Tavsiye Ediyorum: Westworld (Dizi)
-
Drama dizinden daha ne bekliyorsunuz ki? Ev sahiplerinin kendine gelipte ana merkezi basmasını mı?
-
YOU HAVE BEEN HACKED - Arnold.
:) umarım bi şeyler anlarsınız.
Oyunu, yönetim ekibi dışında bir kişi daha "manipule" ederek yönetebiliyor. O da Arnold. Bundan sonraki bölümler daha heyecanlı olacak.
(Tanrının sesini duydum diyen tayfa onlayn mı?) :)))
-
4. bölüm çok efsane geçti. Gerek çekim tekniği olsun gerek konuşmalar olsun efsane gidiyor. Bu dizi iyi yerlere gelecektir.
-
8'li 10'lu yaşlarımda tek kanal TRT' de izlemiş ve asla unutmamış olduğum bir filmdi. Bir gün mutlaka tekrar çekeceklerini biliyordum, zaten hemen hemen tekrar çekecekler dediğim herşeyi tekrarladılar. Yul Bryner' la muhteşem bir havası vardı, İnşAllah dizi halinde bununda canını çıkarmazlar. Bu arada McGyver' ıda yeniden çekiyorlar dizi olarak.
Dipnot: Bu arada yeni bir şey üretemeyen ve eski birçok sağlam dizide rating bulacağını bilen sektör daha birçok şeyi yenileyecek. Beklediğim bir tane daha var STİNGRAY, buraya yazayım bulunsun, zamanı gelince bakarız:)
zeyrekli tarafından 30/Eki/16 14:20 tarihinde düzenlenmiştir -
zeyrekli bunu yazdı
8'li 10'lu yaşlarımda tek kanal TRT' de izlemiş ve asla unutmamış olduğum bir filmdi. Bir gün mutlaka tekrar çekeceklerini biliyordum, zaten hemen hemen tekrar çekecekler dediğim herşeyi tekrarladılar. Yul Bryner' la muhteşem bir havası vardı, İnşAllah dizi halinde bununda canını çıkarmazlar. Bu arada McGyver' ıda yeniden çekiyorlar dizi olarak.
Dipnot: Bu arada yeni bir şey üretemeyen ve eski birçok sağlam dizide rating bulacağını bilen sektör daha birçok şeyi yenileyecek. Beklediğim bir tane daha var STİNGRAY, buraya yazayım bulunsun, zamanı gelince bakarız:)
Mcgyver harikaydi insallah adam gibi bir oyuncu ile ceketler. Cok sevindim. İki bölümden sonra izlemeyecektim ama bu yorumdan sonra bir şans daha vereyim
-
izzmarit niye banlandı ya? :D
-
Daniel-Koo bunu yazdı
-
HarmOniYaFil bunu yazdıDaniel-Koo bunu yazdı
Kapalı alanda sigara içmiş diyesim geldi :( :D
-
rui bunu yazdıHarmOniYaFil bunu yazdıDaniel-Koo bunu yazdı
Kapalı alanda sigara içmiş diyesim geldi :( :D
Sgdhjdkdf aynen.
<---------------------spoylır------------------->
Dizi yavas ilerliyor hakkaten ya doloresin sakin sakin konusmasi bayiyor biraz. Ama konu ve oyuncular pek hos, umarim intro diye su an boyledir de azcik canlanir bir iki bolume.
@daniel-koo labirent hikayesi arnoldin oldugu bi yere goturecek bizi bence de.
Yalniz seyi toparlayamadim, bu ziyaretciler kursun yiyip delik desik olduklarinda nasil topluyorlar ki vucudu? Silah onlari vurmasa anlayacagim da oyle de degil.
<---------------------spoylır------------------->
-
Beni en cok etkileyen sahne göz bebeginin yapilis aniydi.