Tavsiye Ediyorum: Westworld (Dizi)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mürşide
    izzmarit
    izzmarit's avatar
    Dişi

COK AGIR SPOILER --- COK AGIR SPOILER --- COK AGIR SPOILER ---  7. bolum

COK AGIR SPOILER --- COK AGIR SPOILER --- COK AGIR SPOILER --- 7. bolum

Yeni izleyebildim son bolumu, bernard?? O_o  aslinda o yonetim kurulundaki hatun (ayrica o nasil bi guzellik) host cikabilir diye dusunuyordum, sasirtti ve uzdu. Ama hizlanmasina hareketlenmesine cok sevindim, 3. 4. bolumde hafiften baymaya ve tavsiye ettigime pisman etmeye baslamisti :D bu tempoda boyle sasirtmacalarla devam eder umarim 7. bolum epey iyiydi.

izzmarit tarafından 19/Kas/16 21:36 tarihinde düzenlenmiştir

sigara değil, balık olan.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Daniel-Koo
    Daniel-Koo's avatar
    Erkek
    izzmarit bunu yazdı

Yeni izleyebildim son bolumu, bernard?? O_o  aslinda o yonetim kurulundaki hatun (ayrica o nasil bi guzellik) host cikabilir diye dusunuyordum, sasirtti ve uzdu. Ama hizlanmasina hareketlenmesine cok sevindim, 3. 4. bolumde hafiften baymaya ve tavsiye ettigime pisman etmeye baslamisti :D bu tempoda boyle sasirtmacalarla devam eder umarim 7. bolum epey iyiydi.

:D hahah, bir şey diyeyim mi? bu benim teorim sadece.

bernard bir robot ama arnold olabilir mi diye düşünüyorum, ama değil diye sonuca geliyorum.. eğer oysa, parkta seslenen kim amk :D ford'un bir karakter üzerinde ikili oynayamaz bence. ama sağ gösterip sol vurabilirler, yine de arnold olabilir çünkü bir bölüm öncesindemiydi neydi, bir fotoğraf görmüştü bernard, ama sağ taraftaki fotoğrafı göremedi. çünkü, 7. bölümde ford'un dediği gibi, "kendilerine zarar verebilecek şeyleri göremezler." dedi. :D üstelik bunu theresa ile bernard, o eve girdiklerinde theresa, "şu kapının ardında ne var?" dedi ve bernard: "hangi kapı?" diyerek sahne gelmeden önce robot olduğunu "anlayana" verdiler.. :) müthişti amk! 

bana kalırsa delos diye bir yönetim kurulu falan filan yok, tamamen ford orada senaryo yazıyor ve oynuyor.

o yönetim kurulundan gelen kadın da bana kalırsa bir host olabilir :F 8. bölüm fragmanında theresa'nın ölü bedeninin başındalar. eğer o da hostsa, şuna geliyoruz.

aslında yönetim kurulu diye bir şey yok, tamamen ford'un keklemesi. bazı insanlardan şüphe duyuyor ve onlara kendi "yarattığı" robotları göndererek, tongaya düşürüyor ve sonrasında öldürüyor. theresa'ya öldürmeden önce, "tüm her şeyi ben yaptım." dedi.

ford'un dediği gibi, "arnold ile bizim bir hayalimiz vardı" diyor :) o park'ta bir amaçları var ama ne bilmiyorum henüz. 

ilk bölümlerde ve sonrasında flashback yaparsak, bernard ile theresa'nın birlikteliği vardı. bernard, her yerini süzüyordu karının. :) theresa ile bernard'ın girdiği oda da üretilen bir beden vardı, o theresa. bernard onunla ilgili tüm cinsel, bedensel, fikirsel deneyimlerini paylaştı ve üretiyorlar. ve içeriye "theresa" diye bir robot sunacaklar, aynı bernard gibi. 

Daniel-Koo tarafından 19/Kas/16 22:16 tarihinde düzenlenmiştir

ne diyon?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seyhzade
    seyhzade's avatar
    Erkek
    Robinson_Crusoe bunu yazdı

7 Bölüm açık ara en iyi bölüm dü ama halen çok yavaş ilerliyor dizi,

en iyi bölüm bana göre 4.tü. 

Önce hayaller ölür sonra insanlar...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek
    izzmarit bunu yazdı

Güzellik diye o zenci hatunu mu diyorsun :D

Onu ilk görünce aklıma Amanda Nunes geldi.

Bu arada Anthony Hopkins çok karizma yapılmış.Role tam uymuş.Adam 78 yaşında ama hala oynuyor onuda ayrı takdir ettim.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek

1. bölüm şimdi bitti.

senaryo fikir on numara

ama bence 2 3 serilik film çekilse daha iyi olurdu

yazık olmuş mis gibi senaryoya. nitekim 2 sezondan sonra saçmalamayan dizi neredeyse yok.

ilerde bozulmaz inş diyecem de illaki loopa düşecek illaki bu ne mk diyecez ilerki bölümlerde/sezonlarda.

