Tavsiye Edebileceğiniz Dershaneler
-
Arkadaşlar artk bir kaç gün sonra neti eğlenceyi herşeyi yok edip okula gitmeyip hatta çalışmayıp ( çünkü liseyi bitirdim mezunum) yeni öss'ye çalışcam.. Sizden hiçbir konuda nasihat istemiyorum sadece tavsiye edebileceğiniz dershaneler varmı? ayrıca
Bahçeşehirde ki uğur dershanesini bilen varmı var ise nasıl bir yer acaba.. Eğitim ve fiyat konusunda..
Şimdiden tşekkürler
-
Körfez rulaz :D
-
Anaa herkes benim yolumda :D Haci bende su tercihler aciklansin onu bekliyorum ondan sonra calismaya baslicam.
Iyi la bak bu 2. oldu :D
neyse ben finalede gittim
feme de gittim
bireyede gittim
finalde cok kari kiz var 2 bakiyolar hayatin kayiyo peslerinde
finali gec
fem eger fetocu degilsen ve seni etkilemeyeceklerini dusunuyorsan her zaman tavsiyemdir. yalniz m1 m2 ye giremedikten sonra feme gitsen ne olur gitmesen ne olur :D
birey, stajyerleri cok kotu hatta zaman zaman asiliyolar. birebirleri artik cok sk alamiyosun.
sana tavsiyem fen bilimleridir. seneye bende gidicem.
biraz pahali ama gercekten cok sıkıyolar sahit oldum.
sorularida denemeleride guzel.
herseyiyle guzel bi dershane.
bakirkoy fen bilimleri rulz abi :D kazanirsam fen bilimleriyle kazancam valla.
-
hocam bende fem düşünüyüorum.. Sahibi içeriği vs..... ne varsa artık beni ilgilendirmez o yüzden ön yargılı konusmuyorum sadece eğitim kalitesi lazım benim için A veya B adlı olması önemli değil
-
1-dersane sınavlarına çoktan girip indirim alman gerekiyordu.Kaçırmışsın.Bundan sonra 2,5(bir cemaat baglantısı olan dersaneye gidebilirsin bişey kazanamazsın) 3-3,5 arasıda normal bi final veya ugur tavsiye ederim.(başakşehir beylikdüzü gibi yerlerde iyi başlangıç yapıp final sınıfında olman lazım yoksa kazanamazsın.Geri ogrenciler ortamı lise ortamına ceviriyormuş)(eşim egitimci)
2-etüd sistemi bakanlıkça yasaklandı artık sadec haftasonu dersane olcak...bilgilerine
-
karabagliturk bunu yazdı:
-----------------------------1-dersane sınavlarına çoktan girip indirim alman gerekiyordu.Kaçırmışsın.Bundan sonra 2,5(bir cemaat baglantısı olan dersaneye gidebilirsin bişey kazanamazsın) 3-3,5 arasıda normal bi final veya ugur tavsiye ederim.(başakşehir beylikdüzü gibi yerlerde iyi başlangıç yapıp final sınıfında olman lazım yoksa kazanamazsın.Geri ogrenciler ortamı lise ortamına ceviriyormuş)(eşim egitimci)
2-etüd sistemi bakanlıkça yasaklandı artık sadec haftasonu dersane olcak...bilgilerine
-----------------------------Ney haci bi dakka ya haftaici sistemide mi oyle oldu mezunlarin gittigi?
-
ben 2 sene fen bilimlerine gittim.
ilk sene kadıköy fbm 2. sene üsküdar fbm
eğer çok başarılı değilsen(derece sınıflarında falan) kitle dersanelerinden birine gitmeni tavsiye etmem.
fbm kadıköy beş para etmez çok kalabalık. hiç adam gibi ilgilenemiyor kalabalıktan hocalar. birebir almaya çalışıyosun stajerlerin listeleri hep dolu ...
