Tarot
-
Hocalar normal de faldır, büyüdür, vırttır, zırttır bu tip şeylere inan biri değilim, sadece nick'im "karabuyucu". :) Ama bugün şans eseri öyle bir baktılar. Bende eğlencesine takıldım sadece. Ta ki kartları çekene kadar. Ulan kartlar açık olsa ve çeksem ancak bu kadar olurdu. Bir başladı anlatmaya bütün seceremi döktü. Birde gelecekte olabileceklerden bahsetti falan. Hala etkisindeyim anlayacağınız. Bakan kişi para falan almadı yanlış anlaşılmasın, zaten bu tip işlere kendi rızamla para falan verecek biri de değilim. Siz ne düşünüyorsunuz bu Tarot mevzusu için ? Var mı inananınız ?
-
Hocam tarotu bilmem de bizim halkımız cinlerle minlerle korkutulup hocalara bayılırlar o yüzden artık inanmıyorum öyle şeylere bilmiyom araştırıyomda biraz biraz ama sonuçta imanın şartında cinlere iman hocalara iman yazmıyo :D(her şeyi ciddiye alman,cübbeliyi severim :D)
-
-
TOMBLACK bunu yazdı
tarot nedir bilmiyorumda inanmayın böyle şeylere
Hocam şöyle anlatayım. Bugün benim seceremi döktükten sonra dedim ki; kafam da bir konu hakkında ikilem var, iş hayatı ile ilgili birşey. Dedi ki sorununa odaklan ve bir kart seç. Seçtim girme dedi. İnanmadım bende bir daha seçicem dedim. Karıştırdı kartları bir daha çektim gene aynı kart geldi amk. Şimdi buna şans mı diyeyim ,yoksa üç kağıt mı, yoksa gerçekten mi biliyor. Kafam karıştı. :D
Dediği şey şuydu hatta ; Ucuz zaferlerin peşinde koşma. Sahiden de son anda bir katakulli çevirip işi götürecektim. :D
karabuyucu tarafından 18/Eyl/15 02:26 tarihinde düzenlenmiştir -
karabuyucu bunu yazdıTOMBLACK bunu yazdı
tarot nedir bilmiyorumda inanmayın böyle şeylere
Hocam şöyle anlatayım. Bugün benim seceremi döktükten sonra dedim ki kafam da bir konu hakkında ikilem var, iş hayatı ile ilgili birşey. Dedi ki sorununa odaklan ve bir kart seç. Seçtim girme dedi. İnanmadım bende bir daha seçicem dedim. Karıştırdı kartları bir daha çektim gene aynı kart geldi amk. Şimdi buna şans mı diyeyim ,yoksa üç kağıt mı, yoksa gerçekten mi biliyor. Kafam karıştı. :D
hocam inanmayın o kartlar zaten hepsi aynı insan yazıyor sonuçta düşünüyorlar adamlar kartta yazanlar zaten tahminimce iş aşk bilmemne gibi şeylerdir bunlar okuyunca hastalık hastaları gibi bu bende var a böyle diyorsun saçma sapan şeyler konuşmaya bile deymez kelin ilacı olsa başına sürer inanmayın falcılara felan
-
ama şimdi söylediği şeyi sen hayatındaki her hangi bir şeye uyarlayabilirsin genelde böyle oluyo bu olaylar bana göre,adamın öyle bi özelliği olsa peygamberliğini ilan eder cem yılmazın dediği gibi sen inanmak istediğin için inanmışsın bence çok durma üstünde,bu aynı internette bir ürün veya hizmetle ilgili şikayet aradığımızda binlercesini bulup memnuniyet ifadelerinin çok az olması gibi,kimse tarot falının doğru çıkmağını yazmaz veya anlatmaz ama onda bir oranında tutarlılık gösterse bunu herkes yazar ve anlatır ve aslında düşük olan bu oranı yüksek gibi görürüz
-
Gelecek diye bir kavram yok hacı, hatta zaman diye birşey de yok, unut böyle şeyleri. "AN" var sadece.
Zaten insan dediğin canlılar arasında da pek bi fark yok. Ha ananın babanın adını bilmişse de kimliğini kontrol et, yürütmesin :D
-
Spesifik, sadece senin bildiğin şeylerden söz etti mi (mümkün değil) yoksa genel geçer dert var, sıkıntı var gibi mi geçiştirdi?
Gelecekteki muhtemel olacak senin tek bir sözünle bile değişir vaziyetteyken kadının/adamın söylediğine göre olmasını nasıl bekleyeceğiz? Tabi psikolojik olarak sen buna kendini adapte eder de farkında olmadan onun olacağı şekilde tercihlerde bulunursan aa fal doğruymuş dersin. Günlük fallardaki numara da bunda. Burç yorumu vs. Genel geçer sallanıyor. Adapte olanlar farkında olmadan oraya odaklı kalıyor. Mesela kaza geçireceksin, dert gelecek diye yazdıysa ayağı takılsa (ki normal şartlarda ayaınnı orada takılma ihtimalini hesaplasan oldukça yüksek çıkar) der ki aa burcum doğru çıktı.
-
birdahaki sefere gittiğinde para verirsin.
-
UTHO bunu yazdı
birdahaki sefere gittiğinde para verirsin.
Hocam fal bakılan bir kafeye gitmedim. Gitmem de o tip yerlere basıyor beni. Arkadaşlarla otururken birden çıktı geldi, bakıp gitti. Bu tip işlere para verecek biri değilim, inanmam da. Merak ettiğim şey bu haltı nasıl yedi.
-
al bi deste, dene gör. bi süre kartlara alışman lazım. 1 ay falan özümsemen lazım. ama kimseye elletme kartları. sadece seçerken dokunsun başkası. ayrıca 15 gün içinde farklı kişilere veya kendine asla aynı soru için tarot açtırma. ona inanma buna inanma diyorlar iyi güzel de yaşadığın gerçekler varsa kendine mi inancan başkalarına mı? öyle düşün.