Tam Teşekküllü Sağlık Kurulu Raporu
-
gençler mrb.
bu sene bi çılgınlık yapıp İtü konservatuar a kaydolmayı planlıyorum
lakin başvuru belgelerinde yavsak herifler kesin başvuru olmadığı halde önbaşvuru da bu raporu iatemektedirler.
ve ben 13 yıl önce kan vermiş biri olarak kan vermekden nefret ediyorum :| bütün vucudum kasılıyo falan garip bişey oluyorum değişik bi canlıya dönüyorum.
bu raporu kan vermeden alamazmıyıık? yada nedir bu rapor nereden nasıl alınır?
of of
-
kan vermeden rapor alamassın kardeşim sonuçta tüm değerlerine bakacaklar :))
-
https://eksisozluk.com/entry/28423421
Hocam burada bir kaç birşey yazmışlar ama bende anlatatım biraz pilotluk için başvuracaktım bunu istediler benden istanbulda sadece 5 hastanbe veriyordu bir tanesi taksimdeki alman hastanesi gittim sabah geliyorsunuz öğlen alırsınız dediler fiyatı da 800 liraydı devlette nasıl bilmiyorum ama elemelerden geçince de alabiliyordun yoksa elemeyi geçemezsen 800 lira boşuna vermiş olursun.
Onu bir sor bence elemeyi geçip kayıt hakkı kazandığın zaman sağlık raporunu alabiliyor muyum diye.
Ön başvuruda da direk nasıl istiyorlar anlamadım.
-
Postu deldirmeden rapor verirlermi hiç hocam birşey olmaz ufak şeyden yada bayıltıp seni öyle kanı alsınlar :D
-
JuMaN bunu yazdı
Postu deldirmeden rapor verirlermi hiç hocam birşey olmaz ufak şeyden yada bayıltıp seni öyle kanı alsınlar :D
bugun sabahdan bu saate kadar onu düşündüm hemşire tanıdık var soracağım bayıltarak alma durumları varsa öyle yapsınlar. eter ile bayılltılabiliniyormuş ama etkisi 2 saat. bu arada aynen ben bi sorayım okula yeniden önkayıtta kesin lazımmı diye
-
hocu bişi olmuyo ya, ölüm yok ya sonunda koy götüne gitsin sık 10 saniye dişini :D
ek olarak zaten kan tahlil sonuclarini da 2 saat sora alıyorsun 2 saat bayılsan işine gelir işte beklemezsin boş boş :p
-
hocam sağlık kurulu raporlarında artık doktora yapacağım..
mecburi olarak vermek zorundasın..
-
Çevremde dört kişi tam teşekküllü sağlık raporu aldı, üçü hiçbir şekilde kan vermedi. Hastaneye bakar. Hastane de parasına.
-
YeniHarman bunu yazdı
Çevremde dört kişi tam teşekküllü sağlık raporu aldı, üçü hiçbir şekilde kan vermedi. Hastaneye bakar. Hastane de parasına.
hangi hastane onlar acaba :/ aradım kesinlikle önkayıtta vermek gerekliymiş belgeyi. amk bide beleş olsa bişi demicem 30 kişi alcaklar 3000 kişiye test yaptırıyolar.
-
sağlık raporu mu sağlık kurulu raporu mu?
daü mesela sağlık raporu(akciger grafiis hiv hepatit b ve c ) diyor bugun devlette yaptırdım 26 tl gitti özel de bir tek akciger grafisi 46 tl
-
sağlık kurulu raporu. en bokdan olanı yani