Tavsiye Edeceğiz Pazar Yerleri Dışındaki Alış-Veriş Siteleri
-
Hem konuyu hortlatayım hem de belki gurme lezzetleri ekleyenler olur ( çünkü bu konu beni çok heyecanlandırıyor )
Zeytinyağı aldım ama bu öyle salatada vs kullanılacak bişey değil. Şifa niyetine, sabahları bazen bir tatlı kaşığı içiyorum direkt.
https://www.adenbahcesi.com/urun/2025-yili-erken-hasat-urunlerimiz
500 ml si şuan 950 tl. Çok pahalı ama kalp damar sağlığı için buna değer. Zaten kolay kolay bitecek bişey değil.
- Herkes katkı sağlasın şu konuya be :)) -
-
evde kokoreç yapıp yemek istiyorum hazır olanları pişir ye tarzında ama yumuşacık olanlardan varmı önerdiğiniz
-
ErastoX bunu yazdı
evde kokoreç yapıp yemek istiyorum hazır olanları pişir ye tarzında ama yumuşacık olanlardan varmı önerdiğiniz
Ben bir kere denedim öyle bi kokutuyorki evi bida asla denemem 3 gun sirke limon kaynattim evde anca cikti kokusu.
Haftada en az bir kez ince kıyılmış iyi pişmiş sade et ekmek kokoreç yerim kartal soganlikta barış büfeden.
-
korkarabatak bunu yazdıErastoX bunu yazdı
Ben bir kere denedim öyle bi kokutuyorki evi bida asla denemem 3 gun sirke limon kaynattim evde anca cikti kokusu.
Haftada en az bir kez ince kıyılmış iyi pişmiş sade et ekmek kokoreç yerim kartal soganlikta barış büfeden.
bir kere hazır işkembe almıştım o zamanda ev berbat kokmuştu
en güzeli kokoreç dilim alıp dışarda mangalda yapmak
-
Hem konu hortlasın belki bişiler paylaşan olur. ( bu konuyu ayakta tutacağım :D)
Hem de peynir önerisi var mıdır?
İst. Da iken Süzülmüş kardeşler den alırdım, çok güzeldi. Sert inek peyniri güzel.
Önerilere açığım ve açım :)
-
cuneyd bunu yazdı
Hem konu hortlasın belki bişiler paylaşan olur. ( bu konuyu ayakta tutacağım :D)
Hem de peynir önerisi var mıdır?
İst. Da iken Süzülmüş kardeşler den alırdım, çok güzeldi. Sert inek peyniri güzel.
Önerilere açığım ve açım :)
Peyniri erzincanin bi dağ köyünden alıyorum tulum peyniri ama onu paylaşamam çok sınırlı ticaret yapıyorlar.
Ekmek aldığım yeri paylaşayım size
Siyez ekmegi ve greçka ekmegi baya güzel bi kere alışınca baska ekmek yemezsiniz hepsi taş fırın ekşi maya köy ekmeği zaten.
Şalgam aklima geldi onuda paylaşayım.
Koruyucusuz ve az tuzlu şalgam yapıyorlar doğal fermante olduğu için bazen köpürebiliyor ve pet şişe şişebiliyor, süzüp içmek gerekiyor yada açtıktan sonra buzdolabinda tutarsanız eger o sogukta fermante işlemi devam edemeyip duruyor zaten.
-
Reklam gibi olacak ama bizimde bir sayfamız var. Kadın iç giyim üzerine çalıştığımız büyük toptancılar var. Bunlar sayesinde perakende satıyoruz.
Linki şöyle bırakayım.
Antikilller tarafından 12/Oca/26 14:37 tarihinde düzenlenmiştir -
https://www.pastirmacitolga.com.tr/?srsltid=AfmBOoorU25bumpV-x9XUWavyUcaPs3XTOH3ymxAe4ZX7eKIm8tQawVT
kayseri pastırması ve yüzlerce benzeri ürün.. fiyat konusunda ucuzdur pahalıdır bilmem ama kalite konusunda baya baya kaliteli ve lezzetli..
-
https://www.mehmetveyselvarir.com/
Ben de bir yıla yakındır sadece bıttım sabunu kullanıyorum. HB, TY olsun burada da dükkanları var.
Bakıyorum nerede daha uygun kampanya v.s. ona göre sipariş veriyorum. Son iki siparişimi direkt kendi sitelerinden verdim sorunsuz problemsiz her şey. Tavsiye ederim.
BaD_BoYs tarafından 12/Oca/26 14:49 tarihinde düzenlenmiştir -
Yahu, rezalet...
Son yıllarda aldığım çerezlerin hemen hemen hiçbirinden memnun değilim.
Evet bişey yiyorum ama ne?
Ne o fıstığın yerken aldığım lezzeti ve kokusu, ne badem ne de iç fındık.
Bi tel kaju biraz kajuya benziyo bi de antep fıstığı eh işte...