Tariqat Müridlerinin 2Oo7 Yılı Nasıl Geçti Acep?
-
yaram gibi sik gibi her türlü geçti
-
Zorlu , Çetin ,Şükürle Ve Hamd'la Geçti..
Neyseki ; Rabbi Unutmadık, oda bizi mahcup kılmadi..
Güzeldi...
-
EmiRReiS bunu yazdı:
-----------------------------
İyisiyle kötüsüyle, bol aşklı ve göz yaşı dolu, ömründen ömür götüren, beni tamamiyle değiştiren bir yıl oldu...
-----------------------------
aynen aq :( aşk, okul falan bomboktu . Bakalım 2008 den umutluyum -
2007 geçti arkasından konşabiliriz öyle böle geçti şu anda pek fazla bişey hatırlamıom zaten ama ömrümden 1 yıl götürdü piçç :D
-
Hayatımın en boktan geçen, fakat bana en çok şey kazandıran,öğreten yılıydı 2007..
bu yılı hep kötü hatırlıcam fakat geleceğe dönük bakarsak çok iyi bir yıldı..
-
2007 o kadar cenabet ve boktan gecti ki =)) oh be kurtuluom artık saatler kaldı derken yine yaptı yapacagını piyangoda tutmadı mına koim
-
Allahıma en büyük sonsuz sayılar kadar şükürler olsun ki 2007 yılı güzel hadiselerle geçti. (ufak ufak prüzler hariç) Allahtan gelen hayrada şerrede her zaman şükürler olsun.
-
valla 2007 hiç bir şey getirmedi ama 2008yeni motor getir di ilk saatlerinden itibaren :D yaşasın 2008 inş. hep böle geçer :D
-
2007 ve ondan öncekilerin taaaa Anladınız Siz onu. :(
La 2008 varya sen beni zengin etmezsen Saydıklarım yıllar arasında Bulursun kendini Bilmiş ol.
Ne Biliyim Abüü Pisikopatça ama Hakediyo Bu Zalim Yıllar.
Yahu İyimi Feryad Yeni Yıla Korkunç bir Ban ile girdi. Yahu Rene Üstat Bu Said Nursi ile İsyancı Şerefsiz Bir Sait var karıştırmış olmayasın yada sanırım Feryat bizzat onu savundumu ney. Yok yani benim bildiğim Said Nursinin Hıyanetle Vatan Hayinliği ile Uzaktan yakından alakası yokturda.
-
1- Okuldan kovuldum.
2- Yeni bir okul kazandım.
3- 2,5 yıllık manitadan ayrıldım.
4- Evden kovuldum.
Aklımda kalanlar bunlar. Kısacası ben böyle 2007'nin a.q :)