Tariqat Star Yarışması :D

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    İnce Memed
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Delidervis guzel resital yapmis .

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FischExistenz
    FischExistenz's avatar
    Erkek

yarışmayı başlatan benim madem  bende bi tane video çektim bakın bakalım :p beyenilirse daha çekerim :D weya istek gelirse istek  çalarız :D

http://www.youtube.com/watch?v=KvTve9B_VCA 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    delidervis
    delidervis's avatar
    Erkek
    bu sazı ve elleri bi yerden biliyorum senin asıl nickin fishmanmi ?  ( bu arada baska videolar gelecek )
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FischExistenz
    FischExistenz's avatar
    Erkek

En kısa zamanda yeni videolar ekleyecem yeni çalıştığım zeybekleri koyacam :D

Kadıoğlu  çeşitlemesi

Koca Arap

Koca oğlan

Göynük

yağar yağmur

bu zeybeklerden bi kaç tanesini video çekecem ..zeybeklere karşı ayrı bi ilgim sevgim var

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kokainman
    kokainman's avatar
    Erkek
    vay ne çalmışın hocam be tebrik ederim oyum sana diğer adayları görmeme gerek yok :)

... sorcerer & musket ...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    volkan
    volkan's avatar
    Erkek
    aslında en güzel video larınızı akilli.tv    gönderin   akıllı tv kanalında yayınlansın tum tirkiye faydalansın :D

onekine?
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FischExistenz
    FischExistenz's avatar
    Erkek

Yüklemiş olduğunuz video veya videolarınızı Tv 'de yayınlayabilirsiniz.

Yayınlamak İçin Ne Yapmam Gerekir ?
    Videonuzun sevdikleriniz tarafından izlenmesini istiyorsanız aşağıdaki "Başlat" düğmesine tıklayarak ilk adıma geçin.

İlk Adım
    Burada daha önce yüklemiş olduğunuz videolarınızı göreceksiniz. Eğer bunların dışında bir video eklemek isterseniz "Yeni Video Ekle" düğmesine tıklayarak video yükleyebilirsiniz. Videonuzun yayınlanmasını istediğiniz tarih ve saati sayfanın sağında çıkacak olan tarih - saat seç penceresinden seçiniz. Yayın Tarihini seçtikten sonra "Devam" düğmesini tıklayarak ilerki adıma geçiniz.

İkinci Adım
    Yayın teklifiniz tarafımızca (yayın tarihi ve saati uygunluğu) kontrol edilip size en kısa sürede bilgi verilecektir. Eğer tarih ve saat uygun değil ise tarafımızca size bir teklif gönderilecektir. Teklif size uygun ise "Onayla" düğmesine tıklayarak bir sonraki adıma geçin. Teklif uygun değil ise "Reddet" düğmesine tıklayarak başka tarih ve saat bakınız.
    Üçüncü Adım
    Teklifi onayladıysanız yayın ücreti için ödeme formu gelecektir. Ödeme şu anlık kredi kartı ile yapılmaktadır. Ödeme formunu doldurduktan sonra "Tamam" düğmesini tıklayarak işlemi bitirin. Ekranda videonuzun hangi tarih ve saatte yayınlanacağı ve ödeme bilgileri görüntülenecektir.
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    para istiyo bu ak uklarım .iktir et biz müridlerce paylaşak o bize yeter tv de çıksa umurumdamı bu videoyuda yarışma için çektim yoksa kiseye bişey kanıtlama vs. şeyler peşinde değilim. yarışmanın amacıda zaten müridler arasında eğlence
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ehuehehee
    Ehuehehee's avatar
    Erkek
    http://www.youtube.com/watch?v=mpMha63rJkk Alım lem bu da benim videom yorumlarınızı bekliyorum...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sipidik
    sipidik's avatar
    Erkek
    acapella atcam ben saz maz ugrasamam bu arada konuyu acan arkadaş vidyonu ne sildin??

NesTo | same shit diffirent asshole
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yay
    yay's avatar
    Homo
    top star yarışması yapılıyosa ankara birinci bölgeden adayım :)
Toplam Hit: 11487 Toplam Mesaj: 79