@izzmarit tüm dizilerim bitmişti iyi oldu tavsiye için sağol :)

ama ben yarına bitiririm 7 bölümü başka var mı dizi fantastik?

dc legends,shameless,supernatural,prison break takip ediyorum.

sherlock holmes 1 bölüm kaldı.

dizi magteki popüler ilk 20 diziye baktım. bunlar güzel. diğer ilk 20yi sevemedim pek :S

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mürşide
    izzmarit
    izzmarit's avatar
    Dişi
    u235 bunu yazdı
    izzmarit bunu yazdı

Bu arada Anthony Hopkins çok karizma yapılmış.Role tam uymuş.Adam 78 yaşında ama hala oynuyor onuda ayrı takdir ettim.

Ya bence efsane guzel begenmemene gercekten cok sasirdim :D hele doloresin maevein ince dudaklari yapmacik gulumsemeleri koseli suratlari kivrimsiz tiplerinden sonra. amanda demis ya peri gibi hatunuma :D

izzmarit tarafından 20/Kas/16 03:28 tarihinde düzenlenmiştir

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    american
    mizahi
    mizahi's avatar
    Erkek

Uzun yillar sonra ilk defa bir dizi takip ediyorum. Gayet guzel ilerliyor, ama ciplaklik rahatsiz eder derecede fazla. 

baska dizi tavsiye isteyenler icin: the man from high castle varmis. Ikinci dunya savasini almanlar kazansa idi sonrasinda olacaklari anlatiyormus. Meraklisina duyurulur.

All I need is a possibility.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mürşide
    izzmarit
    izzmarit's avatar
    Dişi
    Daniel-Koo bunu yazdı
    izzmarit bunu yazdı

Bence bernard arnold degil, cunku hem karakterini taniyan insanlar var fazlasiyla arnolda benzeyen bir insandan haberimiz olurdu sanirim, hem de fordun kendi ailesini host yaptigini kesfedince iceri girip sen arnold musun diye sormustu. Arnold olsa kendini az bucuk bilirdi herhalde :D bence board gercekten var ama dedigin gibi begenmediginin icini bosaltip kendine destekci yaratiyor, theresayi da ayni sekilde host yapacaklar. Daha birkac tane vardir mutlaka host ama kim :3

izzmarit tarafından 20/Kas/16 14:18 tarihinde düzenlenmiştir

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Daniel-Koo
    Daniel-Koo's avatar
    Erkek
    izzmarit bunu yazdı
    Daniel-Koo bunu yazdı
    izzmarit bunu yazdı

Bence bernard arnold degil, cunku hem karakterini taniyan insanlar var fazlasiyla arnolda benzeyen bir insandan haberimiz olurdu sanirim, hem de fordun kendi ailesini host yaptigini kesfedince iceri girip sen arnold musun diye sormustu. Arnold olsa kendini az bucuk bilirdi herhalde :D bence board gercekten var ama dedigin gibi begenmediginin icini bosaltip kendine destekci yaratiyor, theresayi da ayni sekilde host yapacaklar. Daha birkac tane vardir mutlaka host ama kim :3

8 bölümdeki fragmana göre, o senin bayıldığın yönetici apla da host bence. :DD ve diğer güvenlikçi. değilse de, ford'a çalışan birileri olabilir ya da ford'a boyun eğdiler. 

ama eğer, ford'un adamları değilse ford neden cenazeyi onlara açıkça gösteriyor? acaba onlar o evi bulup oraya mı girdi nedir. 

ne diyon?
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek
    izzmarit bunu yazdı
    u235 bunu yazdı
    izzmarit bunu yazdı

Ya bence efsane guzel begenmemene gercekten cok sasirdim :D hele doloresin maevein ince dudaklari yapmacik gulumsemeleri koseli suratlari kivrimsiz tiplerinden sonra. amanda demis ya peri gibi hatunuma :D

O donuk Dolores bile daha iyidir ya.Gerçi o dizide güzel kimse yok : )

Bide dizide herşey güzel ama şu asyalı elemanla arkadaşının o zenci botun eline yuları böyle vermesi çok bokdan olmuş.Olay resmen

Bot: Benim zekamı yükseltin,duygusallık değerimi düşürün.

Elemanlar: Olmaz

Bot: Yapın dedim.
    Elemanlar: Neyse tamam yapıyoruz.

Toplam Hit: 33251 Toplam Mesaj: 103
dizi tavsiye dizi westworld