Tavsiye Edebileceğiniz Dershaneler
-
ultrAsker bunu yazdı:
-----------------------------
iş öğrencide bitiyor, geç sen dersaneyi
-----------------------------hadi len çekerim sana :D iş %40 dersane %60 ögrencide bitiyor. yahu orta okulda lgs mi ne vardi bi dersaneye gittim sınıf 5 kişi hocalar dersanede yok fizik hocası tarih dersine giriyodu hoca gelmeyince aptal salak birşeydi.
Hocam fem iyidir adamlar dindar fln ama işlerini iyi yaparlar, Allah korkusu var adamlarda oyuzden.
-
@parvati...
aslında tecrübeli öğretmen de kalmadı ki...
dersaneye bir gidiyorsun daha yeni mezun kadın gelmiş psikojik danışman muamelesi yapıyor...tecrübe konuşuyor diyebileceğin çok azınlıkta oldu her yerde...
-
fen bilimleri diyorum.
ama fazla çalışamam düzgün sınıflarda olamam diyosan fen bilimleri özele gitmelisin bence.gerçekten çok iyi ilgileniyolar.zaten eskiden en iyisi mefti.mef kapanınca hocaları direk fen bilimlerine geçti.
feme gitmeyin nolur.güvender sınavına girmiştim kafam attı ordaki tipleri görünce.
-
Fatal_Trag3dy bunu yazdı:
-----------------------------@parvati...
aslında tecrübeli öğretmen de kalmadı ki...
dersaneye bir gidiyorsun daha yeni mezun kadın gelmiş psikojik danışman muamelesi yapıyor...tecrübe konuşuyor diyebileceğin çok azınlıkta oldu her yerde...
-----------------------------fem ve türevleri bu konuda özellikle fakir ama..çünkü müşteri kaygıları olmadığı için hizmet kalitesini yükseltme kaygıları da yok
-
@parvati...
böyle giderse artar da,amaç "her türlü" eğitim =))
-
Fatal_Trag3dy bunu yazdı:
-----------------------------keşke adam akıllı bi ihlas dersi veriyo olsalar..ama o da yok
-
Allura bunu yazdı:
-----------------------------ultrAsker bunu yazdı:
iş öğrencide bitiyor, geç sen dersaneyi
-----------------------------hadi len çekerim sana :D iş %40 dersane %60 ögrencide bitiyor. yahu orta okulda lgs mi ne vardi bi dersaneye gittim sınıf 5 kişi hocalar dersanede yok fizik hocası tarih dersine giriyodu hoca gelmeyince aptal salak birşeydi.
Hocam fem iyidir adamlar dindar fln ama işlerini iyi yaparlar, Allah korkusu var adamlarda oyuzden.
-----------------------------:) iş dersanede falan bitmiyor hoca kalitesi mükemmel diyebilecegin bi yer yok. her yerde bi kısmı iyi bi kısmı manyak oluyor hocaların. sen çalıştıktan sonra dersane hikaye :)
-
Ben beylikdüzündeki tüm dershaneleri dolaştım haziran ayında.
En sonunda Uğur Dershanesinde karar kıldım.Beylikdüzü Fem 24 sınıfa kadar çıkıcaz diyorduçok öğrenci olur diye tercih etmedim.Beylikdüzü Uğur 15 sınıf açıcak.Öğrenci Bilgi Seviye Tespit sistemi ve kaynak imkanı bakımından ben Uğur'a kayıt oldum.
İyi sınıfa girebilirsen çoğu dershane iyidir bana göre.İyi sınıfta iyi öğrenciler oluyor, onlarla yardımlaşabilirsin vede daha tecrübeli öğretmenler derslerine giriyor iyi sınıfların.
-
seviye dershanesine gitmede
-
FDD 4eva ;) (kalite)