folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Tarkanda Ermenilerden Özür Diledimi ?

Tarkanda Ermenilerden Özür Diledimi ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek

Ermenilerden özür diliyorum kampanyasında ilginç bir imza da göze çarptı. İşte imza atan ünlü popçu; "Ermeni kardeşlerimden özür diliyorum" kampanyası Türkiye'yi iki kutba ayırdı. Özür dileyenler ve dilemeyenler...

Özür kampanyasına tepki gösterenler arasında Genelkurmay Başkanlığı var, özür dileyenler arasında ise ise ünlü pop şarkıcısı Tarkan göze çarpıyor... Ahmet İnsel, Baskın Oran, Cengiz Aktar'ın başlattığı "Ermeniler'den Özür Diliyorum" kampanyasına destek veren isimlerden biri de pop şarkıcısı Tarkan çıktı. Oda TV'nin haberine göre Tarkan Tevetoğlu adıyla imzaladığı bildiride Tarkan, Ermeniler'den yaşadıkları acılar nedeniyle özür diledi. İmzacılar arasında 12876. sırada bulunan Tarkan'ın özür dilemesi oldukça ilginç bulundu...

bence kendisinden duymak gerekiyor belki onun adına başka birisi özür dilemiştir a.q sitesi zaten önüne geleni yazıyor kafadan sallayarak.

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    afrasiab
    afrasiab's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    ben baktım o sırada tarkan yok :S yalan olabilitesi yüksek gibi

Acı veriyorsa geçmiş, geçmemiş demektir...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Potansiyel_Virus
    Potansiyel_Virus's avatar
    Dişi
    onun adiylada imzalanmis olabilir hem kendi imzalasa neolacak tarkan yada baska sanatcilari underzero nun dedigi gibi bizim balik hafizalar bi zaman sonra unutacak kasetleri alinacak konselerine gidilecek dizileri izlenecek vs vs benim icin tarkan yavuz bingol fln onemli degil kimin itiki onlar sahis olarak bakmiyorum onemli olan malesef ki boyle bi zihniyetin varolmasi.

Ucurtmalar ruzgar gucuyle degil,o guce karsi ciktiklari icin yukselirler.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Naacal
    Naacal's avatar
    Erkek
    Odatv'nin haberiyse dogrudur hacı, emin olmasalar bile oraya kesin olarak yazmazlar yada başlığa "bu bir breh breh haberidir" yazarlar.ben kefilim :)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stillalive
    stillalive's avatar
    Erkek
    hacım, herkes, herkes adına imzalayabiliyor ki, sanki noter kaydı istiyolar ha, ben de kalkıp başka bir ünlünün adını ekleyebilirim çok zor bişi değilki, okuma yazma bilen herkes bunu yapabilir :)

Geçenlerde kumpircide otururken, salataları, kaşarlı kumpirleri ve kısırları gördüm, o sırada şöyle düşündüm: Kısırlaştırılmış Siyaseti, Kaşar Siyasetçilerden Alırsak, Önümüze Amerikan Salatası Olarak Gelir Ve Biz de Onu Yeriz, Ama Orada Unutulan Birşey Var, O da Çoban Salatası.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hacktorx
    hacktorx's avatar
    Erkek
    hacı tarkan özür dilese ne dilemese ne.. adam türkiyede kazandığı parayı amerikada yiyor. onun türkiyeden çıkarttığı parayı bizim turizmcimiz, ihracatcımız geri kazanana kadar 40 takla atıyorlar.. adam zaten türkiyenin düşmanı gibi.. bu saatten sonra kimin yanında olduğunun bi önemi var mı ?

artık hiçkimse beni yaşamıyor!! aşklarımı büyük kemanlarla çizdiler...içime belalar doğuyor.. yüzün parmaklarımın arasından kayıp yokoluyor...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JohnD
    JohnD's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    cık dilemez

DOM..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yalnizturk
    yalnizturk's avatar
    Erkek

listede tarkanda var

Ey Türk, Titre ve Kendine Dön! Üstte mavi gök çökmedikçe, Altta yağız yer delinmedikçe, Kim bozabilir senin ilini ve töreni!.. Bilge Kağan
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oldwolf
    oldwolf's avatar
    Erkek
    Delinin biri kuyuya taş atmış bence. Eğer böyle bi niyeti olsa basın yoluyla dilerdi. Girip isim yazman için kimlik fotokopisi ikametgah falan mı gerekiyo salla salla yaz nasılsa.

Metallica Rules
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MinervaL
    MinervaL's avatar
    Erkek
    cidden ha delinin biri kuyuya özür diliyorıum gibi bi taş attı baya bi adam toplandı çıkaramadı :D

Konumu silenlere inat kürdüm
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dina_Kaki
    Dina_Kaki's avatar
    Erkek
    O adam Rizeli'dir inanmam ben:)

Ve blok yapılan derslerin tek güzelliği, bir sigara daha içmeyip düşünebilmek seni..A.Redif YANKI
Toplam Hit: 2538 Toplam Mesaj: 14