Tasarım Açısından Güzel Siteler
-
czkk
-
Haha train-ee nin tasarımcısını sevdim footerda ne yazmış :)
Unless otherwise stated all content is © Michael Boyink of Train-ee.com & Boyink Interactive. Please don't steal - I've got kids to feed...
-
FOXXLY bunu yazdı:
-----------------------------
erc bunu yazdı:
çok hoşuma giden bir tasarımı var.
-----------------------------hassiktir bu ne yaa :D
harika olmuş. muhteşem olmuş. dehşet olmuş.
:D
süper. bunun rakısını yapmam lazım :D
-----------------------------Aynen elinde bu scriptten olupta paylaşmayanın manitasının yanında ayağı kaysın poposunun üstüne düşsün :)
-
bunu mutlaka eklemem gerekiyor.
-
-
zumsuk bunu yazdı:
bunu mutlaka eklemem gerekiyor.
-----------------------------http://my.jolicloud.com/welcome?lang=en_US şurdaki sing up login script vardı bi aralar onu nerden bulabiliriz.
-
hocam script dediğin ? komple içeriği mi ? çünkü geçişler, ufak ajax işi ile halledilir
-
zumsuk bunu yazdı:
hocam script dediğin ? komple içeriği mi ? çünkü geçişler, ufak ajax işi ile halledilir
-----------------------------sadece o kısım hocam , ajaxla aramızı iyi olmadıgından direk hazırı vardı internette onu editlemek istiyorum ama bulamadım.
-
www.thefwa.com
-
media_center bunu yazdı:
zumsuk bunu yazdı:
-----------------------------sadece o kısım hocam , ajaxla aramızı iyi olmadıgından direk hazırı vardı internette onu editlemek istiyorum ama bulamadım.
-----------------------------akşama istanbula gidiyorumda birkaç gün içinde yaparım.