Tarafdan Ortalığı Karıştıracak İdda
-
XpertVision bunu yazdı:
-----------------------------
bi s*ktir git ya 4 tane askerine bomba mı verir komutan öyle şey mi olr
verdiği ifadede kendisi kabul etti hocam.belgeli yani,
taraf gazetesini falan savunmuyorum kafam girsin taraf'a ama haber doğru
komutan dediğimiz de göreve yeni başlamış 22 yaşında bir teğmen.4 askerine birden vermiyor uyurken yakaladığı nöbetçiye pimini çekip bombayı veriyor, mandalı bırakma sonra gelip pimi takıcam ben sana ceza olsun bu diye, çocuk da dayanamıyor herhalde, patlama sonucu 4 asker gidiyor....:/
-
ben asker olsam o bombayı atarım hacı niye elimde patlattırıyım :S komutanın vercegi ceza ölümden beter ne olabilirki?
-
ultrAsker bunu yazdı:
-----------------------------ben asker olsam o bombayı atarım hacı niye elimde patlattırıyım :S komutanın vercegi ceza ölümden beter ne olabilirki?
o psikolojiye bürünmeden buradan söylemek kolay olabilir hocam..
-
o6u2 bunu yazdı:
ultrAsker bunu yazdı:
-----------------------------ben asker olsam o bombayı atarım hacı niye elimde patlattırıyım :S komutanın vercegi ceza ölümden beter ne olabilirki?
o psikolojiye bürünmeden buradan söylemek kolay olabilir hocam..
-----------------------------hoca düşünsene ordan oraya koşmuş ya off :(
-
bilmiorm bir anlık sinirle yazdım ama böyle birşey olması çok saçma gitsin komutanın odasında desin ya verin ya bırakiim die gerçi burdan klavye başında yazması kolay...
-
kuytul bunu yazdı:
-----------------------------haberin ayrıntsı:
http://www.taraf.com.tr/haber/39631.htm
umarım yalan haberdir.
-----------------------------Görgü tanığı erler olay anını anlattı
Piyade Çavuş Yiğit Acar: Şakir Uzman çantasından alev gizleyen ve el bombası çıkarıp, uyuyan askerlerden aldığını söyledi. El bombası ve alev gizleyeni Mehmet Teğmen’e verdim. O da 15-20 dakika sonra İbrahim Öztürk’ün yanına gitti ve geri geldi. Kütüklüğünden bir el bombası pimi çıkardı. El bombasından çıkarıldığını anlayan Soner Astsubayla Şakir Uzman, ‘ne yaptınız diye sordu. Mehmet Teğmen ‘ona iyi bir ders olsun’ dedi.
P. Uzman Çavuş Şakir Akçan: Devriyede İbrahim Öztürk’ün gözetleme yapması gerekirken uyuduğunu tesbit ettim. Yanındaki el bombasını aldım. Amacım sonradan uyuduğunu inkâr etmesini önlemekti. Ayrıca Emrah Göz’ü de uyurken gördüm ve onun da silahının alev gizleyenini almıştım. Mehmet Teğmen saat 09:30’da uyandığında durumu kendisine bildirdik. Mehmet Teğmen, malzemeleri alıp yanımızdan ayrıldı. 15-20 dakika sonra Mehmet Teğmen ardından da İbrahim Öztürk mevziye geldi. Teğmen, İbrahim’in mevziden ayrılmamasını, birazdan gelip pimi takacağını söyledi. Bombanın piminin çıkartıldığını anladık. 15-20 dakika sonra da patlama oldu.
Piyade Er Recep Koyuncu: Mehmet Teğmen, İbrahim’in mevzisine geldi. 10 dakika oturdular. Teğmenin elinde el bombası vardı, bombasının pimini çekip, İbrahim’e verdi. “Mandalı bırakırsan ölürsün, bırakmazsan yaşarsın” dedi ve havan mevzisine gitti. İbrahim, teğmenden pimi vermesini istedi. “25 yaşındayım. 75 günüm kaldı, beni öldüreceksiniz” dedi. Mehmet Teğmen mevzisine gitmesini, zamanı gelince pimi takacağını söyledi. İbrahim daha sonra tekrar teğmenin yanına gitti. Pimi istedi. Teğmen yine vermedi. 5-10 dakika sonra da patlama oldu.İnşallah doğru değildir...
Düşünsene Annelerinin halini? Vatan sağolsun diye feryatlarını. Bi de arkasından böyle bişey çıkarsa iğrenç olur.
-
ya bu kadar hacker var biriside cikip bu piclerin sitesini indirmiyor asagi.
-
Haber doğruymuş işte bu şekilde insanları askerlıkten soğutuyorlar.. ŞErefsizler..
-
tarafın aq o başlığı atanında ekstra aq.. ulan kafama sıkıcam sinirden yemin olsun :@:@:@
-
bazı arkadasların dedıgı gıbı egıtım zahıyatı adında bırseyler oluyormus bazen ama sahıt olmadım bılmıyorum.Bu ülkede en cok güvenilen yer ordu olmasına ragmen.....