Tatlıses PKK"Ya Yardım Mı Ediyordu?
-
Zaten bilinen birşeydi.
-
Belliydi böyle oldugu.Zaten böyle olmasa fazla tutunamazdı.
-
Yalniz haberin servis edilisine bakin , isci partisinin elinde bu belge olabilir gayet dogal...isci partisinin elinde daha bir suru belge vardir , ihanetcilerin, avrupanin cakallarinin,hangi gazetecilere avrupadan para geliyor bunlarin hepsinin belgesi vardir ve isci partisi bunlari daha onceden yayinlamistir , yeni birseymis gibi ve ip e saldirir gibi servis edilmesi sasilacak bir durum...2002 de ip birand cengiz candar vb gazeteciler ile karen fogg arasindaki iliskileri ele gecirip yayinladi...simdi cikmis medya birand ajanmi cartmu curtmu diyor...2002 de yazildi belgeleriyle ne bok olduklari...o zaman d.perincek aciklama yaptiginda karalamadan baska birsey yoktu meyada...d.perincek apo ile fotolarini boy boy bastilar..halbuki 2000 yilinda d.perincek kendi dergisinde o fotolari yayinladi...o fotolarin altinda neler yaziyordu dergide acip okuyun...ama direk fotografa bakip d.perincek pkk li tamam demek kadar aptal bir durum soz konusu olamaz...ip uyesi onlarca ogretmen neden pkk tarafindan katledildi ? kimse sorgulamaz , kimse bilmez...apo yakalandiginda d.perincek hakkinda neler soyledi , benimle gorusmeye geldiginde sunlari sunlari konustuk bana bunlari bunlari soyledi...neler soylemis "saygi oztur - kasadaki dosyalar" isimli kitabi alip okuyun...ama fotografa bakarak yorum yapmayin ben size 10 tane gazetecenin 100 tane burokratin apo ile fotosunu gostereyim...bilip konusmak gerek.
-
Computerwolf çok önemli bir noktaya degindin.
-
Tatlıses PKK"ya yardım mı ediyordu?
Tabi lan bu herif ibnenin önde gideni geride durmayanı yobaz pezevenkin teki...
-
pkk'ya yardim ve yatakliktan içeri alinmiştir zamanında ve istanbul ülkü ocaklarindan bir iki fedayi uzun namlulu silahlarla yoluna pusu atmiş , tesadüfen oradan geçen asayiş ekiplerinin son anda engeliyle suikast başarisiz olmustur. kendisi tam bir ne idigü bellsiz çocuktur.
-
Trabzon'da bi tarafına soktukları bira şişeleri aklını başına getirmemiş anlaşılan.
-
Ne zamandır aklıma bişe var ama doğru mu hatırlıyom yanlış mı hatırlıyom bilmiyorum.
ibo şov da canlı yayındayken bu kameraya dönerek bi açıklama yaptı. dertlerinden yakındı felan bi de dedi ki: "...beni her gün karakola götürüyolar vs vs. evet. apo benim teyzemin oğlu. ama ben vatanımı seven vs..." böyle bişe demişti. Ve duyduğumu biliyorum yani. Zaten benziyolar (gerçi hepsi benziyo) sahiden böyl mi ya yoksa ben mi yanlış zannediyom. -
Şaşırmadım ... Takarım İboya Müridlere Bişi Olmasın ...
-
dreampark87 bunu yazdı:
-----------------------------
bide herkez bu adamı dinler ahmet kaya dan da bu ibo dan da yıldız tilbe den de mahsun kırmızıgülden de özcan denizden de nefret ediyorum-----------------------------
ulen neden hep kötülerin sesi güsel olur bu ark ın saydıklarının hepsininde sesi 10 numara
ahmet kaya - ah ulan rıza
ibrahim tatlıses - sarhos
yıldız tilbe- ben senin warya
mahsun kırmızı gül - dinle
özcan deniz - bi dudaktan :D yannısmıyım :D isteyen bi dinnesin baqam :D
Toplam Hit: 4751 Toplam Mesaj: 28