folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Tarafdan Ortalığı Karıştıracak İdda

Tarafdan Ortalığı Karıştıracak İdda

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    student
    student's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Bu konuya cevap verenlerin mesajlarından forumda ne kadar  bilinçsiz bir şekilde  mesaj yazanlar olduğu tekrar  ortaya çıkıyor.

Nedense  forumdaki  Ak Parti düşmanları , Başbakan düşmanları he rmesajda dönüp dolaşıp Başbakana küfür etmeye başlıyorlar.İnsan önce konuyu bir okur , ondan sonra mesaj yazar.

Başlıktan dolayı küfür edenler neden 2 gün önce  Fatih Altaylıya  küfür etmediler acaba ? Altaylıda  Genel Kurmaya hakaret ediyordu?

Mesele Tarf gazetesi olunca nedense hiç yazılanı okumadan direk küfre başlıyorsunuz . Daha sonra alakasız bir şekilde konuyu Fettullaha, Başbakana getirip arada aklınız sıra küfür edip deşarj oluyorsunuz. Sizin gibiler oldukça bu  memlekette daha  çok  provakasyon yapılır.Darbe ortamı hazırlanır.

Tarafın yazısı yanlışsa , yalansa , Genel Kurmay çıkar ortaya  , iftira davası da açar , ölenlerin aileside dava açar.Bakalım o zaman kim kaybedecek?

Eğer Tarfa gazetesi yalan haber yapıyorsa bence tam zamanıdır Tarafı rezil etmenin.Tabi Taraf gazetesi bu haberinde haklı çıkarsa , o zaman Genel Kurmay ne yapacak ben onu merak ediyorum? 

Not: Komutanın verdiği ceza  , terör ortamında askerlik yapan ve nöbette uyuyan askerler için bence normal ( sadece fazla uzatılmış  ve el bombası patlamış )  )ama bunu ölen askerlerin ailelerine anlatamazsınız.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    8mm
    8mm's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    student bunu yazdı:
    -----------------------------

Bu konuya cevap verenlerin mesajlarından ne kadar  bilinçsiz bir şekilde  mesaj yazanlar olduğu tekrarortaya çıkıyor.

Nedense  forumdaki  Ak Parti düşmanalrı , Başbakan düşmanları he rmesajda dönüpdolaşıp Başbakana küfür etmeye başlıyorlar.İnsan önce konuyu bir okur , ondan sonra mesaj yazar.

Başlıktan dolayı küfür edenler neden 2 gün önce  Fatih Altaylkıyaküfür etmediler acaba ? Altaylıda  Genel Kurmaya hakaret ediyordu?

Mesele Tarf gazetesi olunca nedense hiç yazılanı okumadan direk küfre başlıyorsunuz . Daha sonra alakasız bir şekilde konuyu Fettullaha, Başbakana getirip arada aklınız sıra küfür edip deşarj oluyorsunuz. Sizin gibiler oldukça bu  memlekette daha provakasyon yapılır.Darbe ortamı hazırlanır.

Tarafın yazısı yanlışsa , yalansa , Genel Kurmay çıkar ortaya  , iftira davası da açar , ölenlerin aileside dava açar.Bakalım o zaman kim kaybedecek?

Eğer Tarfa gazetesi yalan haber yapıyorsa bence tam zamanıdır Tarafı rezil etmenin.Tabi Taraf gazetesi bu haberinde haklı çıkarsa , o zaman Genel Kurmay ne yapacak ben onu merak ediyorum? 

Not: Komutanın verdiği ceza  , terör ortamında askerlik yapan ve nöbette uyuyan askerler için bence normal ( sadece fazla uzatılmış  ve el bombası patlamış )  )ama bunu ölen askerlerin ailelerine anlatamazsınız.

Hükümetten taraftakiler TARAF, sende yan TARAF'takiler olarak yandaşsın anlaşılan..

Bak arkadaş,

Bu ülkede askerliğini yapanların içerisinde,

Bile bile kurşuna gidip ölenlerin içerisinde,

Ertesi gün gün doğumunu,

Yeni doğmuş bebeğinin yüzünü birdaha göremeyen Kürtler,

Kürt TÜRK askerleride var!

Sen şimdi oradan çıkmış dini sonuna kadar sömüren,

Olmayan kazılarla olmayan cephaneleri çıkartıp,

Olmayan düzeneklerle bu ülkenin ordusunu,

Bu ülkenin gözbebeğini

Bu ülkenin belkide olması zorunlu, en zorunlu kurumunu

Yıpratmaya çalışırsan VE

Onun bunu elini ayağını öperek din salatası yapan bir oluşum ve onun yandaşlarını burada haklı çıkarmaya çalışırsan,

Ben sana orada bir dur derim.

