Tasmalı Kedi Buldum Bunun Cinsi Nedir ?
-
Erkek kedilerin elinden zor kurtardım şerefsizi. :) Mamasını suyunu verdim şuan keyfi yerinde temizlenip duruyor. Tasmasıda var boynunda baktım adres veya isim vs yok. Bunun cinsini bilen var mı ? Kulakları yavru kedi gibi kısa, gözleride baykuş gibi.

mkyb tarafından 22/Oca/16 18:11 tarihinde düzenlenmiştir
-
scottish fold denilen bir modelin kırması bu mustafa. sahibinin dışındaki insanlara dikkatlice bakan , sakin ama sahibi olmayan insanlara pek yaklaşmayan , biraz korkak bir kedidir.
kırma olmasaydı hayatta sokakta yaşayamazdı. bu cinsler acı tatlı tuzlu herşeyi yerler. önüne geleni verme hasta kör ishal ölüm gibi şeylere sebep olur. domates bile yiyor ibneler.
-
Evet demin muzlu kek yiyordum geldi yanıma böyle mazlum mazlum baktı attım önüne biraz şapır şupur yedi ama fazla vermedim dokunur diye. Ayrıca gerçekten korkak bir kedi en ufak bir tıkırtada hemen zıplıyor hayvan.
-
Sahibini bulamadıysan, talibim bu ibneye :D
DE5TROY3R tarafından 22/Oca/16 19:03 tarihinde düzenlenmiştir -
Kırma bir kedi sanırım tekirlik de var biraz ama baya bir tipsiz şerefsiz:D
-
Bu arada kısır dişi kedi nasıl anlaşılır ? Gözle anlayabilir miyim ? Yoksa bu hayvan yakında yavrular.
-
mkyb bunu yazdı
Bu arada kısır dişi kedi nasıl anlaşılır ? Gözle anlayabilir miyim ? Yoksa bu hayvan yakında yavrular.
Kulağına kesik atılmışsa ancak öyle anlarsın başka türlü dikişleri yeni değilse gözle bakarak anlaşılmaz, ultrasonla bakabilirler.
-
Kadın milleti değil mi hayvanda olsa aynı hayırsıza o kadar mama, su verdim sevdim piyasadan yok oldu birden. Sende terket amk Skotiş foyld alacağın olsun. :(
-
-
Dün kedilerimden biri kayboldu resmen içim acıyor.
(Malatya)
-
dan bilzerian kedisi bu nedir arkadaşlar :=))
http://bit.ly/1JqoZqu