne kadar ücret nerelere ödenmeli, plakayı çalıştırmıyacağım askıya alacağım bunun şartları nelerdir,