**TARKAN**
-
arkadaslar aranızda Tarkan ı sevmeyen varmı ..??
varsa nedenini soyleyebilirmi..
böyle birisi nasıl sevilmez merak ediyorum
-
ben sevmiyorum nooldu ki?
-
nasıl sevilmez arkadasım . muhtesem fizik ,ses,performans, karizma hepsi bi kiside bir araya gelmis ...
öpüpte basına koy sen Tarkan'ı -
bende sevmiyorum o herifi delikanlı adamm göbek atmaz ağır takılır zeybek oynar.
çökertme oynar ne öle ziller miller..
Bide bütün güzel hatunlare ona aşık ya benim eski hatun benden çok onu seviyodu.
Tabi sonunda ne oldu TEKME.
muahahahahahahaa süperim ya ben.
yok lan iyidir iyi yavaş parçaları daha güzel bence.
senin yerine ağlarımmıydı neydi öle bir parçası vardı. -
kendini sevmiyen bir insan başkasını nasıl sevebilirki değilmi...
size bir tavsiyem boş ver!! -
ortaminoglu bunu yazdı:
-----------------------------
nasıl sevilmez arkadasım . muhtesem fizik ,ses,performans, karizma hepsi bi kiside bir araya gelmis ...
öpüpte basına koy sen Tarkan'ı
len git manyakmısın nesin.. babanı bu kadar seviyomusun kendi kendine onu sor... hayret bişey ya... bir numaralı top olm o... meşhur olmadan önce onu gölcükten tanıyan abilerim var anlatıyo... daha geçenlerde bunun doğum günü partisinde neler yaptığını partiden çıkan sarhoş kızlar ağzından kaçırdı seyretmedinmi? erkeklerle öpüşmelerini anlattılar kameralara..
git adam gibi birini sev...
-
kimi ne kadar sevecegimi sanamı soracam
ben o abilerine bu kadar inanma derim sana .ileride hayal kırıklıgına ugrayabilirsin .. tamamıyla alakasız o sana anlatılanlar ...
Tarkan senin 'adam' bilip sevdiklerinden daha adamdır ... -
ortaminoglu bunu yazdı:
kimi ne kadar sevecegimi sanamı soracam
ben o abilerine bu kadar inanma derim sana .ileride hayal kırıklıgına ugrayabilirsin .. tamamıyla alakasız o sana anlatılanlar ...
Tarkan senin 'adam' bilip sevdiklerinden daha adamdır ...
hoooop arkadaşım orda dur sen öle bi şey söleyemezsin.
1)o adamı tanıyo musun?huyunu suyunu biliyo musun?biliyosan konuş.yoksa sus...
2)designer'in sevdiği tanıdığı insanları sen tanıyo musun?onların nasıl birileri olduunu biliyomusun hea?
bizim sevdiğimiz insanlar bizi de seven insanlardır.ayrıca ben şarkıcı değil şarkı severim
kimin söylediğinin önemi yoktur.ne söylediğinin önemi wardır.o herif de yawşağın teki zaten...
-
bende tarkanı seviyorum. kötü huyları olabilir.unutmayınki bütün megastarların böyle huyları vardı : elvis presley,marilyn monroe..
ama müziği hoş.
siz ne zaman başkalarını yargılamaktan vazgeçiceksinis yaa..bunu merak ediyomm -
gaylerle cektirdigi resimleri ne cabuk unuttunuz
TaRKaN bir DOPTUR
Hatta DOPO$LARIN KRALIDIR -
Ben de sevmiyom abü yaa, adam Dopaç! ki oyle olmasa da sevmem zate; cok itici geliyo herif ama sarkilarini sewerim...
Toplam Hit: 13389 Toplam Mesaj: 57