Tansaş"Ta Son Kullanma Tarihi Geçmiş Ürünler
-
Sevgili müridler, bilmem işinize yarar mı ama, sizlerle paylaşmak istedim.. Eğer Tansaş marketlerinde son kullanma tarihi geçmiş ürün bulursanız, o ürünü kasaya götürüyorsunuz, ardından kasiyer arkadaş mağaza müdürünü çağırıyor ve o tarihi geçmiş ürünün yerine, yepyenisini hiçbir ücret ödemeksizin size veriyorlar... 1 saat öncesine kadar tansaşta bakmadığımız ürün kalmadı ve 60 ytl civarında SKT'si geçmiş ürün bulduk =) mağaza müdürü bize, "Öğrenci misiniz?" diye sordu ve bizde evet cevabını verince adam "Belli belli" dedi.. huehe, komediydi yaa ama sonuç olarak alışverişimizi bedavaya getirdik... özellikle dondurulmuş ürünlerde baya bi tarihi geçmiş ürün bulduk... Sonuç olarak, sizlere tavsiyem, özellikle öğrenci arkadaşlara, tansaşa gidin ve sömürün!! =)
-
hocam belli belli meselesi değil tansaşa hizmet etmişsiniz mq.
Düşünün şimdi ondan hamile yedi zehirlendi.Yemin ediyorum eşime olsa sürüm sürüm süründürürüm.
-
kardeş orası öle, tüketici haklarına gidip dava açsan, yüklü tazminat alırsın... ama yinede beleş ürün öğrenciye ii oluyor =)
-
Dai tmm mantıklı ama ne bileim şimdi;gidicen saatlerce dolaşıp doldurucan arabayı,gidecen kasaya bunların hepsinin son kullanma tarihleri geçmiş dicen :D yada tek tek bula bula buldukça şaapıcan :D ne bileim ben yapamam :D onu yapıcaıma giderim simit satarım vs. vs. :) tabi uraşırım ayrı :)
-
dşardan ürün getirin koyun diyin aa son kullanım tarihi geçmiş :D
-
wasd bunu yazdı:
-----------------------------
Dai tmm mantıklı ama ne bileim şimdi;gidicen saatlerce dolaşıp doldurucan arabayı,gidecen kasaya bunların hepsinin son kullanma tarihleri geçmiş dicen :D yada tek tek bula bula buldukça şaapıcan :D ne bileim ben yapamam :D onu yapıcaıma giderim simit satarım vs. vs. :) tabi uraşırım ayrı :)
-----------------------------Kardeş vala önce bende yapmam fln diodum ama superfreshin yarım kiloluk dondurulmuş pomfiritini görünce dayanamadm... =) kasiyere bu sigara reyonundaki çoğu sigara 2007 bandrollü dedimde onu veremeyis dedi =) 1 yıllık sigaram çıkıodu wala, çingenlik yapmıştım ne güsel...
-
bboy_kaya bunu yazdı:
-----------------------------wasd bunu yazdı:
-----------------------------Kardeş vala önce bende yapmam fln diodum ama superfreshin yarım kiloluk dondurulmuş pomfiritini görünce dayanamadm... =) kasiyere bu sigara reyonundaki çoğu sigara 2007 bandrollü dedimde onu veremeyis dedi =) 1 yıllık sigaram çıkıodu wala, çingenlik yapmıştım ne güsel...
-----------------------------parasını verseydi bari
-
Bu iş hakkında bilgiyi nerden alabiliriz?
Tansaş sitesinde yok.
-
Prometheus bunu yazdı:
-----------------------------Bu iş hakkında bilgiyi nerden alabiliriz?
Tansaş sitesinde yok.
-----------------------------Tv de bi ara hatırlıyorum sanki böyle bişey..
-
bboy_kaya bunu yazdı:
-----------------------------wasd bunu yazdı:
-----------------------------İyimiş :D patatese asla hayır demem :D :P yazın yaparım belki :D
-
bboy_kaya bunu yazdı:
kardeş orası öle, tüketici haklarına gidip dava açsan, yüklü tazminat alırsın... ama yinede beleş ürün öğrenciye ii oluyor =)
-----------------------------hayır hocam demek istediğim tansaşa yarar sağlıyorsunuz :)