Dur ve derin bir nefes al.

Bu vatan tombaladan kazanılmadı.

Kimse sana özgürlük veremez. Kimse sana eşitlik veya adalet veya başka birşey veremez. Eğer adamsan, sen alırsın. 8mm@tahribat.com
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KroBey
    KroBey's avatar
    Erkek

Bende yakın zamanda askerden gelmiş biri olarak, bu tür uygulamaların olma ihtimalinin azımsanmayacak kadar yüksek olduğunu düşünüyorum. Muvazzaf'lar da sonuç itibariyle birer insan. Onlarında aralarında iyileri, kötüleri mevcut. Ki bu olayda görgü tanıkları ve ifadeler var. Nereden nasıl elde edildiği meçhul ama mantıklı baktığımızda yalan haber olma ihtimali çok zayıf. Böyle bir yalanı söyleyecek g.t türkiyede hiç bir gazetede yok.

Zira konu fazlasıyla sapmış. Sürmanşetin etkisi büyük, fakat görülmesi gereken asıl gerçek pisi pisine 4 ana kuzusunun hayatlarının saçma bir ceza yüzünden kaybedilmiş olmasıdır. Burada siyaset yapmak çok alçakçadır. 4 yiğidin, 4 mehmedin canlarının hesabı sorulmalıdır. TSK ya saygım ve güvenim sonsuzdur. Fakat kendi içinde de disiplini elden bırakmadığı sürece. Halk olarak o teğmenin cezalandırılmasını görmek istiyorum. Bu hakka sahip olduğumu düşünüyorum!

" Kro "
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    attackatak
    attackatak's avatar
    Erkek

8mm bunu yazdı:
    Az kaldı yakındır..

O sabahı iple çekiyorum.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    o6u2
    o6u2's avatar
    Erkek
    KroBey bunu yazdı:

Bende yakın zamanda askerden gelmiş biri olarak, bu tür uygulamaların olma ihtimalinin azımsanmayacak kadar yüksek olduğunu düşünüyorum. Muvazzaf'lar da sonuç itibariyle birer insan. Onlarında aralarında iyileri, kötüleri mevcut. Ki bu olayda görgü tanıkları ve ifadeler var. Nereden nasıl elde edildiği meçhul ama mantıklı baktığımızda yalan haber olma ihtimali çok zayıf. Böyle bir yalanı söyleyecek g.t türkiyede hiç bir gazetede yok.

Zira konu fazlasıyla sapmış. Sürmanşetin etkisi büyük, fakat görülmesi gereken asıl gerçek pisi pisine 4 ana kuzusunun hayatlarının saçma bir ceza yüzünden kaybedilmiş olmasıdır. Burada siyaset yapmak çok alçakçadır. 4 yiğidin, 4 mehmedin canlarının hesabı sorulmalıdır. TSK ya saygım ve güvenim sonsuzdur. Fakat kendi içinde de disiplini elden bırakmadığı sürece. Halk olarak o teğmenin cezalandırılmasını görmek istiyorum. Bu hakka sahip olduğumu düşünüyorum!

harfi harfine katılıyorum

http://kocaer.me
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Felony
    Felony's avatar
    Erkek
    student bunu yazdı:

Bu konuya cevap verenlerin mesajlarından forumda ne kadar  bilinçsiz bir şekilde  mesaj yazanlar olduğu tekrar  ortaya çıkıyor.

Nedense  forumdaki  Ak Parti düşmanları , Başbakan düşmanları he rmesajda dönüp dolaşıp Başbakana küfür etmeye başlıyorlar.İnsan önce konuyu bir okur , ondan sonra mesaj yazar.

Başlıktan dolayı küfür edenler neden 2 gün önce  Fatih Altaylıya  küfür etmediler acaba ? Altaylıda  Genel Kurmaya hakaret ediyordu?

Mesele Tarf gazetesi olunca nedense hiç yazılanı okumadan direk küfre başlıyorsunuz . Daha sonra alakasız bir şekilde konuyu Fettullaha, Başbakana getirip arada aklınız sıra küfür edip deşarj oluyorsunuz. Sizin gibiler oldukça bu  memlekette daha  çok  provakasyon yapılır.Darbe ortamı hazırlanır.

