Tanrıya Dilekçe
-
HannibALgan bunu yazdı:
-----------------------------
Şaka bi yana dün gece az daha sıkıyordum ama an itibarı ile andım olsun; Artık hiç kimse ve/veya hiç birşey için ağlamak ve üzülmek yok!!!! Hatta ırzıma geçseler zevk sigarası yakabilitem var :D
-----------------------------Ecel birdir değişmez hannibal ama gideceğin taraf senin elinde o tetiği çekecek olsaydın ki ne için olursa olsun değmez hepimiz biliyoruz yanlış tarafa gidecektin...
yalnız şunu da unutmayalım belki inançsız arkadaşlarda vardır onada saygı duyarım ama bu dünya imtihan dünyası.
ölene kadar emin ol ki sıkıntı dert tasa bitmicek biri bitecek rahata erdim diyeceksin başkası başlıcak .Ben alıştım artık koy rahvan gitsin diyorum ...
-
EnerJiC bunu yazdı:
Hannibalgan senin yapamadığın görevi ben üstüme alıp bu gece yerine getirmek istiyorum saygılarımla.
-----------------------------Dostum, umarim lafin gelisi soylemissindir. hayat nekadar berbat acimazisca ve sacmada olsa arkadasin üstlenmedigi görevi üsteleme lütfen.
-
cok guzel yazmissin tuylerim diken diken oldu ama bizle kalman daha iyi oldu
-
Beğendiğiniz için teşekkürler, bundan sonra alayına ver odunu ;) Bundan sonra böyle a.q... Ben deli değilim beni siz delirttiniz :D:D:D
Saygılarımla
-
fariiihhhh ,)) kitabın odamın başköşesinde 2.yide istiorum laynn ,)
-
irwa bunu yazdı:
-----------------------------ll. yazmak için biraz zamana ihtiyacım var kız öyle pat diye olmuyor a.q :D
-
HannibALgan bunu yazdı:
Şaka bi yana dün gece az daha sıkıyordum ama an itibarı ile andım olsun; Artık hiç kimse ve/veya hiç birşey için ağlamak ve üzülmek yok!!!! Hatta ırzıma geçseler zevk sigarası yakabilitem var :D
-----------------------------hocam iyimserlik güzeldir iyidir hoşturda bu kadar polyannacılıkta iyi değildir ama dikkat et :)
-
HannibALgan bunu yazdı:
irwa bunu yazdı:
-----------------------------ll. yazmak için biraz zamana ihtiyacım var kız öyle pat diye olmuyor a.q :D
-----------------------------olur olur zate tüle bi baktım küflenmiş kendi icat karışımlarımla temizledim wala ,)) bugün iiyim o yüzden gel senin anılarıda temizliim ,))
-
HannibALgan bunu yazdı:
Artık hiç kimse ve/veya hiç birşey için ağlamak ve üzülmek yok!!!! Hatta ırzıma geçseler zevk sigarası yakabilitem var :D
-----------------------------Bunun sırrını bana da söyleyebilir misin rica etsem,hatta yerlere eğilsem.... :)
-
irwa bunu yazdı:
HannibALgan bunu yazdı:
irwa bunu yazdı:
-----------------------------fariiihhhh ,)) kitabın odamın başköşesinde 2.yide istiorum laynn ,)
-----------------------------olur olur zate tüle bi baktım küflenmiş kendi icat karışımlarımla temizledim wala ,)) bugün iiyim o yüzden gel senin anılarıda temizliim ,))
-----------------------------Kız zihnimi klorağa yatır, kezzap at geçmişime :D Bak birşeyim kalıyor mu ?