folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Tavan Ses Yalıtımı

Tavan Ses Yalıtımı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MbK
    MbK's avatar
    Erkek

moruk git şikayetçi ol diyicem de 50 tl cezası var amk.

tahmin edebiliyorum durumu.evde hasta varken bile çocuklara sahip çıkmıyolarsa medeniyetten ders almaları mümkün değil.

ya tutup adamı dövecen kenar bi yerde ya da diyardan çekip gidecen bi şekilde.

Çok özel kadınlar tanıdım. Bana hayatı onlar tanıttılar...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek
    MbK bunu yazdı

moruk git şikayetçi ol diyicem de 50 tl cezası var amk.

tahmin edebiliyorum durumu.evde hasta varken bile çocuklara sahip çıkmıyolarsa medeniyetten ders almaları mümkün değil.

ya tutup adamı dövecen kenar bi yerde ya da diyardan çekip gidecen bi şekilde.

hafız imzandaki o yerinde var ya işte tam o 'yerinde' yim.

şu mesajı yazarken inanın zıplıyorlar şuan ! saat 22:39 !

ki bu olay öğlenden şu saat kadar devam ediyor. bin kere çıktık uyardık. site yönetimine şikayet ettik, bi polis kaldı, dediğin gibi onunda cezası çok makul bi seviyedeymiş hukuki.net ten baktım bu olaylara.

işte artık ipler kopmadan, alternatif çözümler arıyorum. asma tavan filan sesi ne denli yalıtır, maliyeti nedir googledan bakıyorum bi yandanda, ev tipi pek denk gelmedi hep stüdyo filan var bi tane yerin adresini kaydettim yarın arıycam aramızda yaptıran varsa bilgilendirirse çok iyi olur.

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AmoR
    AmoR's avatar
    Erkek

alacaksin bi agır top basketbol topu olabilir eskiden böyle agir toplar vardi onlar gibi tava tava vurcaksin paso hem sinir stres atarsin rahatlarsin hemde onlarda ne oldugunu görür,duyar.

Those who speak know nothing,And find out to their cost, Like those who curse their luck in too many places, And those who fear are lost...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

Hocam sende gece 3-4 gibi tam bunların yatak odasının altında havalı kornayla bas. Birkaç kere yerlerinden zıplayarak uyandıklarında anlarlar.

Bizde çocuk olduk atladık zıpladık ama bunları sokakta yaptık büyük ölçüde, akşam eve geldiğimizde halimiz kalmıyordu zıplamaya :)

Al çocukları dışarı çıkart veya kendi evine çağır bi maç yapın falan yorgunluktan bayılsınlar yukarı gidince :D

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    burhan808
    burhan808's avatar
    Erkek

5 cm lik köpükler var yoğunluğu fazlalaştıkça fiyatı artıyor, mesela ben 3 cm lik fiyatı en uygunundan aldım ahşap eve yalıtım için 16 tanesi 25 lira. Senin durum ses yalıtımı olduğu için biraz daha pahalı olacaktır ama deneme amaçlı sadece bir odaya alacağından fazla tutmaz kanaatimce. Ahşap tutkalı ile yapıştırıyorsun, aralıksız kendin yapıştırabilirsen sadece malzeme parasına kurtarırsın. Dene bir, bakalım olacak mı?

"O da Senden Razi Dön Rabbine"
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vukuat
    vukuat's avatar
    Erkek

bunu sen değil de üst kattaki yaparsa sesi kesebilirsin döşeme ile tabliye betonu arasına xps izalasyon malzemesi yerleştirmen gerekir.

2.bir çözüm ise duvarlar ve tavana alçıpan ızgara yerleştirip kalan boşlukları izobir  ile doldurtup üzerine alçıpan kapatarak tam bir izolasyon sağlamış olursun bu odada her yerden 5 cm daralma yapar ve maliyeti yüksek bir işlemdir

yunusozturk.com
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zigor
    zigor's avatar
    Erkek

Başlığı görünce bizim alt komşu mu konu açmış dedim ama değilmiş :)

2 ay önce taşındık, evde ayakkabı-terlik ile geziyoruz, hiçbir yerde de halı yok ama adamlar daha rahatsız oluyoruz gibi bir şey demediler, yalıtım çok iyi galiba. 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek
    vukuat bunu yazdı

bunu sen değil de üst kattaki yaparsa sesi kesebilirsin döşeme ile tabliye betonu arasına xps izalasyon malzemesi yerleştirmen gerekir.

2.bir çözüm ise duvarlar ve tavana alçıpan ızgara yerleştirip kalan boşlukları izobir  ile doldurtup üzerine alçıpan kapatarak tam bir izolasyon sağlamış olursun bu odada her yerden 5 cm daralma yapar ve maliyeti yüksek bir işlemdir

hocam tavandan daralma haricinde kenarlardan damı daralma yapıyor bu 2. şekilde ?

2 oda ( her oda aşağı yukarı 6-7 m2) birde koridor için düşünüyoruz.

@burhan808 hocam görüntüsü nasıl oluyor. şimdi evin büyük bir bölümü için düşündüğümden görüntüde önemli :/

@torpedo_XL ah hocam ah, aklımdan neler neler geçiyor ama alt komuşunun, onun altının ne günahı var. toki yalıtımın y sini yapmamış, alt komşuda benim için böyle bi konu açar sonra :) tavana komple bas bağlamak geçiyor aklımdan :P

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Erkek
    Sende gece evde ses sistemin varsa yuksek ses music dinle :) Bak nasil imana geliyorlar.

🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fatX
    fatX's avatar
    Erkek

Zıplayıp koşan çocuk mu kaldı la. Bilgisayarları yok mu bu veletlerin?

Altan naptın oğlum :|
Toplam Hit: 3588 Toplam Mesaj: 31