Tariqat-Ül Tahribat Orduları
-
KitZz bunu yazdı:
-----------------------------
efsun bunu yazdı:
komünüst olarak Kuracam Bi ittifak merak etmeyin girdiğmde 170. sayfadaydım şimdi 100. sayfa 10 güne kalmaz 1. cilğe oynarım a.q :D
kolay sanıon dimi :D 270 lerdeyim feriştahım şooluyor 2 sıra daha yükselecem die.başlarda ordunun tamamıyla pata küte dalıon ilerde para kazanmak için öle ince hesaplar yapcanki :D
-----------------------------Ben ilk 100 e girmiştim. Ayrıca ince hesap falan yapmana da gerek yok. Kime saldıracaını bıl yeter.
Teknolojiye Ozel tim den sonra uzuun bı sure para harcamak aptallık bu arada.
-
benim de nick : PsychoTBT
night-7 kardes eklersin konuya.ben de komünist - rusya devletiyim :)
edit : oh be anasını satiim..2000 askerim de oldu , 3 saat içinde buralara geldim :)dünya 3 te ilk 50 de olan bi adamın kurduğu bi ittifağa kabul edildim , sayfa 71.deyim süper gidiyo valla :) teknolojide seviye 3 teyim özel tim çıkarıyom paso.dünya 3 te olan bi özellikle 3 tane de kahraman aldım tam coştum a.k :p beyler dünya 3 te ittifağı olan varsa (komünist) pm atın geleyim ;)
Para : : 977 $ (böle az olduğuna bakmayın çok vardı harcadım :)10 milyon dolar rahat geçti elime :D) Boştaki Asker Sayısı : 0
Ordu Büyüklüğü : 1.838
Ordunuza Eklenecek Asker :
15 (106 dakika sonra )Saldırı Hakkı : : 0 (16 dakika sonra +1 x2 ) Gelir : : 18.000 $ (16 dakika sonra) Sıralama : 1.404 Moral : 100% Savunma gücü : 11.487 HP (.) Saldırı gücü : 7.904 HP (9 Ülke : Rusya Öncelikli rakip : Libya tüm bunları 3 saatte yaptım (H) :p