**TARKAN**
-
galatasarayla anılmak iyide tarkanla kötü... :)
-
Sevmedim sevmemde herip dop olup olmamasıda diil konu sevmiyoz kardeşiiiim
-
KuPa_KiZi bunu yazdı:
-----------------------------
hiç kimsenin özel hayatı bizi ilgilendirmess.tarkanla ilgili yorum yapmak isteyen sadece müziğiyini yorumlasın.demokratik bi ülkede herkes ösgürdür.
bide şu var yabancı bi ulkeye gittiğinde turkum diyince yabancının aklına gelen ilk şey : tarkan ve galatasaray
galatasaray kısmına katılabilirim fakat tarkan kısmına katılmıyorum.
dünya genelinde yaptığı -gerçek- müziklerle adını duyurmuş birçok sanatçımız varken Tarkan' a n'oluyor. -
Designer bunu yazdı:
.len de get kimi istiyosan onu sev hatta altına yat.. malmıdır nedir ya.. lavua bak bu foruma bunu yazıyosan yorumlarada ses cıkarmıcaksın dümbo.
Tekrar soruyorum sana:
Babanı bukadar seviyomusun??
tabiki hayır...
Allahım sen bizi "denyo user" lardan koru, bize aklı başında mürid bağışla Yarabbi.....
(altına devam edin müridler :)
arkadasım sana yorum yapma diyen oldumu ...
fakat yorumunda şahsıma ;'DENYO', 'MAL' ,'DÜMBO' ,'GİT ALTINA YAT' gibi kavramlar kullanan USER'IN ANNESİİNİ SKERİM TAMAMMI...
GOTÜNDENVERENİN EVLADI SENİ ..
TARKAN SKSİN ANANI...........
-
ortaminoglu sen de yava$ yava$ bavulunu topla
-
KuPa_KiZi bunu yazdı:
yabancının aklına gelen ilk şey : tarkan ve galatasaray
muhahahahaha
ilk akillarina gelen $ey $i$ kebap
Tarkanin adini bile bilmiyolar (ingilterede boyle, ba$ka ulkelerde degi$iyo mu bilmem)
-
TARKAN'a bayilirim. Mukemmel sahne performansi var. Akustik ve harika bir ses performansi var. Ornek: `ATIL KURT`. Sarkici tarkan mi!!! bedava verseler almam
-
ortaminoglu
bir kere mesajını silip banlamıyorum senin gibi orospu cocugunu tanısın diye herkez bir nickinden bellio oluyorki tahbirbat.com evladısın ??
6500 uye ananımı sikio geçmişte sikti sen çıktın ama artık ananın porsumuş amını kimse sikmio sakın beni dellendirme! -
ulan sen dellensen ne olur ..
anneni baglayıp karsında sikerim senin agzından sikişenin evladı ..
olum varya bulurum seni bak akıllı ol ..allahını kitabını siktirme bak tanımıyosun .. -
arkada$Lar kufurle$meyin lutfen
forumun seviyesi du$uyo
Kidemli arkada$lar boyle yaparsa diger muridler neler yapmaz
Toplam Hit: 13388 Toplam Mesaj: 57