Tamam Derseniz Almaya Gidiyorum Arkadaşlar
-
Kasanın haricnde bir şey lazım değil arkadaşlar tavsiyeleriniz önemlidir benim için,
Son Hali;
Athlon II X3 445 AM3 3.1GHz 1.5MB Cache 45nm İşlemci 6 Taksit 67 $ + KDV 119 TL KDV DAHİL
GIGABYTE 880GA-UD3H AM3 AMD 880G / SB850 DDR3 1866MHz (O/C) DVI&HDMI Anakart 6 Taksit 101 $ + KDV 181 TL KDV DAHİL
KINGSTON 4GB DDR3 1333MHz CL9 Dual KIT Ram (KVR1333D3N9K2/4G) 6 Taksit 67 $ + KDV 119 TL
Wd 3.5" 1.5TB Caviar Green SATA 2.0 64MB Cache intellipower Harddisk 6 Taksit 67 $ + KDV 119 TL KDV DAHİL
EveREST 706B 350W AIRDUCT MidT ATX SİYAH KASA %25 İndirim WorldCard 6 Taksit 33 $+KDV 59 TL
Toplam 597 TLBu başka bir pc dir daha önceki konum ile bunun alakası yoktur daha önceki konudaki pc yi aldım,
-
işlemciyi phenom x4 yap bence, oldumu tam olsun, diğerlerini her zaman upgrade edersin ama işlemciyi 1 kere al tam al...
-
tamam. güzel sistem al hocam yakında internet cafe kurarsın sen:D
Edit : Ban kokusu buram buram ban ban ban ban:D
-
Sadece tamam yazıp bıraksam ayıp olur demi =).Şaka bir yana bence fiyatı uygun parçaların
-
:)))
-
tamam değil
-
işlemciyi phenom 2 x4 yap 2.9 bile olsa daha iyi olur geleceğe yatırım X)
diğerleri tamamdır
bu arada gigabyte ne kadar pek hoşuma gitmesede (asus varsa onu tercih ederim)
geçen sene gigabyte anakartı bozdum garantiye ibneligine yolladım , yenisini verdiler :D ama gelen aynı özelliklere sahip MSI idi
-
Tamam olmayanlar nedenlerini yazarlarsa çok menmun olurum,
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------
tamam değil
-----------------------------DJ dedi diye :P :D
-
ekran kartı onboard galiba?
-
i$lemci çükko olmu$ biraz+ekran kartını göremedim