Tavan Ses Yalıtımı
-
git wolfteam kaldırabilen ucuz bir bilgisayar al hediye et
çocuklar piskolojiyi bozana kadar oynasınlar sende rahat et
-
valla öyle bişey bilmiyorum ama asma tavanı bi araştırmak lazım ses kesmek gibi bi özelliği olabilirmi acaba ?
-
11.30 dan sonra ses kesildi...
-
Hocam şimdi bu çocukları mahallede yada sokak da apartman da görüyorsan çağır yanına hergün de hoplayın zıplayın dairede de bunu yapdıkça hergün 1 tl vereceğim de 1 hafta düzenli yaparlar muhakkak para istemeye geldiklerin de param yok artık vermiyeceğim de onlar bu işi yapmaz gibime geliyor denenmiş ve uygulanmış olaydan alıntıdır.
Not: yetmezmiş gibi bir piç daha geliyor demen hiç etik değil kardeş komşundur sabırlı olmalısın ALLAH göstermesin senin evin de yada onun evinde yangın çıksa ilk koşup yardım edecek insanlarsınız ve senin çocuğuna piç demeleri hoşuna gidermi ? farkındayım yaşadığını da anlıyorum ama yinede sabır ve metanetin ni koru
YasamaK tarafından 08/Ara/13 01:41 tarihinde düzenlenmiştir -
O sesi sadece tavanı yalıtarak gideremezsin ses kolonlar ve yan duvarlar vasıtası ile olduğu gibi gelmeye devam eder. Bekli çok az kesebilir. Tamamen yalıtman gerek odayı ki buda baya bir masraf demek .
-
yaşlı bir adamın evinin önünde sokaktaki çocuklar sürekli tenekelere tekme atarak oyun oynarken çıkardıkları sesten rahatsız olan yaşlı adam , ilk gün tenekelere tekme atmalarına devam etmeleri için 20 tl vermiş .ertesi gün 10 tl derken sonunda param kalmadı diyerek 50 kuruşa düşünce amca bu paraya bu iş yapılırmı be. diyerek tekme atma işini bırakmışlar .
-
beyler dün akşam sinirle belki sövmüş olabilirim belki şimdi yazsam konuyu sövmeyebilirim, yanlız inanın hak etmediklerini göstermiyor. pazar günü amk insan dinlenecek yatacak 11 de başladılar koşmaya amk.
küfürlerin öznesi çocuklar değil, onlara sahip çıkamayan öküzler.
parayla çözülcek bir problem değil.
-
onların silahını kullan , okul vakti geceleri müziği aç kolonları tavana yapıştır . Ver ordan petey pablo vibrateyi yada lil jonu :D artk onlar gelir senin kapına
-
hocam sende biran önce çocuk yap:)
-
vesselam bunu yazdı
Kendin yap dostum.yumurta kolilerini slikonla yap istifa bilirsin ama cikardiginda tavanda hoş bi görüntü olmaz.normalde iç yalitim olarak kullaniliyo ama birkaç yerde diş yalitim olarak ta gördüm.
Hocam bu iş maliyete bakar. Param var dersen ses yalıtım malzemelerinden alırsın ama yok ucuza halledeyim dersen yumurta kolileri iş görür, görüntü işine gelince de olay şöyle olacak;
Bir demirciye tavana kutu profiller ile alçı panla asma tavan yapacam dersen ona göre ölçü aralıkları ile kutu profilden kasa yapar tavana bu arada adama diyeceksin yumurta kolisi sığsın daha fazlada boşluk kalmasın amaç tavan yüksekliği daha fazla düşmesin, ona göre yapıldıkdan sonra yumurta kolilerini basit bir yapıştırıcı ile geçiçi yapıştır, sıfıra sıfır öpüşecek şekilde alçıpan ile kapatırsın tavanı olay bitti gitti.