Tanrıya Dilekçe
-
Sürüne sürüne çıkıyordum ya merdivenlerden, hani sen o iğrenç kahkahalarınla göğsümde beliren umut papatyalarını çamurlu botlarınla eziyordun ya acımasızca ve o bitmekten aciz çığlıklar kirletiyordu ya kulaklarımın ırzını. Doğan güneş tebessüm etmeyi unutmuştu ya miladımın karanlık devirlerinde, her beliren bulut kahır kusuyordu ya üstüme ve ben senin o kusmuklarınının arasında boğulmamaya mahkum edilmiştim ya kendi beceriksizliğimle....
Oturduğum çekyat kâh Everst Dağının zirvesinde, kâh Nil kıyılarında piramitlere karşıyken aslında takvimlerden kendime ölmek için gün seçiyordum.
Dış Ses: Neden bugün olmasın? Hem kaç aptal hatırlayacak ki seni?
45 dakikadır kafama dayadığım 9 mm çapında ki isyanın tetiği ile oynuyorum. Bir s(ı)k(ı)ml(ı)k cesaretim var mı, kaldı mı diye aynada ki beni seyrediyorum. Karşımda ki yüz bana yabancı ve sürekli ''Sen aslında sen değilsin'' diyor. Tam bu arada...
Dış: Ses: Haydi korkak, yap şu işi!!!...
Herşey bitecek mi gerçekten? Hiç sanmıyorum. Özür dilerim Tanrım ama ben vazgeçtim. Gidenler bir 50 sene kadar daha beklesinler ve sen bir 50 sene daha benimle uğraşabilirsin...
Çünkü ÖL(E)MİYRUM
Not: Artık hiç kimse ve/veya hiç birşey için ağlamak ve üzülmek yok!!!
Saygılarımla -
vazgeçtim ciddi yazı. konuşmadan belli
aman diyim aman ha. aman abi..
-
burda bizlerle kalmanı kutlayalım o zaman :) .. çok güzel yazı ..
-
Ölme Zaten seni seviyoruz :) ;) Artık rahat edeblicem he abi , öldrücem kendinmi diye g.tünü yırtıyodun artık içimde o kuşku kalmıycak .. Buna sevindim..
-
Şaka bi yana dün gece az daha sıkıyordum ama an itibarı ile andım olsun; Artık hiç kimse ve/veya hiç birşey için ağlamak ve üzülmek yok!!!! Hatta ırzıma geçseler zevk sigarası yakabilitem var :D
-
Bravo hocam gerçekten çok başarılı bi yazı kanımca...
-
döktürmüşsün yine. duygularını kıskanıyorum yaa
-
çok iyi hocam (uğraştım ama devamı saçma oldu sildim )
-
kelimelere sığmayacak bir ruh haline soktun beni hannibal usta :s
hani dejavu derler ya işte bu o :s
-
Hannibalgan senin yapamadığın görevi ben üstüme alıp bu gece yerine getirmek istiyorum saygılarımla.
-
Yeni hayat başlıyo senin için reis :D