folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder Tavsiye Edeceğiz Pazar Yerleri Dışındaki Alış-Veriş Siteleri

Tavsiye Edeceğiz Pazar Yerleri Dışındaki Alış-Veriş Siteleri

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mezantalac
    Mezantalac's avatar
    Erkek

Bir iki kere hicret kuruyemişten almıştım. Premium değil ama en azından taze geliyor fiyatlarda uygun. Demediysen bir şans verilir.

@kazasker1

Mezantalac tarafından 12/Oca/26 19:56 tarihinde düzenlenmiştir

"Bundan yirmi yıl sonra, yapmadığın şeylerden,yaptıklarından daha fazla pişmanlık duyacaksın.Bu yüzden, halatlarını söküp at. Güvende olduğun limandan ayrıl. Yelkenlerini rüzgarla doldur. Araştır. Hayal et. Keşfet." (Mark Twain)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackhorror
    blackhorror's avatar
    Erkek
    kazasker1 bunu yazdı

Yahu, rezalet...

Son yıllarda aldığım çerezlerin hemen hemen hiçbirinden memnun değilim.

Evet bişey yiyorum ama ne?

Ne o fıstığın yerken aldığım lezzeti ve kokusu, ne badem ne de iç fındık.

Bi tel kaju biraz kajuya benziyo bi de antep fıstığı eh işte...

şok marketin bademi niyeyse benim çok hoşuma gidiyor her hafta mutlaka 1 2 paket alır yerim pc başında
    https://www.sokmarket.com.tr/amigo-badem-ici-150-g-p-7198?srsltid=AfmBOorGswvXNuLAm35dcgNIdhcxJB-8M0VrYupwmnUv6nmTaxAX3Kjq

ha birde, iş yerinden bi arkadaşımın jersey inekleri var 2 haftada bir 5l süt alıyorum yağı çok fazla epey kaymak çıkıyor etrafınızda bulabilirseniz bir deneyin L fiyatını burda 30 tlden alıyorum

blackhorror tarafından 12/Oca/26 20:16 tarihinde düzenlenmiştir

salla gitsin ölecez zaten :D
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek
    blackhorror bunu yazdı
    kazasker1 bunu yazdı

Yahu, rezalet...

şok marketin bademi niyeyse benim çok hoşuma gidiyor her hafta mutlaka 1 2 paket alır yerim pc başında
    https://www.sokmarket.com.tr/amigo-badem-ici-150-g-p-7198?srsltid=AfmBOorGswvXNuLAm35dcgNIdhcxJB-8M0VrYupwmnUv6nmTaxAX3Kjq

ha birde, iş yerinden bi arkadaşımın jersey inekleri var 2 haftada bir 5l süt alıyorum yağı çok fazla epey kaymak çıkıyor etrafınızda bulabilirseniz bir deneyin L fiyatını burda 30 tlden alıyorum

Litresi 30 tl bedava hocam. Keşke bulunduğum lokasyonda olsa da alsak ama maalesef. 

Siz cebit"e gidin Tayyip sizi yakalicak :B adama o kadar laf sölediniz,küfrettiniz :P sizi tahribat.com t-shirtleri ile yakalicak,böle kıcınıza kıcınıza sopaylan vuracak :B Tayyip sizi ağaca vurduracak :B sonra da cemil cicek"e vericek :B / yeah Cemil cicekkk :B
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    saatci
    muaythaist
    muaythaist's avatar
    Erkek

uzayspor.com

amazon hepsiburada gibi pazar yerlerinde rüşdünü ispatlamis, hemen her cesit spor malzemesini bulabileceginiz bir site.

cesitli markalarin satisini yapiyorlar. usr kendi markaları, fiyat/performans iyi.

fabrika duzcede, ama fabrikadan perakende satislari yok.

linkini verdigim kendi siteleri, pazar yerlerinden daha uygun fiyatla perakende satislari var.

1000tl uzeri kargo ucretsiz.

14 gun icinde iade hakki gibi online satis politikalarina riayet ediyorlar.

şu zamana kadar bir sorun yasamadim, tavsiye ederim.

Ali Asaf & Elif Dua & Zeynep Sena & Ayşe Zehra'nın Babası
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DaSpOnGe
    DaSpOnGe's avatar
    Erkek
    cuneyd bunu yazdı
    blackhorror bunu yazdı
    kazasker1 bunu yazdı

Yahu, rezalet...

Litresi 30 tl bedava hocam. Keşke bulunduğum lokasyonda olsa da alsak ama maalesef. 

yılbaşı için izmirdeydim. Bi akşam bornova askeri gazinosuna ocak başına gittik orada kantinden ümit kuruyemiş satılıyordu ufak bi tadım yaptım çok hoşuma gitti kendime ve annemlere 1er kilo karışık aldım gerçekten bayadır bu kadar lezzetli ve taze kuruyemiş yememiştim. Normalde anpa grossun kendi paketlediği kuruyemişleri alıyordum gerçekten taze ve lezzetliydi ama ümitin ki niyeyse ayrı bir güzel geldi bana.

https://www.umitkuruyemis.com.tr/

online hiç sipariş vermedim aynı güzellikte gelir mi bilmiyorum ama deneyebilirsiniz.

You think you've travelled far and never seen the stars :)))
Toplam Hit: 4864 Toplam Mesaj: 46
siteler yerel