Taraf Gazetesi Gerçek Bir Vatan Hainidir!
-
Ceza bu konularda bilgisizsin hocam :)
adam internet sitesine aktif hızlı yazıyı girerse gazeteyi satamaz :) bak habertürk de aynıdır al bi haberturk gazetesi o gazetedeki bazı haberler daha eklenmemiştir gün içinde eklenir :)
-
tarafını sktklerimin gastesi. ben o gaste ile kıçımı bile silmem.
-
hacı ben böyle bir anda , sağ - sol herkesden aynı duyarlılığı beklerim , önce insan olacak! Provakasyonları manşet yapmayı biliyorlar, asker söz konusu oldu mu mangalda kül bırakmazlar!
Sokarım onların traj kaygısına, önce askere sahip çıkacaklar askere! -
C_e_Z_a bunu yazdı:
-----------------------------
hacı ben böyle bir anda , sağ - sol herkesden aynı duyarlılığı beklerim , önce insan olacak! Provakasyonları manşet yapmayı biliyorlar, asker söz konusu oldu mu mangalda kül bırakmazlar!
Sokarım onların traj kaygısına, önce askere sahip çıkacaklar askere!
-----------------------------YAW SEN LAFI ÇOK UZATTIN..
SEN İLK ÖNCE ŞUNU SÖLE..
MADARA OLDUN MU OLMADIN MI ?

-
C_e_Z_a bunu yazdı:
-----------------------------yav adamların asker düşmanı olduğunu biz kabul ettikde sen yazmadılar dediğin konuyu bi kıvırma çabası içindesin mi yoksa banamı öyle geliyo efem :D
-
Askere sahip çıkmak her asker şehit olduğunda "Şehit Ölmez, Vatan Bölünmez" diye manşetler atmakla olmuyor maalesef.
Yıllardır bu slogan ne manşetlerden ne dillerden düşmüyor. Netice: "Asker şehit olmaya devam ediyor". Nese derin şeyler bunlar :)
-
HAXION bunu yazdı:
C_e_Z_a bunu yazdı:
-----------------------------YAW SEN LAFI ÇOK UZATTIN..
SEN İLK ÖNCE ŞUNU SÖLE..
MADARA OLDUN MU OLMADIN MI ?

Olmadım hacı - hemen direkt haber etmedikleri için sitelerinde, bitmiştir olay! en boktan bölgesel gazete sitelerine bakabilirsin, hepsi manşet ( bir kısım hariç, onu sende bilirsin.)
çıkarın varsa yazacaksın kardeş - kaygısı içerisindekilere mi madara olacam :) -
DJ_Alper bunu yazdı:
C_e_Z_a bunu yazdı:
-----------------------------yav adamların asker düşmanı olduğunu biz kabul ettikde sen yazmadılar dediğin konuyu bi kıvırma çabası içindesin mi yoksa banamı öyle geliyo efem :D
kıvırmıyorum olum ne alaka, hala anlamıyosunuz , gazeteleri sikimde değil!
Madem satış kaygısı, hurriyet, milliyet, samanyoluhaber,haberturk ne için yazıyor onu anlamıyorum! -
vakit gaztesinide unutmamak gerek tabi, şehitlerin katili(!) TSK bu şuursuzlara göre
-
C_e_Z_a bunu yazdı:
Olmadım hacı - hemen direkt haber etmedikleri için sitelerinde, bitmiştir olay! en boktan bölgesel gazete sitelerine bakabilirsin, hepsi manşet ( bir kısım hariç, onu sende bilirsin.)
çıkarın varsa yazacaksın kardeş - kaygısı içerisindekilere mi madara olacam :)
-----------------------------Ben bir YEREL Gazeteye elimden geldiğince teknik destek vermeye çalışıyorum.
Bu gazete HAFTALIK yayınlanıyor.
Bu gazete bulunduğu ilçede haftada ortalama 1 000 adet satıyor.
Bu gazeteye yaklaşık 2 - 3 yıl önce ücretsiz haber scriptini kullanarak dinamik bir site kurduk.
Gazete her yayınlandığı gün aynı haberler sitede de yer alıyor.
Elindeki kağıda basılı haberlerin aynısını internette aynı gün gören okuyucu,
sonra bu gazeteden almamaya karar verdi.
Gazeteye abone olanların sayısı da aydan aya düşüyor..
Yani internet tirajdan bayağı kaybetmemize neden oluyor..
O yüzden TARAF gazetesi de bu düşünce ile sitesini çok güncel tutmuyor olabilir.