Söylediklerinde kısmen haklısın bilader...
    gazeteler arasında fark var

Güçsüz halklar güçlü liderler çıkarır, güçlü halklarınsa lidere ihtiyacı yoktur. "Viva ZAPATA"
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYVaN
    HaYVaN's avatar
    Erkek

student bunu yazdı:

:)

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

Psikolojimi, Psikolojiye Bürünmemi, Hocalar Yazılarınızı Okudumda Yazdıklarınızmı garip O Ölen Erlerin İçinde bulundukları Durummu Çıkaramadım. Hangisine Baksan Garip yani..

Bizim Komutanlarımız Baba Adamlardı, O Komutan Kansızlık etmiştir Bu Kadar Basit... Ben O Askerin yerinde Olsam, Nöbette Uyudum diye Elime Pimi Çekilmiş Bomba Veren Komutanıda Götürmeden Ölmezdim... O Uzaklaşır Uzaklaşmaz Direk Üzerine Atardım Bombayı. Benim Anam Ağlayacağına O Şerefsizin Anası Ağlasın. 

Ne Demek Asker Komutana Anasından Babasından Teslim Edilmiş Kutsal Emanettir... Öyle Keyfine Sürmanşet Asker Yakan Kibrit başı Gibi Asker Harcayan Komutanın Amına Korlar... Bizim Zamanımızda Öyle idi. Bilemeycem yani..

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    T-Bag
    T-Bag's avatar
    Erkek
    Daha önce açıklandığı gibi kaza sonucu değil kanunsuz bir emir sonucu cezalandırılmak istenirken şehit olan 4 erle ilgili iddialar gündeme bomba gibi düştü. Ancak gün boyunca Genelkurmay Başkanlığı'ndan bu iddialarla ilgili bir açıklama yapılmadı. Hurriyet.com.tr'nin ulaştığı kaynaklar, iddiaların araştırıldığını ve suçlanan Teğmen Mehmet Tümer'in tutuklandığını söyledi.

Oyun yeni başlıyor...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aLcoL
    aLcoL's avatar
    Erkek

8mm bunu yazdı:
    student bunu yazdı:

Bu konuya cevap verenlerin mesajlarından ne kadar  bilinçsiz bir şekilde  mesaj yazanlar olduğu tekrarortaya çıkıyor.

Nedense  forumdaki  Ak Parti düşmanalrı , Başbakan düşmanları he rmesajda dönüpdolaşıp Başbakana küfür etmeye başlıyorlar.İnsan önce konuyu bir okur , ondan sonra mesaj yazar.

Başlıktan dolayı küfür edenler neden 2 gün önce  Fatih Altaylkıyaküfür etmediler acaba ? Altaylıda  Genel Kurmaya hakaret ediyordu?

Mesele Tarf gazetesi olunca nedense hiç yazılanı okumadan direk küfre başlıyorsunuz . Daha sonra alakasız bir şekilde konuyu Fettullaha, Başbakana getirip arada aklınız sıra küfür edip deşarj oluyorsunuz. Sizin gibiler oldukça bu  memlekette daha provakasyon yapılır.Darbe ortamı hazırlanır.

Hükümetten taraftakiler TARAF, sende yan TARAF'takiler olarak yandaşsın anlaşılan..

Bak arkadaş,

Bu ülkede askerliğini yapanların içerisinde,

Bile bile kurşuna gidip ölenlerin içerisinde,

Ertesi gün gün doğumunu,

Yeni doğmuş bebeğinin yüzünü birdaha göremeyen Kürtler,

Kürt TÜRK askerleride var!

Sen şimdi oradan çıkmış dini sonuna kadar sömüren,

Olmayan kazılarla olmayan cephaneleri çıkartıp,

Olmayan düzeneklerle bu ülkenin ordusunu,

Bu ülkenin gözbebeğini

Bu ülkenin belkide olması zorunlu, en zorunlu kurumunu

Yıpratmaya çalışırsan VE

Onun bunu elini ayağını öperek din salatası yapan bir oluşum ve onun yandaşlarını burada haklı çıkarmaya çalışırsan,

Ben sana orada bir dur derim.

Dur ve derin bir nefes al.

Bu vatan tombaladan kazanılmadı.

"8mm" hocam dediklerine katılıyorum... 

Not: Komutanın verdiği ceza  , terör ortamında askerlik yapan ve nöbette uyuyan askerler için bence normal ( sadece fazla uzatılmış  ve el bombası patlamış )  )ama bunu ölen askerlerin ailelerine anlatamazsınız. ayrıca seni anlamak güç böyle birseyi normal karsılıyosun sasırdım...

Toplam Hit: 8905 Toplam Mesaj: 63