Tarayıcı Netmahal Kaldırma?
-
Merhaba müridler,
2 gündür denemediğim yöntem kalmadı şu lanet şeyi bir türlü kaldıramıyorum. Mozilla, Chrome her yerde mevcut.
Google aramada çıkan tüm konulara baktım ama maalesef işe yaramıyor hiç birisi.
Bi el atın.
-
adwcleaner denedin mi hocam
-
csfrt bunu yazdı
adwcleaner denedin mi hocam
Denedim hocam. Nothing.
mramor tarafından 11/Eyl/14 15:40 tarihinde düzenlenmiştir -
-
tteam varsa verirmisin, kaldırayım.
-
bu amk şeyini kaldırdım portal sepeti geldi şimdide amk.
-
hiç denk gelmedim ama buna benzerler vardı.
tarayıcıların eklentilerine bak adı varsa sil.
yada virüs brogramlarının browser temizlemesi var onunla yarlarını sıfırlayabilirsin
birde regeditren bakılıyor ama bilen yazar
-
Slothere bunu yazdı
Dostum, burada ki adımları önceden uygulamıştım. Şöyle ki, resimde gösterilen veya silmemi istediği (sağ tıkla>özellikler>kısa yoldaki adres normal "herhangi bir link yok" ve klasörlerde o dosyalar mevcut değil) şeyler yok. Ayrıca tarayıcıda ki uzantı veya ana sayfa değiştirme kısımlarım değiştirilemiyor. "Bu şecenek yöneticiniz tarafından denetleniyor" yazı var mesela.
Bu linkteki yapmadığım tek adım "Malwarebytes Anti-Malware" ile taratmakdı. Onu da denedim ama yemedi.
-
futurist bunu yazdı
hiç denk gelmedim ama buna benzerler vardı.
tarayıcıların eklentilerine bak adı varsa sil.
yada virüs brogramlarının browser temizlemesi var onunla yarlarını sıfırlayabilirsin
birde regeditren bakılıyor ama bilen yazar
Tarayıcı eklentilerinde sadece CSE var. Onuda kaldıramıyorum. "Kurumsal politika tarafından yüklenmiş"
-
http://www.aradigimburada.org/netmahal-virusu-nasil-temizlenir-cozuldu/
bu linkte ki bilgileri kullanarak 3 bilgisayar da ki netmahalı kaldırdım önemli olan madde regedit de arama yaparken
- F3 tuşuna basarak arama işlemini devam ettirin.
baya bi dosya çıkıyor çünkü (ben dikkatsizliğimden sadece çıkan ilkini silip çıktığımdan olmamıştı ilk yaptığım da belirteyim dedim.)
-
combofix dene malwarebytes dene advanced system care yükle ordaki araçlarda vardı açılış sitesi düzenleme birde regeditte sitenin adını arat çıkan tüm kayıtları sil.