Tarot
-
mRBerkay bunu yazdıEricNorthman bunu yazdımRBerkay bunu yazdı
evet gerçek hepsi :D
ben inandığımı söylüyorum hocam :) bence gerçek :))
Kanka mRBerkay a hiç kızma ben ifşalık bişey göremedim ama gerçeklik payından bahsetmiş sadece :D
-
-
Hocam açıkçası tarot ne kadar doğruları söyler bilemem tabi ama bu işle ilgilenen bir arkadaşım var benim. Yıllardır bu kartlarla takılıyor. Ama bunu o kartlar çok rahatsız ediyordu dediğine göre. Mesela uyuyacağı zaman kartları farklı bir odaya koyup uyuyormuş, bizzat annesi böyle söyledi. Kötü rüya mı görüyormuş ne. Bana tarotun cinlerle alakalı oldugunu söylemişti. Ayrıca bir defa falıma bakmak istedi ve söylediği şeylerin tamamı geçmişte yaşadığım şeylerdi. Fallar dinen caiz değildir ama yalandır diyemem. Yine de çok kurcalamamak lazım.
-
Zaten oralara giden insanların illa ki bi sorunu vardır, bu yuzden giderler derman aramaya :D karsinda ki de yapistiriyo bunu bildiginden, senin hal ve tavirlarina gorede veriyo ayarı.
Iki tane kagida bakip hayatinla ilgili seyleri bilip geleceginle ilgili yorum yapilacak :/ buna inan insanin aklindan suphe ederim ben.
https://www.youtube.com/watch?v=9JAi4NQuK9k
NoToLeRaNcE tarafından 19/Eyl/15 00:21 tarihinde düzenlenmiştir -
bi ara tarot bakıyorlardı tv de hangi kanaldı hatırlamıyorum belki halen devam ediyordur bi 5 sene önce felandı ..
https://twitter.com/cananl bu arkadaşdı bakan ... -
bir ara sosyal medyanın ne kadar kötü olduğunu vurgulayan reklam gibi kısa bir video vardı.
adamlar yoldan geçen, durakta bekleyen hiç tanımadıkları insanların bütün hayatını facebooktan araştırıp az ileride gel tarotuna bakalım diyorlardı.
tarota(yada fala hepsi aynı şey) bakan kadın yabancı kişinin herşeyini ama herşeyini biliyordu insanlar şaşırıyordu.
sonra tarota bakılan odada bir perde var o perde iniyordu ve tarotuna bakılan insanlar o an şaşkınlık, utanç, pişmanlık ve ders çıkarma duygualarını aynı anda yaşıyordu.
perdenin arkasından birkaç adam o kişiye facebook, instagram, twitter vs profilini gösteriyordu. baaaak tarot yok fal yalan aslında biz böyle bildik diyorlardı.
kısaca bu işlerin yolu yordamı var. eskiden facebook dediğimiz şey eş dost akraba idi. senin bir arkadaşın vardır gider falcıya senin herşeyini anlatır, bütün hayatını döker önüne yahu bu çocuğa bir yardımcı olun der. sonra alır seni falcıya götürür falcı herşeyini bilir sen şaşırırsın.
günümüzde bu daha kolay, facebook diye birşey var :D bedava yapmış olsa bile adam sana reklamını yaptırıyor. yarın bir gün muhabbet sırasında birine bu tarotçudan bahsediceksin, soracaklar kim bu diye söyleyeceksin gidip çuvalla para dökecekler. senin sırtından beleş reklam yapmış oluyor işte.
hatta tarikattan bile merak edip kendisine para bayılmayı tercih edecek birileri çıkabilir.