Tarkanda Ermenilerden Özür Diledimi ?
-
Ermenilerden özür diliyorum kampanyasında ilginç bir imza da göze çarptı. İşte imza atan ünlü popçu; "Ermeni kardeşlerimden özür diliyorum" kampanyası Türkiye'yi iki kutba ayırdı. Özür dileyenler ve dilemeyenler...
Özür kampanyasına tepki gösterenler arasında Genelkurmay Başkanlığı var, özür dileyenler arasında ise ise ünlü pop şarkıcısı Tarkan göze çarpıyor... Ahmet İnsel, Baskın Oran, Cengiz Aktar'ın başlattığı "Ermeniler'den Özür Diliyorum" kampanyasına destek veren isimlerden biri de pop şarkıcısı Tarkan çıktı. Oda TV'nin haberine göre Tarkan Tevetoğlu adıyla imzaladığı bildiride Tarkan, Ermeniler'den yaşadıkları acılar nedeniyle özür diledi. İmzacılar arasında 12876. sırada bulunan Tarkan'ın özür dilemesi oldukça ilginç bulundu...bence kendisinden duymak gerekiyor belki onun adına başka birisi özür dilemiştir a.q sitesi zaten önüne geleni yazıyor kafadan sallayarak.
-
ben baktım o sırada tarkan yok :S yalan olabilitesi yüksek gibi
-
onun adiylada imzalanmis olabilir hem kendi imzalasa neolacak tarkan yada baska sanatcilari underzero nun dedigi gibi bizim balik hafizalar bi zaman sonra unutacak kasetleri alinacak konselerine gidilecek dizileri izlenecek vs vs benim icin tarkan yavuz bingol fln onemli degil kimin itiki onlar sahis olarak bakmiyorum onemli olan malesef ki boyle bi zihniyetin varolmasi.
-
Odatv'nin haberiyse dogrudur hacı, emin olmasalar bile oraya kesin olarak yazmazlar yada başlığa "bu bir breh breh haberidir" yazarlar.ben kefilim :)
-
hacım, herkes, herkes adına imzalayabiliyor ki, sanki noter kaydı istiyolar ha, ben de kalkıp başka bir ünlünün adını ekleyebilirim çok zor bişi değilki, okuma yazma bilen herkes bunu yapabilir :)
-
hacı tarkan özür dilese ne dilemese ne.. adam türkiyede kazandığı parayı amerikada yiyor. onun türkiyeden çıkarttığı parayı bizim turizmcimiz, ihracatcımız geri kazanana kadar 40 takla atıyorlar.. adam zaten türkiyenin düşmanı gibi.. bu saatten sonra kimin yanında olduğunun bi önemi var mı ?
-
cık dilemez
-
listede tarkanda var
-
Delinin biri kuyuya taş atmış bence. Eğer böyle bi niyeti olsa basın yoluyla dilerdi. Girip isim yazman için kimlik fotokopisi ikametgah falan mı gerekiyo salla salla yaz nasılsa.
-
cidden ha delinin biri kuyuya özür diliyorıum gibi bi taş attı baya bi adam toplandı çıkaramadı :D
-
O adam Rizeli'dir inanmam ben:)