ama üsküdar fbm kesinlikle çok iyi. kalabalık değil(6 SAY. sınıfı vardı) hocalar zaten arkadaşın gibi muabbetleri falan... Kadrosuda geçen sene çok iyiydi( sayısal öğrencisiyim ona göre konuşuyorum)
arkadaşlarımdan bazıları beşiktaş uğur a gittiler onlarda hiç memnun değiller. öyle tipler varmışki adam arabasıyla derse gelip gidiyomuş :D
seçim senin :D
-
karabagliturk bunu yazdı:
-----------------------------1-dersane sınavlarına çoktan girip indirim alman gerekiyordu.Kaçırmışsın.Bundan sonra 2,5(bir cemaat baglantısı olan dersaneye gidebilirsin bişey kazanamazsın) 3-3,5 arasıda normal bi final veya ugur tavsiye ederim.(başakşehir beylikdüzü gibi yerlerde iyi başlangıç yapıp final sınıfında olman lazım yoksa kazanamazsın.Geri ogrenciler ortamı lise ortamına ceviriyormuş)(eşim egitimci)
-----------------------------iyide hocam ben mezunum devlet ne hakla bana karışabilirki h.içi h.sonuna istediğim zaman giderim ve saatlerce ders almak istiyorum devlete ne ?
Ayrıca bir cemaat bağlantısı olan ile ilgili cümlende sanırım fem'i eleştiriyorsun ama fem'i düşünmemin sebebi. Final dershanesi cenabet bi dershaneymiş karı kızın bol olduğu ... Bahçeşehirde uğur dershanesi var saolasun bir tanıdığım oraya gidersem aracı olup indirip yapacağını söyledi.. Fem yada uğur olarak kafamda bi taslak oluşturdum ama....
-
madrew bunu yazdı:
-----------------------------ben 2 sene fen bilimlerine gittim.
ilk sene kadıköy fbm 2. sene üsküdar fbm
eğer çok başarılı değilsen(derece sınıflarında falan) kitle dersanelerinden birine gitmeni tavsiye etmem.
fbm kadıköy beş para etmez çok kalabalık. hiç adam gibi ilgilenemiyor kalabalıktan hocalar. birebir almaya çalışıyosun stajerlerin listeleri hep dolu ...
ama üsküdar fbm kesinlikle çok iyi. kalabalık değil(6 SAY. sınıfı vardı) hocalar zaten arkadaşın gibi muabbetleri falan... Kadrosuda geçen sene çok iyiydi( sayısal öğrencisiyim ona göre konuşuyorum)
arkadaşlarımdan bazıları beşiktaş uğur a gittiler onlarda hiç memnun değiller. öyle tipler varmışki adam arabasıyla derse gelip gidiyomuş :D
seçim senin :D
-----------------------------hocam bende sayısal okucam mecbur çünkü pc üzerine üni istiyorum oda sayısal 2 ve sayısal 1 istiyor.. Sayısal 2 benim için önemli bi planda. Ayrıca çoğu kişi daha başlamadan kazanamazsın malsın sen yapamazsın gibi kanılara varıyor lakin neden böyle kanılara varıyor hala anlamış değilim doğrusu...
-
HanDsomE bunu yazdı:
-----------------------------karabagliturk bunu yazdı:
-----------------------------iyide hocam ben mezunum devlet ne hakla bana karışabilirki h.içi h.sonuna istediğim zaman giderim ve saatlerce ders almak istiyorum devlete ne ?
Ayrıca bir cemaat bağlantısı olan ile ilgili cümlende sanırım fem'i eleştiriyorsun ama fem'i düşünmemin sebebi. Final dershanesi cenabet bi dershaneymiş karı kızın bol olduğu ... Bahçeşehirde uğur dershanesi var saolasun bir tanıdığım oraya gidersem aracı olup indirip yapacağını söyledi.. Fem yada uğur olarak kafamda bi taslak oluşturdum ama....
-----------------------------Arkadaşım haftaiçi oldugnu bilmiyorum.Yönetmelik bugun geçti ve okul günü okul ögrencisinin etüd yapması yasak denildi.O zaman sen sürekli faydalanabilirsin.Senle alakalı birşey değil...
Fem e ucuza gidersin.Onların para kaynakları başka taraftanda var.Seni yurda yerleştirebilirler.Ders aralarında sigara içersin.Derse +18 espiriler güzel günler geçirirsin.Ama başarılı olamazsın.Fem Derece ögrencileri çalıştırır..onlarla derece yapar kazandırır.
Ugura gitmeni tavsiye ederim ozmn
-
kültür dershanesi hakkında da yorum alsak valder :D