Tariqat Star Yarışması :D
-
Ehuehehee bunu yazdı:
-----------------------------
http://www.youtube.com/watch?v=mpMha63rJkk Alım lem bu da benim videom yorumlarınızı bekliyorum...
ama sen sadece gitar calıyorsun ...hani sözler nerde ?... -
Gardaş valla anca o adarını yapa biliom yaw.. 2. bi gitar olsa onuda yapacam ya eleman yok a.q.
-
FischExistenz bunu yazdı:
-----------------------------NOT: Artık Eklenen Videoları www.tahribat.com/muritstar.asp den görebilirsiniz :D
hadi müzik yarışması yapalım millet
yarışma kuralları :
- video olarak çekilmesi
- enstruman çalmak
- taşak geçilmemesi
aklıma geldikce eklerim diğer kurallarıda :D
çektiğiniz videoları upload edip linkini koyun bide videodaki kişinin siz olduğunuzu ispat edecek bişi koyun :D parçaya başlamadan önce kendinizi tanıtın mesala tarikat stara ilk kez katılıyom nickim bu gibisine :D
rap söyliceksek nolcek?
-
Ehuehehee bunu yazdı:
Gardaş valla anca o adarını yapa biliom yaw.. 2. bi gitar olsa onuda yapacam ya eleman yok a.q.
o da iii...ii gıtar calıyormussun :) -
Athzai_Khaine bunu yazdı:
-----------------------------NOT: Artık Eklenen Videoları www.tahribat.com/muritstar.asp den görebilirsiniz :D
hadi müzik yarışması yapalım millet
yarışma kuralları :
- video olarak çekilmesi
- enstruman çalmak
- taşak geçilmemesi
aklıma geldikce eklerim diğer kurallarıda :D
çektiğiniz videoları upload edip linkini koyun bide videodaki kişinin siz olduğunuzu ispat edecek bişi koyun :D parçaya başlamadan önce kendinizi tanıtın mesala tarikat stara ilk kez katılıyom nickim bu gibisine :D
rap söyliceksek nolcek?
aynı şey beatını calarsın üstüne kayıt yaparsın olur bıter sonrada buraya ekle...bende bı rap parcası dusunuyordum ama koşullar el vermedı :D -
-
pit10din we ben katılırım al sana aday =)
-
-taşak geçilmemesi
-----------------------------baba bu tasak konusu ciddi mi.. heheh denemeye çalışırız da pek ciddi şeyler beklemek zor oluyo ((: