Tam Teşekküllü Sağlık Kurulu Raporu
-
beşiktaş sait çiftçi ye gideceksin, ücret çok az kan testi yok, tam teşekkülü sağlık raporu verecekler sana lazım olan bu
-
korkma la ölmezsin :D
ben de akciğer filminden götü nasıl sıyıracam onu düşünüyorum.
-
ankara yenimahalle devlet hastanesi. yarim saat icinde raporunuz hazir imzalayip geciyolar
-
Hasktr lan akciger filmi ne olum :s oyle bisidemi yapilacak bide? :| amk nereye gidiyoz lan alt tarafi okula on kayit yaptircaz.
-
''ve ben 13 yıl önce kan vermiş biri olarak kan vermekden nefret ediyorum :| ''
tolgaStain tarafından 01/Ağu/13 06:24 tarihinde düzenlenmiştir
Cümleni okuyunca aklıma ilk bu geldi hocam kusura bakma :D
http://www.youtube.com/watch?v=kBDmyGynGAs
0:32'den itibaren :D -
Muqi bunu yazdı
beşiktaş sait çiftçi ye gideceksin, ücret çok az kan testi yok, tam teşekkülü sağlık raporu verecekler sana lazım olan bu
Hocam eminmisin? Beylerbeyindeyim ilk vapurla su an atlarim giderim vallahi. Uyku girmiyo gozume korkudan :D
-
tolgaStain bunu yazdı
''ve ben 13 yıl önce kan vermiş biri olarak kan vermekden nefret ediyorum :| ''
Cümleni okuyunca aklıma ilk bu geldi hocam kusura bakma :D
http://www.youtube.com/watch?v=kBDmyGynGAsHastaymis la bu cocuk dalga gecmeyin :)
-
Muqi bunu yazdı
yok orada da alıyorlarmış kan :/ kendi ayaklarımla gideceğim birazdan paşabahçe devklet hastanesine :|
senin bahsettiğin yerde işlemler kısa sürüyor ama kan alanların nasıl olduğunu bilmiyorum açıkçası büzük yemiyor tanıdık hemşirenin olduğu yere gideceğim
sabah sabah bayılcam amk rezillik diz boyu. pf
-
YeniHarman bunu yazdı
Çevremde dört kişi tam teşekküllü sağlık raporu aldı, üçü hiçbir şekilde kan vermedi. Hastaneye bakar. Hastane de parasına.
varsa böle bi hastane git al raporu sonra git tehdit et şikayet edicem sizi diye verdiğin paranı da geri al :) tam teşekküllü rapora senden kan almadan ne yazıyorlar acaba
-
Dertliyim cok dertli. Kan aldirdik en son postumdan bu saate kadar sira bekledim amk hastanesinde farkettimki kan disinda hersey prosedur doktor soruyo hihi diyom geciyom. Once 111 tl aldilar sonra 51 tl aldilar o cok fena koydu bana. Ama olsun oldu bitti simdi insallah okulu kazanirim. Bu arada rastgeldi ayni okul aymi bolume gitmek isteyen bi cocukla tanistim iyi oldu.