Tarladan Matematik Dehası Çıktı
-
adam yurtdısındaki uluslararası yarısmalarda ülkemizi temsil edicek..biri gelmiş tipe bak.. biri gelmiş hıyar bilmem ne.. ya okula boşuna gönderilmediniz kafanızı çalıştırın artık biraz :S
-
Whisky bunu yazdı:
-----------------------------aynı zamanda cobanlıkda yapıyormus aysun kayacıya kapak olsun diyorum baskada bırsey demiyorum
helal olsun.

-----------------------------aysun kayaciya verilebilecek en iyi cevap... ("..." bu uç nokta isini hatirlayabiliyorsunuz degil mi ? )
-
cold-m4 bunu yazdı:
-----------------------------demekki böyle hıyarlar tarlada yetişiyo :P
valla ne diyim, matematiğe bi saygım olmadığından bişi diyemicem, ama bilgisayar,elektronik ya da tıbbi bi konuda başarı kazansaydı helal olsun derdim..
-----------------------------
bende tarladan geldim ne var ?
araştır bakalım senin soyun nerden gelmiş ??
unutma şu an oturduğun, yediğin , içtiğin hatta zıçtığın yerler bir zamanlar tarla idi. -
cold-m4 bunu yazdı:
-----------------------------demekki böyle hıyarlar tarlada yetişiyo :P
valla ne diyim, matematiğe bi saygım olmadığından bişi diyemicem, ama bilgisayar,elektronik ya da tıbbi bi konuda başarı kazansaydı helal olsun derdim..
-----------------------------Çekemiyosan anten kullan derim..
-
bilindik sınıfın ineği tiplemesi :D
-
amele_2 bunu yazdı:
-----------------------------
bilindik sınıfın ineği tiplemesi :D
-----------------------------arkandayım hüseyin abi sakın egilme kötü şeler olur xP
-
götümüzden uyuz değiliz olm.delikanlı adamız bişi olmaz
-
cold-m4 bunu yazdı:
-----------------------------bilgisayar,elektronik ya da tıbbi bi konuda başarı kazansaydı helal olsun derdim..
-----------------------------hajı o bahsettiğin şeyler, matematik olmadan olmuyor. :=)