Tariqat-Ül Tahribat Orduları
-
beyler zaten kurulu bi ittifak var tahribat die ben bayaı ilerlettim 273 lere falan çıktım :P sizde kurulu ittifağa girin yada yeni kuralım farketmez. topic ilk açıldıında 8-10 sayfa msj olmuştu şimdi topu topu 11 müttefik var. hadi geçelim şu bossları bilmem neleri :D:D
-
komünüst olarak Kuracam Bi ittifak merak etmeyin girdiğmde 170. sayfadaydım şimdi 100. sayfa 10 güne kalmaz 1. cilğe oynarım a.q :D
-
efsun bunu yazdı:
-----------------------------
komünüst olarak Kuracam Bi ittifak merak etmeyin girdiğmde 170. sayfadaydım şimdi 100. sayfa 10 güne kalmaz 1. cilğe oynarım a.q :D
-----------------------------
kolay sanıon dimi :D 270 lerdeyim feriştahım şooluyor 2 sıra daha yükselecem die.başlarda ordunun tamamıyla pata küte dalıon ilerde para kazanmak için öle ince hesaplar yapcanki :D -
walla arkadaşlar ordum süper 51. sayfadayım dahada yukarıda olurdum ama teknolojimi geliştirdim.ama kominist değilim yardımcı olamam.
-
olm ne zamandan beri bakmıyorum hea :) du bakim geliştireyim kendimi saldıran varsa indirim.
-
ben bi real kurdu gördüm orda onuda es geçtim dedim yakışmaz muridin muridi sikmesi tabirilye :D kürdomuda alıcaz ittifaga koyucaz alayına =)
-
rusya varmı beyler
-
efsun dediklerimi yaptıysan id passı unut 2 güne kalmaz banlarlar :D
-
anbi yaptımda vermedi yua para yoktu bi daha yapmadım özel timide çıkardım alayına gidicez durun az :D şu gösterimlerim gelsin:D
-
üye girişi yaparken
Oturum Süresi : 30 dk 1 sa 3 sa 1 gün 7 gün 1 ay hata '80020009'/girisIslem.asp, satır 33
Toplam Hit: 3386 Toplam Mesaj: 23