Tanrı Artık Türk'ü Korumayacaktır!...
-
HannibALgan bunu yazdı:
-----------------------------
Beyler gördüğüm kadarıyla olayı siyasilerştirmişiz. Ben olaya bir bakış açısı geliştirmeye çalışmıştım sadece. 80'li yılların başında doğanlar bilirler ki askeri darbenin dozer gibi ezdiği halkta siyaseti konuşma korkusu oluşmuştu. O yüzden de kahvehanelerde ''kırmadan-dökmeden'' siyaset konuşulurdu. Halen de her kahvehanede memleket günde 8-9 defa farklı yollarla kurtarılmaktadır. Gözden kaçan bir diğer husus ise Sosyoekonomik makasın açılmamasından dolayı bir ''Orta Direk'' vardı. Zenginle fakir arasında ki farklar giydiklerinden yediklerine kadar yansıdığı için herkes biliyordu kimin durumu var, kimin yok...
Olaya siyaseten değilde toplumsal olarak bakalım...
toplumsal olarak bakabilmemiz için önce senin sosyolojik değerler çerçevesinde bişey sunman lazım bze.konu başlğnda bile tanrı türkleri korusun kapsmnda farklı düşnceler yatar.senin bunları diyebilmen için önce konunu eleştirmen gerek
-
zerresine katılmıyorum yazılan yazının. Kendi hayal dünyasından karalamış.
-
Tanrı Türk'ü korusun ve yüceltsin , Allah Türk'ü korusun ve yüceltsin söylemlerinden rahatsız olanlar var. Aman yarabbi ne günlere gidiyoruz ulan !!
-
kmse rahatsız olmadı.at gözlkleriyle bakma derim.sadece tanrı türk çerkez ermeni ayrımına karışması olayı yok
-
gece bunu yazdı:
kmse rahatsız olmadı.at gözlkleriyle bakma derim.sadece tanrı türk çerkez ermeni ayrımına karışması olayı yok
-----------------------------Türk'ün Tanrı'sı Türk'ü korur o zaman ne diyim :)
-
AsilKan bunu yazdı:
gece bunu yazdı:
-----------------------------inanmak istediğine inan:D
-
AsilKan bunu yazdı:
gece bunu yazdı:
-----------------------------Zorlarına gidiyor bir cümle içerisinde TÜRK kelimesini görünce hocam aldırma..