Tariqat Star Yarışması :D
-
Delidervis guzel resital yapmis .
-
yarışmayı başlatan benim madem bende bi tane video çektim bakın bakalım :p beyenilirse daha çekerim :D weya istek gelirse istek çalarız :D
-
bu sazı ve elleri bi yerden biliyorum senin asıl nickin fishmanmi ? ( bu arada baska videolar gelecek )
-
En kısa zamanda yeni videolar ekleyecem yeni çalıştığım zeybekleri koyacam :D
Kadıoğlu çeşitlemesi
Koca Arap
Koca oğlan
Göynük
yağar yağmur
bu zeybeklerden bi kaç tanesini video çekecem ..zeybeklere karşı ayrı bi ilgim sevgim var
-
vay ne çalmışın hocam be tebrik ederim oyum sana diğer adayları görmeme gerek yok :)
-
aslında en güzel video larınızı akilli.tv gönderin akıllı tv kanalında yayınlansın tum tirkiye faydalansın :D
-
Yüklemiş olduğunuz video veya videolarınızı Tv 'de yayınlayabilirsiniz.
Yayınlamak İçin Ne Yapmam Gerekir ?
Videonuzun sevdikleriniz tarafından izlenmesini istiyorsanız aşağıdaki "Başlat" düğmesine tıklayarak ilk adıma geçin.
İlk Adım
Burada daha önce yüklemiş olduğunuz videolarınızı göreceksiniz. Eğer bunların dışında bir video eklemek isterseniz "Yeni Video Ekle" düğmesine tıklayarak video yükleyebilirsiniz. Videonuzun yayınlanmasını istediğiniz tarih ve saati sayfanın sağında çıkacak olan tarih - saat seç penceresinden seçiniz. Yayın Tarihini seçtikten sonra "Devam" düğmesini tıklayarak ilerki adıma geçiniz.
İkinci Adım
Yayın teklifiniz tarafımızca (yayın tarihi ve saati uygunluğu) kontrol edilip size en kısa sürede bilgi verilecektir. Eğer tarih ve saat uygun değil ise tarafımızca size bir teklif gönderilecektir. Teklif size uygun ise "Onayla" düğmesine tıklayarak bir sonraki adıma geçin. Teklif uygun değil ise "Reddet" düğmesine tıklayarak başka tarih ve saat bakınız.
Üçüncü Adım
Teklifi onayladıysanız yayın ücreti için ödeme formu gelecektir. Ödeme şu anlık kredi kartı ile yapılmaktadır. Ödeme formunu doldurduktan sonra "Tamam" düğmesini tıklayarak işlemi bitirin. Ekranda videonuzun hangi tarih ve saatte yayınlanacağı ve ödeme bilgileri görüntülenecektir.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
para istiyo bu ak uklarım .iktir et biz müridlerce paylaşak o bize yeter tv de çıksa umurumdamı bu videoyuda yarışma için çektim yoksa kiseye bişey kanıtlama vs. şeyler peşinde değilim. yarışmanın amacıda zaten müridler arasında eğlence -
http://www.youtube.com/watch?v=mpMha63rJkk Alım lem bu da benim videom yorumlarınızı bekliyorum...
-
acapella atcam ben saz maz ugrasamam bu arada konuyu acan arkadaş vidyonu ne sildin??
-
top star yarışması yapılıyosa ankara birinci bölgeden adayım :)
Toplam Hit: 11487 Toplam Mesaj: 79