folder Tahribat.com Forumları
linefolder Sosyal Ağlar
linefolder Talep Etmeden Facebook Doğrulama Kodu Geldi

Talep Etmeden Facebook Doğrulama Kodu Geldi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kofcu
    kofcu's avatar
    Erkek

Durduk yere çeşitli dillerde ve çeşitli numaralardan facebook doğrulama kodu geldi. Biri hesabımı çalmaya mı çalışıyor acaba?

ayrıca 4 kere de kaliforniadan bir numara aradı

mesajların göndereni: ve içerikleri

FACEBOOK: (bir şifre) er din Facebook-bekrftelseskode, eller g til https://fb.com/(buraya birtakım harf ve sayılar) #fb

3223: Din Facebook-kode er: (bir şifre) Luk denne besked, og indtast koden pa Facebook for at aktivere din konto. #fb

+447400343694: Din Facebook-kode er: (bir şifre) Luk denne besked, og indtast koden pa Facebook for at aktivere din konto. #fb

4 kere arayan numara ise:

+16502851001

arayan numarayı açmadım, mesajlara da pek kulak asmadım, şifre falan da değiştirmedim.

Ne ayak şimdi bu? Yapmam gereken bir şey var mı sizce?

ben de sevgiden yanayım...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Freak
    Freak's avatar
    Erkek

mobil bildirimler açıksa birisi hesabına girmeye çalışıyor. güvenliğini arttır bence hemen

SYL 184
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SkynetX
    SkynetX's avatar
    Erkek

Biri hesabına girmeye çalışıyordur muhtemelen.

Uyanık ol. Facebook ayarlardan giriş yapılan cihazlara bak, farklı cihaz gördün mü gerekeni yap.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    dil ne hocam Hollandaca filan mi ? ⊙_⊙ buradaki " Luk denne besked, og indtast koden pa " ifadelere göre. bildiğimden değil. merak ettim.

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kofcu
    kofcu's avatar
    Erkek

google çeviriye yazdım danca dedi danca hangi dil? dannish? danimarkaca?

her neyse..

güvenliği nasıl artırabilirim?

başka bi giriş gördüm diyelim ne yapmalıyım? gereken ne?

giriş yok bu arada...

ben de sevgiden yanayım...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SkynetX
    SkynetX's avatar
    Erkek

En başta şifrenin güvenli olması lazım. Mesela bir örnej, şifrede yıldız karakterini kullanımı şifrenin güvenliğini kat be kat artırır. 

Hem Facebook hesabının hem de e-posta hesabının şifreleri güçlü olmalı.

Başka yerden giriş  yapıldığında, "bu ben değilim" gibi bir seçenek olmalı. Onu tıkladığınızda Facebook gereken şekilde yönlendirir.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Exael
    Exael's avatar
    Erkek

Türkiye'de önemli bir mevkide olduğun için hesabını çalmak istiyorlar.mite veya polise git.

insan insan facebook hesabını niye çalsın mk.ilk kez duyuyorum.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SaNaL_AjaN
    SaNaL_AjaN's avatar
    Erkek

Hiç işin içinden çıkamazsan bir süreliğine dondur hesabını teklike geçince açarsın tekrar

Antalya'da Emlakçı parçası :)
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mürşide
    izzmarit
    izzmarit's avatar
    Dişi

Biri sifreni yazip girmeye calisiyor iste panikleyecek bir sey yok linklere tiklama sifreni degistir daha kaliteli bir sey yap bitsin gitsin.

sigara değil, balık olan.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Altair
    Altair's avatar
    Erkek

Mesajın farklı dilde gelmesinin sebebi hesaba girmeye çalışan vpn porxy falan kullanıyo büyük ihtimal zenmate zaten.

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

hocam feyse sanırım telefon olaylı gırme ozellıgı var onu aktif et.

- Ben alışılmış şeyleri sevmem, bilirsin.Yaşamaksa ; dilediğim gibi yaşamalıyım, sevmekse; gönlümce sevmeliyim.Kendi elimle yazmalıyım alın yazımı,ölmekse istediğim anda ÖLMELİYİM.
Toplam Hit: 4809 Toplam Mesaj: 15
facebook spam aktivasyon kodu scam