folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Tarih: Sat Aug 05, 2006 7:05 Pm

Tarih: Sat Aug 05, 2006 7:05 Pm

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ir2
    ir2's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası Developer Madalyası
    Erkek
    isko denen götlek arkadaş bu db yi 3 yıl önce tahrip.com dan aldığında asıl kulanılan db den farklıydı yani 3 yıl önceki tahripin db sininde eski db si diyebilirim :) o zamanlar public bi path içinde dğeildi mdb u eski db yide unutmuşlar iskoda alıp eyleniyodu daha sonra kendi db si yayınlanıp bide index yedi üzerine stormy tarafından ordan geliyo kuyruk acısı..

hack işini şerefsizliğe çevirdi adam resmen olmayan şeyi alıp çıkarıyo tahribatın bütün üyelerinin sadece isim fieldını mdb ye çeksen 25 mb tutar lan gerizekalı :)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolyDemon
    HolyDemon's avatar
    Erkek
    Salak ve Gerizekalı Gördümde İskorpitx Dallaması Kadarını Görmedim.

Adam Kendi Bi Mdb Oluşturmuş Adınıda tahrip Koymuş Onuda Rarlayıp Tahribat ın Db si Diye Ortalığa Sunmuş.

Zuhahahah :))))))))

İsko O.Çocuguna Gıcık Oldugum Kadar Bu Alemde Kimseye Gıcık Değilim !

İsko Ananın Ta *** Koyuyum Şerefsiz Adi Köpek !
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alacakaranlik
    alacakaranlik's avatar
    Erkek
    avunsun ipne daha düne kadar götünü mdb5 lerini okuduk Antikosdan arkadaş yayınladı haberi bu kapak oldu piçe .. bide sitelerindeki user saıyısı sahte 700 userleri var 2435 user gösteriyor kahpenin evladı anck salak uyelerıyle kendini kandırı .

eskilerden kim kaldı..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    Beğenmedği Denyo ile çoğaltmıştır dallama :))

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SSH
    SSH's avatar
    Erkek
    bu kadar eziklik olmazyaa... yemin ediyorum olmaz...
    Türk HACk tarihinin gelmiş geçmiş en büyük sitesi
    TAHRİBAT.COM dur herkez kabul edecek kardeşim yaa..
    5 mb lık mbd ile adam hackledim geçiniyo ya yüzüne tükürmem böylesinin .. bune ezikliktir ... mahalle karısı gibi laf atarlar anca..

sırıtma la.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Musket
    Musket's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    TAM1HACKER2

Hocam tamam tbt ye gönül bagımız var ama tbt digerlerınden ustun degıl sadece farklıdır. Ve bu farkı ustunluk olarak gorenler burdadır. Wc dekı konusma tarzı da bazılarına ustun olarak gozukuyor. Yanı bı genelleme yapamayız...

Ama soyle de bı durum varkı yöneticilerin ve uyelerın bılgılerı bakımından tahribat.com a rakip olabılecek tek sıte cigicigi.com dur... Kı tahribat.com un ustun oldugundan da cok da emınım...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MUBARIZ
    TorNaVida
    TorNaVida's avatar
    Erkek
    Sistemde 12664 Üye Mevcut

Hadi Bunların 64 senin yawsak elamanların olsun geri kalan üyeler seni siksin İSKOOOOOO.

O kadar küfür yiyon banamısın demiyon sen nasıl bi insansın.Öle götünden db uydurmayla olmaz bu iş ya erkek gibi (Yapabilirsen tabi) tahribat.com indexle yada sus siktirgit.

47 ermeni köpeğini tek başına geberten KAHRAMAN TÜRK ŞEHİTİ MÜBARİZ İBRAHİMOV.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Tahribat sinifinin en iyisidir...Bizim sinifta baska site yok cunku.. programlamadan piclige...geyikten edebiyata...zarttan zurta boyle bir site yok...burada kimse cikip 1-2 yillik bilgisiyle kendini alemin guvenlik uzmani ilan etmiyor(spyms) kimse cikip cihad ilan etmek kaygisinda degil(cw)...kimse cikip turk sitelerini ben korurum deyip 2.derecede milliyetcilikle server server site aramiyor(iskoş)..vs vs ...burada geyigini yapan yapiyor...isine gucune bakan bakiyor...gorunur tarafta formun on yuzunde kimse ben soyleyim ben boyleyim diye niteliklerini belirtmiyor ama emin olun cok tasakli adamlar kral coder ler tahribattadir...ve millet cayir cayir birseyler ogrenmek icin calisiyor...tbt farki...alemde tek adam gibi gordugum diger sitede cigicigi dir...

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    iskoş a laf atmayi unuttum la :)
    (Compi )- iskoş senden bişe isteyecegim.
    (iskoş)-iste bakalim.
    (Compi)-Ananin adresini bi ver hele.

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MUBARIZ
    TorNaVida
    TorNaVida's avatar
    Erkek
    (isko) en son tornavidadaydı
    (compi) Tornavida numarayı verirmisin
    (Tornavida) Kusura bakma compi veremem kardes bana özel :)

47 ermeni köpeğini tek başına geberten KAHRAMAN TÜRK ŞEHİTİ MÜBARİZ İBRAHİMOV.
Toplam Hit: 5225 Toplam Mesaj: 38