Tansaş"Ta Son Kullanma Tarihi Geçmiş Ürünler
-
ne güzel işte hem tansaş kazanıyor hemde siz :)
-
adamlar sigortasiz eleman calistiriyorlar taktik guzel :)
-
hocam dikkat et de sen orda raf karıştırırken dağıtırken sana yan reyonda ürün dizilimi yapan görevli bir uçarsa ordan aldığın şeyler karşılayamaz masrafları söylim şahsen ben yakalasam uçarım :D
-
tugra bunu yazdı:
-----------------------------
hocam dikkat et de sen orda raf karıştırırken dağıtırken sana yan reyonda ürün dizilimi yapan görevli bir uçarsa ordan aldığın şeyler karşılayamaz masrafları söylim şahsen ben yakalasam uçarım :D
xD xD xD süperdi hocam -
tugra bunu yazdı:
-----------------------------tüketicii hakları var, =) heççbişe olmass...
-
ARKADAŞIM yapacağın tek şey var açacaksın cep telefonu videosunu tansaşa girmen den itabaren çekecensin sonra bir ürün alacaksın bakın son kullanma tarihi geçmiş diyeceksin sonra bunu youtube ye verecek haber sitelerine mail çekeceksin sonra bak ne oluyo :)) herşeyi bizmi öğreteceğiz ya
-
Yalova'da olsa da gitsek :|
-
sigara peketlerinin bandrolu ile tüketim tarihleri bir degildir
herhangi bir firmada uretim tarihi geçmiş bir ürünün bulundurulup satılması halinde hukuki işlem başlar ve firma aleyhinde dava açılır 2 3 ay gibi bi süre zarfında o iş yeri kapatılır
tansaş gibi bi bi yerde okadar işçi maldan sorumlu eleman mal giriş çıkışını yapan eleman raftan sorumlu eleman varken nasıl olurda tarihi geçmiş ürün satılır onu anlamış degilim ama her şirkette son kulanma tarihine bir ay kalmış yada bi kaç gün kalmış ürün bulunabilir stoklarını geç erittikleri için ilginç bi durum ama demekki tansaş promosyon yapmayı seviyor yada şöle bi durum var gibi gel son kullanma tarihi geçmiş ürün bul malı götür gibi reklam yapıyorda olabilir araştırmak lazım -
E sizde belli belirsiz - tansas a hizmet etmişiniz o kadar mallari kontrol edip tarihi geçmişlerini çıkarttiniz adam bir taşla iki kuş vurmuso luyor yaniliyoremuyum
-
Miyad kontrolümü yapıyosunz Sizi gidi bedavacılar..(: