Talep Etmeden Facebook Doğrulama Kodu Geldi
-
Durduk yere çeşitli dillerde ve çeşitli numaralardan facebook doğrulama kodu geldi. Biri hesabımı çalmaya mı çalışıyor acaba?
ayrıca 4 kere de kaliforniadan bir numara aradı
mesajların göndereni: ve içerikleri
FACEBOOK: (bir şifre) er din Facebook-bekrftelseskode, eller g til https://fb.com/(buraya birtakım harf ve sayılar) #fb
3223: Din Facebook-kode er: (bir şifre) Luk denne besked, og indtast koden pa Facebook for at aktivere din konto. #fb
+447400343694: Din Facebook-kode er: (bir şifre) Luk denne besked, og indtast koden pa Facebook for at aktivere din konto. #fb
4 kere arayan numara ise:
+16502851001
arayan numarayı açmadım, mesajlara da pek kulak asmadım, şifre falan da değiştirmedim.
Ne ayak şimdi bu? Yapmam gereken bir şey var mı sizce?
-
mobil bildirimler açıksa birisi hesabına girmeye çalışıyor. güvenliğini arttır bence hemen
-
Biri hesabına girmeye çalışıyordur muhtemelen.
Uyanık ol. Facebook ayarlardan giriş yapılan cihazlara bak, farklı cihaz gördün mü gerekeni yap.
-
dil ne hocam Hollandaca filan mi ? ⊙_⊙ buradaki " Luk denne besked, og indtast koden pa " ifadelere göre. bildiğimden değil. merak ettim.
-
google çeviriye yazdım danca dedi danca hangi dil? dannish? danimarkaca?
her neyse..
güvenliği nasıl artırabilirim?
başka bi giriş gördüm diyelim ne yapmalıyım? gereken ne?
giriş yok bu arada...
-
En başta şifrenin güvenli olması lazım. Mesela bir örnej, şifrede yıldız karakterini kullanımı şifrenin güvenliğini kat be kat artırır.
Hem Facebook hesabının hem de e-posta hesabının şifreleri güçlü olmalı.
Başka yerden giriş yapıldığında, "bu ben değilim" gibi bir seçenek olmalı. Onu tıkladığınızda Facebook gereken şekilde yönlendirir.
-
Türkiye'de önemli bir mevkide olduğun için hesabını çalmak istiyorlar.mite veya polise git.
insan insan facebook hesabını niye çalsın mk.ilk kez duyuyorum.
-
Hiç işin içinden çıkamazsan bir süreliğine dondur hesabını teklike geçince açarsın tekrar
-
Biri sifreni yazip girmeye calisiyor iste panikleyecek bir sey yok linklere tiklama sifreni degistir daha kaliteli bir sey yap bitsin gitsin.
-
Mesajın farklı dilde gelmesinin sebebi hesaba girmeye çalışan vpn porxy falan kullanıyo büyük ihtimal zenmate zaten.
-
hocam feyse sanırım telefon olaylı gırme ozellıgı var onu aktif et.