folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Tariqat-Ül Tahribat Orduları

Tariqat-Ül Tahribat Orduları

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Musket
    Musket's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

KitZz bunu yazdı:
    -----------------------------
    efsun bunu yazdı:
    komünüst olarak Kuracam Bi ittifak  merak etmeyin   girdiğmde 170.  sayfadaydım şimdi 100. sayfa 10 güne kalmaz 1. cilğe oynarım a.q :D
    kolay sanıon dimi :D 270 lerdeyim feriştahım şooluyor 2 sıra daha yükselecem die.başlarda ordunun tamamıyla pata küte dalıon ilerde para kazanmak için öle ince hesaplar yapcanki :D

Ben ilk 100 e girmiştim. Ayrıca ince hesap falan yapmana da gerek yok. Kime saldıracaını bıl yeter.

Teknolojiye Ozel tim den sonra uzuun bı sure para harcamak aptallık bu arada. 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    By-PsychoPhat
    By-PsychoPhat's avatar
    Erkek

benim de nick : PsychoTBT

night-7 kardes eklersin konuya.ben de komünist - rusya devletiyim :)

edit : oh be anasını satiim..2000 askerim de oldu , 3 saat içinde buralara geldim :)dünya 3 te ilk 50 de olan bi adamın kurduğu bi ittifağa kabul edildim , sayfa 71.deyim süper gidiyo valla :) teknolojide seviye 3 teyim özel tim çıkarıyom paso.dünya 3 te olan bi özellikle 3 tane de kahraman aldım tam coştum a.k :p beyler dünya 3 te ittifağı olan varsa (komünist) pm atın geleyim ;)

Para ::977 $ (böle az olduğuna bakmayın çok vardı harcadım :)10 milyon dolar rahat geçti elime :D) 

Boştaki Asker Sayısı : 0
    Ordu Büyüklüğü : 1.838
    Ordunuza Eklenecek Asker :
    15 (106 dakika sonra )

Saldırı Hakkı ::0 (16 dakika sonra +1 x2 ) 
    Gelir ::18.000 $ (16 dakika sonra) 
    Sıralama:1.404  
    Moral:100% 
    Savunma gücü :11.487 HP (.)  
    Saldırı gücü :7.904 HP (9
    Ülke:Rusya
    Öncelikli rakip:Libya

tüm bunları 3 saatte yaptım (H) :p

piknikte kebap şart değil amk.mangal yapan eller kırılsın.pizza yiyin onun yerine a.k.ormanları tehlikeye atmayın huleyn..ayrıca 1 gün de sıçmaın , 70 milyon 1 gün boyunca sıçmazsa hayvan gibi su tasarrufu sağlanır..(ciddiyim lan şaka yapmıyom)
Toplam Hit: 3388 Toplam Mesaj: 23