folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Tarkanda Ermenilerden Özür Diledimi ?

Tarkanda Ermenilerden Özür Diledimi ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek
    Tartışmaya son noktayı koydu. İşte merakla beklenen cevap 'Ermenilerden özür diliyorum' kampanyasında ismi bulunan Tarkan, bir süredir Avrupa turnesi nedeniyle Türkiye'de olmadığını belirterek " Adımın, bir internet sitesinde yer alan listeye dahil edilmiş olduğun, ben de herkes gibi konu gündeme geldiğinde öğrendim. Bu durum benim isteğim ve iradem dışında gerçekleşmiş olup böyle bir gelişmeden haberim yoktur"dedi.

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Artek
    Artek's avatar
    Erkek
    bilmiyorum yalan olabilir.ama dediğiniz gibi adamlar önüne gleeni yazıyor.*pneler Necati Şaşmaz'ıda yazmış :D XD zuahah =) Vadinin sitesinde acıklama vardı.

http://www.indirbe.com - Hep indir Full indir - - 2010
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TeRRoR
    TeRRoR's avatar
    Erkek
    Dün akşam Teke tek programında bu konu (tarkan değil başkası) tartışıldı.Bazı ünlü isimlerin asılsız olduğunu belirttiler.
    Dictionary
    x
    +
    ?
    Null.

herkes programcı olmak zorunda değildir, lütfen bir zorunluluk gibi programlama dilleri öğrenmeye çalışmayın. yabancı dil filan öğrenin amq.// s.kimin etini yerim, kasaba minnet etmem.// ince düşünene kalın girer.//
Toplam Hit: 2537 Toplam Mesaj: 14