folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Tarihimizi Hatırlayalım 3.Bölüm: Fatsa Ve Terzi Fikri 1979

Tarihimizi Hatırlayalım 3.Bölüm: Fatsa Ve Terzi Fikri 1979

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozsar07
    ozsar07's avatar
    Erkek

Nitrous kardeşim tek bir soru soracağım ve polimik yaratmak istemiyorum;

sorum ;

Hangimiz daha uzağa işeyebiliriz ?

soruyu saçma mı buldun; kimin dogrusu daha dogru kimin yanlışı daha yanlış kıyaslamasından gına gelmedi mi?

bana geldi açıkcası

yaşım 50 ye geldi hala sen haklısın, ben haklıyım kavgası...

Tamam en haklı sensin ve ilk sorumun cevabını da vereyim sana zahmet olmasın;

en uzağa sen işedin yarışmayı kazandın

ama bu esnada aşırı rüzgar estiğinden ikimizinde üstü ıslanıyor ;)

Ne deli ne kör Ne sağır ne de sayrı Mutluyum kısacası Ve hiçbir şey istediğim yok Senden felek Ama yine de Ucuz olsun ekmek Ve pahalı olsun insan hayati.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

valla hocam ben bu adamı tanımam ama. 80 darbesinde ordu fatsa ilçesinde bi başkan devletten ayrı kendi içinde bi ülkeymiş gibi yöneticilik yapar sonra askeriye havadan felan orduya giriyor diye belgeselde izlemiştim.

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mustaphachan
    mustaphachan's avatar
    Erkek

Eline sağlık hocam.. Terzi Fikri ve Fatsa'ya yaptıkları 1980 katliamı öncesi sosyalizmin adeta özeti olmuştu herkese. Sosyalizmin halk için ne kadar gerekli ve de ne kadar harika olduğunun birebir kanıtıdır o dönemde Fatsa'da yaşayanlar. Oysa ki o dönemler sosyalizm dinsizlikle, rus uşaklığıyla, terörizmle lanse ediliyordu yurdun her yanına :) Ve bu yüzden dayanamadılar.. Onu da önce aldılar içeri ve işkencelerle öldürdüler diğer tüm ilerici insanları gibi yurdumun..

http://www.youtube.com/watch?v=jDpo9oUKwp0

# birikimini önyargı ve yalanlara hizmet etmek için kullanan kültürlü bir insan olmaktansa maymundan gelmeyi tercih ederim.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozsar07
    ozsar07's avatar
    Erkek

mustaphachan bunu yazdı:
    -----------------------------

Eline sağlık hocam.. Terzi Fikri ve Fatsa'ya yaptıkları 1980 katliamı öncesi sosyalizmin adeta özeti olmuştu herkese. Sosyalizmin halk için ne kadar gerekli ve de ne kadar harika olduğunun birebir kanıtıdır o dönemde Fatsa'da yaşayanlar. Oysa ki o dönemler sosyalizm dinsizlikle, rus uşaklığıyla, terörizmle lanse ediliyordu yurdun her yanına :) Ve bu yüzden dayanamadılar.. Onu da önce aldılar içeri ve işkencelerle öldürdüler diğer tüm ilerici insanları gibi yurdumun..

Degerli dostum !980 nice Fikrileri ve fikirleri ezdi geçti ve nice yaralar açtı ülkemizin bağrına;

bilmez çoğu kimse;

PKK temeli ve militanlarının 12 eylül mimarları tarafından yaratıldığını

Bilmez çoğu kimse;

şimdilerin şakirtleri ve badem bıyıklarının temelinin o dönemde atıldığını

Bilmez çoğu kimse

Gladio'nun tam içimize yerleştirildiğini o dönemde

ve Derin devlet aktörlerinin, figüranlarının seçilip yetiştirilmeye başlandığınıo dönemlerde.

Ve faşizmin kara örtüsü ile üstünün kapatıldığı daha nice gerçekleri bilmez çoğu kimse...

-------------------------------

Kaygusuz bunu yazdı:

--------------------------

valla hocam ben bu adamı tanımam ama. 80 darbesinde ordu fatsa ilçesinde bi başkan devletten ayrı kendi içinde bi ülkeymiş gibi yöneticilik yapar sonra askeriye havadan felan orduya giriyor diye belgeselde izlemiştim.

--------------------------

verdiğim linkde belgeseli var... Benim bildiğim ve gördüğüm hava taarruzu olmadı sadece 4 adet fırkateyn limana karşı yerleşip toplarının namlularını Fatsa'ya doğrultmuş ve emir verilmişdi;

Herkes teslim olacak, liste mevcut listede olanlardan bir tek kişi eksik olursa fatsa haritadan silinecektir...

toplam 384 kişi tutuklanmıştır. tutuklananlara neler yapıdığını metris,samsun cezaevi duvarları ve yaşayanlar bilir...

Ne deli ne kör Ne sağır ne de sayrı Mutluyum kısacası Ve hiçbir şey istediğim yok Senden felek Ama yine de Ucuz olsun ekmek Ve pahalı olsun insan hayati.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nitrous
    Nitrous's avatar
    Erkek

ozsar07 bunu yazdı:

Nitrous kardeşim tek bir soru soracağım ve polimik yaratmak istemiyorum;

sorum ;

Hangimiz daha uzağa işeyebiliriz ?

soruyu saçma mı buldun; kimin dogrusu daha dogru kimin yanlışı daha yanlış kıyaslamasından gına gelmedi mi?

bana geldi açıkcası

yaşım 50 ye geldi hala sen haklısın, ben haklıyım kavgası...

Tamam en haklı sensin ve ilk sorumun cevabını da vereyim sana zahmet olmasın;

en uzağa sen işedin yarışmayı kazandın

ama bu esnada aşırı rüzgar estiğinden ikimizinde üstü ıslanıyor ;)

Çok güzel özetlediniz hocam. Selamlar.

<< Nitrous@TahriBaT.com >>
Toplam Hit: 3696 Toplam Mesaj: 16