Taraf Gazetesi Gerçek Bir Vatan Hainidir!
-
HAXION bunu yazdı:
-----------------------------
C_e_Z_a bunu yazdı:
Olmadım hacı - hemen direkt haber etmedikleri için sitelerinde, bitmiştir olay! en boktan bölgesel gazete sitelerine bakabilirsin, hepsi manşet ( bir kısım hariç, onu sende bilirsin.)
çıkarın varsa yazacaksın kardeş - kaygısı içerisindekilere mi madara olacam :)
-----------------------------Ben bir YEREL Gazeteye elimden geldiğince teknik destek vermeye çalışıyorum.
Bu gazete HAFTALIK yayınlanıyor.
Bu gazete bulunduğu ilçede haftada ortalama 1 000 adet satıyor.
Bu gazeteye yaklaşık 2 - 3 yıl önce ücretsiz haber scriptini kullanarak dinamik bir site kurduk.
Gazete her yayınlandığı gün aynı haberler sitede de yer alıyor.
Elindeki kağıda basılı haberlerin aynısını internette aynı gün gören okuyucu,
sonra bu gazeteden almamaya karar verdi.
Gazeteye abone olanların sayısı da aydan aya düşüyor..
Yani internet tirajdan bayağı kaybetmemize neden oluyor..
O yüzden TARAF gazetesi de bu düşünce ile sitesini çok güncel tutmuyor olabilir.
Tutacak hacı!
Biz bu acıyı, yarına bırakıp yaşamıyoruz!
Sike sike tutacak!
Onların satış kaygısınında amk, TSK düşmanlığınında! Benim askerim pusuya düşmüşse, sike sike yazacak onu!
Yoksa siktirsin gitsin bu alemden, çakma aydınların yazdığı 2 satır yerine , 2 mermi yeter bana hainlere daha çok mermi sıkmak için! -
C_e_Z_a bunu yazdı:
DJ_Alper bunu yazdı:
C_e_Z_a bunu yazdı:
hacı ben böyle bir anda , sağ - sol herkesden aynı duyarlılığı beklerim , önce insan olacak! Provakasyonları manşet yapmayı biliyorlar, asker söz konusu oldu mu mangalda kül bırakmazlar!
Sokarım onların traj kaygısına, önce askere sahip çıkacaklar askere!
-----------------------------yav adamların asker düşmanı olduğunu biz kabul ettikde sen yazmadılar dediğin konuyu bi kıvırma çabası içindesin mi yoksa banamı öyle geliyo efem :D
kıvırmıyorum olum ne alaka, hala anlamıyosunuz , gazeteleri sikimde değil!
Madem satış kaygısı, hurriyet, milliyet, samanyoluhaber,haberturk ne için yazıyor onu anlamıyorum!
-----------------------------efem anlamıyorsun :) yada anlamamak istiyorsun
-
Yazsa ne yazmaza ne taraf ın ne taraf olduğunu bilmeyen mi var olmadığı sanılan bir başlık ortaya çıkınca durum değişiyor mu? Başlık geçerliliğini mi kaybediyor ?
Ne meraklıymışsınız ayar vermeye.
-
Hocam öncelikle sitede küfür kullanmanın yasak olduğunu belirtmek isterim..Ayrıca bence açtığın başlığı kıvırmaya çalışıyorsun şu an..HAXION gayet güzel açıklamış durumu..Kolay gelsin..
-
Netteki sitesinin önemi yok yazarlarının bir çoğu zaten it yavruları..Vatan hainlerini bir araya getirebilmeyi başarmış nadide gazelerden biri..Bunu tartışacaksak olabilir herkes yazsın bişeyler,nette haber yapmışlar yapmamışlar çok önemli değil..
----
Haberturk gazetesinden yer alan haberler daha sonra netteki sitesinde yer alıyor gibi bir yorum açıkcası şaşırttı beni.İlk defa böyle birşey duyuyorum ve görüyorum,katılmam imkansız tabi.Adı üstünde gazete yani dünün haberleri.Sadece bazı haberler gündem yaratıyor dolayısıyla tüm medyaya yayılıyor böyle birşey olabilir..
-
29 Ekim'de Cumhuriyet Bayramını
10 Kasım'da Ulu Önderimiz Mustafa Kemal ATATÜRK'ü anmayan gazatenin bugün Şehitlerimiz için attığı manşeti samimi bulmuyorum. Taraf gazetesi vatan hainidir ve öyle kalmaya da devam edecektir. Taraf gazetesini savunan şahsiyetler bu önemli iki ayrıntıyı gözartı etmesinler.
-
Stifler bunu yazdı:
29 Ekim'de Cumhuriyet Bayramını
10 Kasım'da Ulu Önderimiz Mustafa Kemal ATATÜRK'ü anmayan gazatenin bugün Şehitlerimiz için attığı manşeti samimi bulmuyorum. Taraf gazetesi vatan hainidir ve öyle kalmaya da devam edecektir. Taraf gazetesini savunan şahsiyetler bu önemli iki ayrıntıyı gözartı etmesinler.
Hocam zaten neyin ne olduğu gayet ortada.Fakat burada konu daha farklı..Arkadaş önce vatan haini diyerekten, daha sonra da web sayfasında haberi yayınlamadı diyerekten sayıp sövüyor..Vatan haini olduğunu savunduğun bir gazeteden ne bekliyorsun ki ? Ayrıca yayınladılar da..Kaynağı bir arkadaşımız açıkça gösterdi..Burada mesele asla Taraf gazetesini savunmak değildir..Saygılar.. -
TURK SILAHLI KUVVETLERI ni kotuleyecek bir haber olsaydi ayni saniye manset olurdu
-
HAXION bunu yazdı:
AĞIR OL DA MOLLA DESİNLER....
TARAF IN INTERNET SITESININ GÜNCELLENMESİNDE SORUN OLABILIR
PEK NETGAZETE.COM DAN BU GÜNKÜ GAZETE BİRİNCİ SAYFALARINA BAKTIN MI HİÇ ?
BUYUR BAK..
DEMEK Kİ NEYMİŞ.. HERŞEYE ATGÖZLÜĞÜ İLE BAKILMAZMIŞŞ...
doğru at gözlükleriyle bakmamak lazm taraf gazetesinin şerefsizler ordusu olduğunu herkesin görmesi lazım ha dtp ha pkk ha taraf hepsi aynı kuyunun suyu...edit : Atın millet at gözlüklerinizi Tarafın ne bok olduğunu herkes biliyor kılıf uydurmayın...
-
tarafın ne bok oldugunu kime hizmet ettiğini cümle alem biliyor. birde vakit gazetesi var. internet sitesindeki haber yorumlarını okudukça kafayı yiyorum sinirden. Ordu ve Cumhuriyet karsıtı açılmlar bu kadar günyüzüne çıkmısken hala açılım yapmaya calısıyo bazı çok bilmişler. kim dur diyecek kim önleyecek umutsuzum..