folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Tasmalı Kedi Buldum Bunun Cinsi Nedir ?

Tasmalı Kedi Buldum Bunun Cinsi Nedir ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    saftiriksincap
    saftiriksincap's avatar
    Erkek

Facebook grupları var kayıp hayvanlar için, şehir ve semt adı vermeden paylaş bence ki, yalan söyleyip kediyi sahiplenmek isteyen olursa elersin.  

Bu cins az bulunan bi cins oldup çok pahalıya ticareti yapılıyor.

https://www.youtube.com/watch?v=ABNFp7_wup4

saftiriksincap tarafından 23/Oca/16 00:36 tarihinde düzenlenmiştir

Hayat Murat Boz un memesi gibi, Rasim Ozan Kütahyalı çenesi gibi, Vahdettin in son senesi gibi, Bakir kızın Coşkun a veresi gibi, İran la İsrail arası gibi,Durum değişir kerhane numarası gibi, Çömelene birisinin vurası gibi,Yazı diyince bozukluğun turası gibi,Koç ya da Sabancı parası gibi, Oy verdiklerin niye yarasa gibi?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1234567B
    1234567B's avatar
    Erkek

sokak kedisi biri ibneliğine tasma bağlamış.

arbeit macht frei
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    buruksu
    buruksu's avatar
    Erkek
    kulagında çok minik bi kesik varmı ona bak varsa kısırlaştırılmıştır, kısırlaştırılmışsa üzerinde çip olma ihtimali yükselir bi veterinerde kimlik çipine baktırırsın eger ev kedisi ise dışarıda perişan olur

:) mutluyum, huzurluyum
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nick6
    0x656e
    0x656e's avatar
    Homo

Bırakmış gitmiş kedi :D Yaa kaptan öyle el öpmeye benzemez 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Bugün sınavlar vardı yazamadım.

Her neyse bu ibne gidip sıcak diye arabanın motoruna girmiş amk bende diyorum bu miyav sesi nereden geliyor. Neyse zar zor çıkarttım bunu sahibide yan komşuymuş. Giriş katta camdan atlamış. Sahibini görünce bi yavşadı görecektiniz :) Hayvan kısırmış yoksa bi yavrusuna talip olacaktım sağlık olsun.

mkyb tarafından 23/Oca/16 17:00 tarihinde düzenlenmiştir

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DestinatioN
    DestinatioN's avatar
    Erkek

mutlu son :D

destination@tahribat.com
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    DestinatioN bunu yazdı

mutlu son :D

O araba çalışsaydı pek iyi olmayacaktı sonu.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
Toplam Hit: 2747 Toplam Mesaj: 18
kedi kedi