folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Taksici Tanıdığı Olan

Taksici Tanıdığı Olan

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Arkadaşlar T plaka satın almak istiyorum, amacım plakayı alıp araçı çalıştırmadan bekletmek, Plaka nasıl alınır plaka aldıktan sonra plakayı çalıştırmak gereklimi plaka askıda nasıl durur plaka almak için şart nedir vergisi zartu zurtu nelerdir, bununla ilgili pek bir bilgim yok. Taksici tanıdığı olan varsa bu sorulara cevap arıyorum,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yunusdogan
    yunusdogan's avatar
    Erkek
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

normal plaka alıp sonra t ye çeviriyorsun diye biliyorum 3-5 müşteriye yapmıştık belediyeden izin felan alınıyordu

ama büyük şehirlerde farklı düzenleme olabilir

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

yunusdogan 

Eyvallah incelim bi,

DJ_Alper 

Yok üstat çevirme filan yok, T plaka ayrı ve artık emniyet limit dolduğundan varmiyor şahsi satandan alacakmışsın, 

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yunusdogan
    yunusdogan's avatar
    Erkek

la linki verdim.. şimdi aynı linke tıklıyorum başka site çıkıyo adamlar tasarım değiştirmiş ASD:AW:dAS.AW

edit: alternatif site: http://www.taksiborsa.com/

edit2: http://www.taksiborsasi.com/

yunusdogan tarafından 14/Ağu/13 13:11 tarihinde düzenlenmiştir
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    Robinson_Crusoe bunu yazdı

yunusdogan 

Eyvallah incelim bi,

DJ_Alper 

Yok üstat çevirme filan yok, T plaka ayrı ve artık emniyet limit dolduğundan varmiyor şahsi satandan alacakmışsın, 

bazı yerlerde sıfırdan satılmıyordur bizim burda ilçe küçük olduğu için sıfırdan veriyorlardı

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pawlow
    Pawlow's avatar
    Erkek

hocam nerede alacaksın? neden kenarda yatırmak stiyorsun istde alırsan 4500-7000 arasında aylık plakayı kiralarsın. araçlı yada araçsız olmasına göre kaldıki ort750bin lira yatırdıktan sonra neden kenarda bekletesin gayrimenkule yatırmak daha mantıklı o parayı.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Gaziantep te alacağım burada o kadar pahalı değil plaka, kiraya verme ile filan uğraşamam üstat onun için araç almak gerek o zaman vergi sigorta vs... Gibi durumları var galiba, ama askıya aldınmı plakayı galiba öyle durumlar ortaya çıkmıyormuş,

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek

antalyada bi arkadaş var almak istersen bi soralım.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Darkparadise
    Darkparadise's avatar
    Dişi

Bir arkadaşım var, istersen sorabilirim. 450-500bin gibi bi masrafı oluyormuş bu arada, bilgine :)

Dışarıda Issızlık Bensiz, Bendeyse Yalnızlık Issız...
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Arkadaşlar size zahmet sorarsanız çoık memnun olurum, plaka almak için neler gerekli ne kadar ücret nerelere ödenmeli, plakayı çalıştırmıyacağım askıya alacağım bunun şartları nelerdir,

Toplam Hit: 2875 Toplam Mesaj: 20