folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Tarayıcı Netmahal Kaldırma?

Tarayıcı Netmahal Kaldırma?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Firefox için :

about:config yaz orada arama yeri oraya Netmahal yaz. Çıkan sonuçlara sağ tık > Orjinal haline döndür.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Erkek

Firefox kıllık yaptı chrome temizlendi :)

🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mramor
    mramor's avatar
    Erkek
    HoLyCat bunu yazdı

Firefox kıllık yaptı chrome temizlendi :)

Harbiden. En azından chrome düzgün hale döndü. :)

Tekrardan teşekkürler hocam.

Mozilla için de bir çaresine bakacağım artık.

Cagito ergo sum.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Austen
    Austen's avatar
    Erkek
    mramor bunu yazdı

Dostum, burada ki adımları önceden uygulamıştım. Şöyle ki, resimde gösterilen veya silmemi istediği (sağ tıkla>özellikler>kısa yoldaki adres normal "herhangi bir link yok" ve klasörlerde o dosyalar mevcut değil) şeyler yok. Ayrıca tarayıcıda ki uzantı veya ana sayfa değiştirme kısımlarım değiştirilemiyor. "Bu şecenek yöneticiniz tarafından denetleniyor" yazı var mesela.

Bu linkteki yapmadığım tek adım "Malwarebytes Anti-Malware" ile taratmakdı. Onu da denedim ama yemedi. 

Advanced SystemCare kur. Pro haline getirmek icin Google'a serial diye yazarsan hemen karsina cikar. Internet baglantisini kesip bu yazilim ile komple bir tarama yaptir ve temizle. Eger duzelmezse Comodo ya da baska bir antivirus yazilimi kurup komple bir tarat. Tahminime gore ADC ile tarattiktan sonra duzelecek.

Toplam Hit: 3339 Toplam Mesaj: 15