Tasinabilir Winrar (Portable)
-
Gokalp bunu yazdı:
-----------------------------fifsonic bunu yazdı:
-----------------------------
Bir taşınabilir harddisk verirsen senin için portable olarak kullanırım
-----------------------------Bunu hard diskinden calistirabilirsin, ustelik yukarida ki iletilerimden bir tanesinde belirtmistim, demek ki yazilanlari hic okumuyorsunuz ki bu gibi yorumlar cereyan ediyorlar.
okumaktan değil bence bu okumadan yorum yapılmaz zaten dediğin gibi taşınabilir bende o yuzden tasınabilir harddisk verirsen kullanırım dedim nasıl bi algılama yeteneğin var çözemedim herhalde konuya yazılanlar canını sıktı -
yanı anlayacağın harddiski beleşe getircem
-
winrar kurulumu yapmadan nasıl sağ tıklayıp winrar menusu görüntülenebilirki :S
-
snnyk bunu yazdı:
winrar kurulumu yapmadan nasıl sağ tıklayıp winrar menusu görüntülenebilirki :S
-----------------------------+541616841968
winrar hava eften püften bi program yani acil durumlarda falan felan tamam ama normal bilgisayarda bu tip portableler kullanmak basit değil çoğu zaman can sıkıcı olur.
-
yw kurmk saniyenizi almaz ne uraşıyrsnuz
-
rapidhacker550 bunu yazdı:
-----------------------------yw kurmk saniyenizi almaz ne uraşıyrsnuz
Bilgisayarı kasıyormus -
Bilincsizce iskembe i kubranizdan sallamaya devam ediyorsunuz, bu program calistirildigi takdirde sag tiklama panosu da calisacaktir, denemeyenler bosa hava uflemesin, zira soguk oluyor.
-
Gokalp bunu yazdı:
Bilincsizce iskembe i kubranizdan sallamaya devam ediyorsunuz, bu program calistirildigi takdirde sag tiklama panosu da calisacaktir, denemeyenler bosa hava uflemesin, zira soguk oluyor.
-----------------------------Hoca bunu diyelim flash diske kurdun başka pcde winrar menüsünün çıkma olasılığı ne?
ha çıkıyorsa sonuç olarak o pcye yine kendini otomatik tanıtıyor ozamanda taşınabilirliğin mantığı kalmıyoki
kafam karıştı :P