Taşınabilir Sabit Sürücüme Virüs Bulaştı
-
ugrasamam vala arkadaşlar herşey için teşekkürler biçimlendirdim 120 gb boyuttaki diziler gitti yaw :)
-
calpazhan bunu yazdı:
-----------------------------
ugrasamam vala arkadaşlar herşey için teşekkürler biçimlendirdim 120 gb boyuttaki diziler gitti yaw :)
-----------------------------dolapta soğuksu varsa iç hocam :)
-
Gharzvog bunu yazdı:
calpazhan bunu yazdı:
-----------------------------dolapta soğuksu varsa iç hocam :)
-----------------------------ıce tea var onu içiom ama a.q telefonuda soktum aynı sorun ondada var :s onada atsam gider herhalde. Ama yine hep aynı olcak virüs pc nin a.q herhalde:s bana bu virüsü bulacak anti adı veriseniz. Eset haricinde
-
hocam verdim ya: http://www.softpedia.com/get/Antivirus/W32-Autorun-Worm-Removal.shtml
-
taşınabilir sabit nasıl oluyor anlamadım
-
hocam en güzeli cmd den attrib ile silmek ama nasıl anlatırım bilmiyorum google a yazarsan rahatça bulabilirsin zaten basit kodlar ben kendim iyi bilmediğim için sana anlatabileceğimi sanmıyorum :D ama benimde basıma aynı sorun geldi yaptım düzelttim..
-
PoLLBuLL bunu yazdı:
hocam verdim ya: http://www.softpedia.com/get/Antivirus/W32-Autorun-Worm-Removal.shtml
-----------------------------hocam bu bulamadı yaw :s
-
WingTsun bunu yazdı:
hocam en güzeli cmd den attrib ile silmek ama nasıl anlatırım bilmiyorum google a yazarsan rahatça bulabilirsin zaten basit kodlar ben kendim iyi bilmediğim için sana anlatabileceğimi sanmıyorum :D ama benimde basıma aynı sorun geldi yaptım düzelttim..
-----------------------------hocam yaptım oldu gizli dosyları gösteriyor fakat dosyalara sağ tıklayıp gizliliğini kaldıramıyorum:s O seceneğe tik atamıyorum:s aceb nedendir?
-
hocam geri dönüşüm kutusunun özelliklerinden tekrar geri almayı durdur, sende gözüken klasörler asıllarının kopyaları gizli olanlar asılları.. attribden sonra cmd de kopyaları del yapacaksın autorun.inf denen ibineyide sil gitsin bide trojanremover die bi prog. olması lazım birebir geliyor çok ufak çaplı ama süper bi program tavsiye ederim
-
üstad gizli dosyaları göster ve korunan dosyaları göster deseydin çıkardı bea ortaya