folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Tattoo Geçici Dövme

Tattoo Geçici Dövme

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hepaq
    Hepaq's avatar
    Erkek

sa müritler şimdi geçici dövme yapıcam benim kulladıgım bir formül var ama en fazla 8 9 gün gidiyor bunu daha uzun süre kalıcı olmasını ne ile saglarız

şimdi normalde benim kulladıgım formul hint kınası ve oksijenli su şimdi bunun içine ne katarsak daha uzun süre kalıcı olur

(not: git kalıcısını yaptır demeyin peder camdan aşagı atar :D )

hepaq işte bildigin hepaq hep-aq degil :D
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RootB
    RootB's avatar
    Erkek
    1. Hint kınası küçük bir şeyin içine (kapak olabilir) 1-2 çay kaşığı kadar koyun , sonra oksijenli suyu üzerine dökün. Karışım az sulu olmalı (Kahve telvesi kıvamında olmalı) . Denemek içinse hemen kolunuza bir çizik atın ve kıvam olmuş mu olmamış mı diye kontrol edin.
    2. Şimdi dövme deseninin üzerine aydinger kağıdı koyuyoruz ve stabilo kalem ile çizgilerin üzerinden gidiyoruz. Bu işlemi hızlı yaparsak iyi olur.
    3. Koltuk altı kremini dövme yapacağımız yere sürüyoruz. Kalemle üzerinden geçtiğimiz aydinger kağıdını alıp kremi sürdüğümüz yere sıkıca bastırıyoruz. Desenin çıkması gerekiyor.
    4. Desen çıktıktan sonra dövmeyi bu desenin çizgi hatlarından geçiyoruz ve işlem tamamlanmış oluyor.

KOYULUGUNU AYARLICAKSIN YANİ DENEME YANILMA İLE.. OKSIJEN SUYUNUN YÜZDESİNE BAGLI BİŞE OLMALI
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hepaq
    Hepaq's avatar
    Erkek
    hocam bunları çok denedim en az 40-50 defa çeşit yaparak denedim en son edindigim bilgilere göre alman taşımıymış neymiş ondan katıyorlarmıs sanırsam ama emin degilim maddenin isminden

hepaq işte bildigin hepaq hep-aq degil :D
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    angelofhope
    angelofhope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

RootB bunu yazdı:
    -----------------------------

1. Hint kınası küçük bir şeyin içine (kapak olabilir) 1-2 çay kaşığı kadar koyun , sonra oksijenli suyu üzerine dökün. Karışım az sulu olmalı (Kahve telvesi kıvamında olmalı) . Denemek içinse hemen kolunuza bir çizik atın ve kıvam olmuş mu olmamış mı diye kontrol edin.
    2. Şimdi dövme deseninin üzerine aydinger kağıdı koyuyoruz ve stabilo kalem ile çizgilerin üzerinden gidiyoruz. Bu işlemi hızlı yaparsak iyi olur.
    3. Koltuk altı kremini dövme yapacağımız yere sürüyoruz. Kalemle üzerinden geçtiğimiz aydinger kağıdını alıp kremi sürdüğümüz yere sıkıca bastırıyoruz. Desenin çıkması gerekiyor.
    4. Desen çıktıktan sonra dövmeyi bu desenin çizgi hatlarından geçiyoruz ve işlem tamamlanmış oluyor.

KOYULUGUNU AYARLICAKSIN YANİ DENEME YANILMA İLE.. OKSIJEN SUYUNUN YÜZDESİNE BAGLI BİŞE OLMALI

vöyt yavrum benim =) bu gün aklımdan geçiyordu ula ps de şekil yapıp çıkartıom bakalım yapıcam birşeyler.. =)

Programming is our Religion, Algorithms are Our Bible & We ./make Our Own GOD
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Otistiq
    Otistiq's avatar
    Erkek
    dinen uygun görülmemiş dersem tepkin ne olacak bilmiyorum ama hatırlatmak benim görevim diye düşünüyorum...

Hayallerim ve Kendim.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    angelofhope
    angelofhope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Otistiq bunu yazdı:
    dinen uygun görülmemiş dersem tepkin ne olacak bilmiyorum ama hatırlatmak benim görevim diye düşünüyorum...

hocam kalıcı dövme değil bu.. hint kınasından bahsediyoruz.. deri altına işleyen birşey yok..

Programming is our Religion, Algorithms are Our Bible & We ./make Our Own GOD
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ONEMINUTE
    ONEMINUTE's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Otistiq bunu yazdı:

oruçluyken hint kınasıyla dövme yaptırsam sonra müslüman doktora lazerle temizletip orucumu helal süt emmiş kurbanlık domuzla açsam yanınada zemzem suyuyla sulandırılmış yunan rakısı içsem günahmı olur sevapmı?

;ATATÜRK"ÜN FEDAİ ORDUSU {AFO}; # ATATÜRK Öldümüki? Atatürkçüler Ölsün... #
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Otistiq
    Otistiq's avatar
    Erkek

hocam kalıcı yada geçici farketmez ama benim okuduğum kadarı ile yasaklanmıştı Peygamber Efendimiz [A.S.M] döneminde.

Hayallerim ve Kendim.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Otistiq
    Otistiq's avatar
    Erkek
    ONEMINUTE bunu yazdı:

Otistiq bunu yazdı:

oruçluyken hint kınasıyla dövme yaptırsam sonra müslüman doktora lazerle temizletip orucumu helal süt emmiş kurbanlık domuzla açsam yanınada zemzem suyuyla sulandırılmış yunan rakısı içsem günahmı olur sevapmı?

maksadım polemik yaratmak değil neden direkt saldırı pozisyonuna geçtinizki... bir insanı bilgilendirmek kötü bişey olmasa gerek

Hayallerim ve Kendim.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ONEMINUTE
    ONEMINUTE's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Otistiq bunu yazdı:
    ONEMINUTE bunu yazdı:

Otistiq bunu yazdı:

maksadım polemik yaratmak değil neden direkt saldırı pozisyonuna geçtinizki... bir insanı bilgilendirmek kötü bişey olmasa gerek

ne saldırısı hocam? soruma cvp bekliyorum? :D

;ATATÜRK"ÜN FEDAİ ORDUSU {AFO}; # ATATÜRK Öldümüki? Atatürkçüler Ölsün... #
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Otistiq
    Otistiq's avatar
    Erkek
    ONEMINUTE bunu yazdı:
    Otistiq bunu yazdı:
    ONEMINUTE bunu yazdı:

Otistiq bunu yazdı:

ne saldırısı hocam? soruma cvp bekliyorum? :D

peki hocam bana göre  : oruçluyken hint kınasının uygun bir davranış olmadığını bilirseniz zaten yapmazssınız fakat bilmeden yapsanız af dilemek bana göre yeterli..ki kaldıki domuz eti zaten yasak helal süt fark etmiyor "bana göre"  ve kısacası günahı ben bilmem ben sadece bana göre der cewaplarım..

Hayallerim ve Kendim.
Toplam Hit: 3599 Toplam Mesaj: 23