Taşınabilir Sabit Sürücüme Virüs Bulaştı
-
Arkdaşlar başlıkta dediğim gibi virüs bulaştı ilk önce dosyalar kısayol olarak gözüktü sonra esetle autorn.worm virüsü buldu ama şimdi dosyaların hiç biri gözükmüyor. Ama kapasite dolu. Bana bir yardım ne yapabilirm????
-
büyük ihtimal dosyaları gizledi virüs hocam.cmd den attrib yapıp virüsleri sil
-
PoLLBuLL bunu yazdı:
-----------------------------
büyük ihtimal dosyaları gizledi virüs hocam.cmd den attrib yapıp virüsleri sil
-----------------------------bunu tam açıklyabilirmisn hocam tam anlayamadım cmd den nasıl virüs silcem???
-
combofix dene büyük ihtimal çözer. bu arada gizli dosyaları bile göstertmeyi bilmiyorsan zor temizlersin hocam. bence biçimlendir.
-
pcdoktor636 bunu yazdı:
combofix dene büyük ihtimal çözer. bu arada gizli dosyaları bile göstertmeyi bilmiyorsan zor temizlersin hocam. bence biçimlendir.
-----------------------------hocam gizli dosya göstermeyi biliyorum sen yanlış anlamıssın dosyaları göster diyorum göstermio tek sorun o
-
hocam bunu denermisin. http://www.softpedia.com/get/Antivirus/W32-Autorun-Worm-Removal.shtml
-
calpazhan bunu yazdı:
-----------------------------pcdoktor636 bunu yazdı:
-----------------------------hocam gizli dosya göstermeyi biliyorum sen yanlış anlamıssın dosyaları göster diyorum göstermio tek sorun o
k.bakma hocam. ozaman güvenli modda aç. ayrıca yeni pencerede aç dersen autorun çalışmaz. o yüzden bide öyle dene. -
combo fix dene çözer sorunu çözemezsen bi dosya editörü promramla bi girmeyi dene oradan görebilirsin..
-
combofix çözer belli ama benim sistem 64 bit:s
-
hocam içindeki veriler çok onemlı deılse biçimlendir bence direk.
-
Gharzvog bunu yazdı:
hocam içindeki veriler çok onemlı deılse biçimlendir bence direk.
-----------------------------yaw önemli ama o kadar önemli deil winrardan cıakrtırım ama ne o kadar ugrascam yaw